Antell Kuohu

  • Hiomotie 32, 00380 Helsinki
  • 020 770 2302
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 7.45–14.30
  • Lounas ma–pe 11.00–13.30
  • Aamiainen ma–pe 8.00–10.00

Ravintolan terveiset

Olemme avoinna klo: 7.45-14.30, tervetuloa!

Aamiainen Klo: 8.00-10.00

Lounas tarjolla klo: 11.00-13.30

Hävikkiruoan myynti klo 13.15-13.30, 12,50€ kilohinnalla.

Eläkeläis ja opiskelija alennus -10%

Olemme luopuneet käteisen käytöstä ravintolassamme.

Uutta Suomessa: Ruokalistamme on tekoälyn optimoima
annathan palautetta, kuinka onnistuimme!

Tervetuloa!

Eläkeläisalennus – 10 %

Antellin eläkeläisalennus on - 10 % lounaan normaalihinnasta lounasaikana. Tervetuloa itte tehdylle lounaalle!

Olemme avoinna!

Antell Kuohu on avoinna: Aamiainen 8.00-10.00 Lounas tarjolla 11.00-13.30 Ravintola 7.45-14.30 Tervetuloa syömään!

Lounas – viikko 4

(20.-26.1.2025)

Lounas tarjolla 11.00-13.30

Tiistai 21.1.

  • Dijon-bearnaisekala (G*, A)
  • Kanakorma (M, G*, A)
  • Kookos-kukkakaalicurry (Veg, M, G*, A)
  • Metsäsienikeitto (L, G*, A)
  • Kermaperunat (L, G*, A)
  • Mausteinen riisi (Veg, M, G*, A)
  • Kahvi
  • Marjakiisseli ja kermavaahto (M, L, G*, A)
  • Ricottajuusto tai kana-ceasar salaatti (VL, G*, A)

Keskiviikko 22.1.

  • Lihapyörykät kastikkeessa (L, G*, A)
  • Tikka masala -maustettu kalkkuna (L, G*, A)
  • Tikka masala - tofusta (Veg, M, G*, A)
  • Maa-artisokkakeitto (L, G*, A)
  • Perunamuusi (L, G*, A)
  • Basmatiriisi (Veg, M, G*, A)
  • Kahvi
  • Mariannerahka (L, G*, A)
  • Välimerenjuusto tai caesar-katkarapu salaatti (L, VL, G*, A)

Torstai 23.1.

  • Candy Pork (M, G*, A)
  • Kalastajanpasta (L, A)
  • Kaura-siemenpyörykät (L, G*, A), Ranch kastike (L, G*, A)
  • Hernekeitto (M, G*, A)
  • Paahdetut grilliperunat (Veg, M, G*, A)
  • Kahvi
  • Ohukaiset, kermavaahto ja hillo (L, A)
  • Crispy chicken salaatti (M, A)

Perjantai 24.1.

  • Nakkistroganoff (L, G*, A)
  • Kievin kana (L, A), Currymajoneesi (M, G*, A)
  • Hummuksella täytetyt kesäkurpitsat (L, G*, A)
  • Palsternakkakeitto (Veg, M, G*, A)
  • Keitetyt perunat (M, G*, A)
  • Maustettu riisi (M, G*, A)
  • Kahvi
  • Jäätelöbuffet (L, G*, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Lunch available 11.00-13.30

Tuesday 21.1.

  • Dijon-béarnaise fish (G*, A)
  • Chicken korma (D, G*, A)
  • Coconut cauliflower curry (Veg, D, G*, A)
  • Wild mushroom soup (L, G*, A)
  • Creamy potatoes (L, G*, A)
  • Spicy rice (Veg, D, G*, A)
  • Coffee
  • Berry jelly and whipped cream (D, L, G*, A)
  • Ricotta cheese or chicken-caesar salad (LL, G*, A)

Wednesday 22.1.

  • Meatballs in sauce (L, G*, A)
  • Tikka masala seasoned turkey (L, G*, A)
  • Tikka masala - from tofu (Veg, D, G*, A)
  • Ground artichoke soup (L, G*, A)
  • Mashed potatoes (L, G*, A)
  • Basmati rice (Veg, D, G*, A)
  • Coffee
  • Marianne curd (L, G*, A)
  • Mediterranean cheese or Caesar shrimp salad (L, LL, G*, A)

Thursday 23.1.

  • Candy Pork (D, G*, A)
  • The fisherman pasta (L, A)
  • Oat-seed balls (L, G*, A), Ranch sauce (L, G*, A)
  • Pea soup (D, G*, A)
  • Roasted barbecue potatoes (Veg, D, G*, A)
  • Coffee
  • Pancakes, whipped cream and jam (L, A)
  • Crispy chicken salad (D, A)

Friday 24.1.

  • Small sausage stroganoff (L, G*, A)
  • Chicken kiev (L, A), Curry mayonnaise (D, G*, A)
  • Zucchini stuffed with hummus (L, G*, A)
  • Parsnip soup (Veg, D, G*, A)
  • Boiled potatoes (D, G*, A)
  • Spicy rice (D, G*, A)
  • Coffee
  • Ice cream buffet (L, G*, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Piia  Eliasson

Piia Eliasson

Ravintolapäällikkö
020 770 2302

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta