Antell Väritupa

  • Heidehofintie 6, 01300 Vantaa
  • 020 770 2211
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 6.30–17.00,  
  • Lounas ma–pe 10.00–12.45,  ,  
  • Aamiainen perjantaisin 6.30–9.00

Päivällinen ma-pe 16.00 - 17.00

Lounas – viikko 4

(20.-26.1.2025)

Tiistai 21.1.

  • Cajun kanakastiketta (M, L, G*, A), rakuunaherneitä (L, G*, A)
  • Metsäsieni-palsternakkakeittoa (L, G*, A)
  • Mannapuuroa (L, A)
  • Vuohenmaitojuusto (VL, G*, A)
  • Paahtopaisti-paprika (M, L, G*, A)

Keskiviikko 22.1.

  • Koskenlaskija-uunimakkaraa (L, G*, A), Valkosipuliperunat (Veg, M, L, G*, A), paahdettua uuniporkkanaa ja lanttua (M, L, G*)
  • Mifu-makaronilaatikkoa (L, A)
  • Pistou quorn (L, G*, A)
  • Savulohi (L, G*, A)

Torstai 23.1.

  • Perinteistä hernekeittoa (M, L, G*, A)
  • Kasviskaalikääryleitä (M, L, A), keitettyjä perunoita (Veg, M, L, G*, A), neulapapu-punasipuli-herkkusienipaistos (Veg, M, L, G*, A)
  • Pannukakkua (L,A), mansikkahilloa (Veg,M,L,G) ja kermavaahtoa (L,G,A)
  • Bulgogi maustettua possua (M, L, G*, A)
  • Savulohi (L, G*, A)

Perjantai 24.1.

  • Wieninleike (M, L, A), perunamuusia (L, G*, A), uunijuureksia (Veg, M, L, G*, A)
  • Vegaaninen parsarisotto (Veg, M, L, G*, A)
  • Leipäjuusto (L, G*, A)
  • Savulohi (L, G*, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Tuesday 21.1.

  • Cajun-spiced chicken (D, L, G*, A), tarragon peas (L, G*, A)
  • Wild mushroom and parsnip soup (L, G*, A)
  • Semolina porrige (L, A)
  • Goat cheese (LL, G*, A)
  • Roast beef and bell pepper filling (D, L, G*, A)

Wednesday 22.1.

  • Oven-baged sausages with Koskenlaskija cheese (L, G*, A), Potato bake with garlic (Veg, D, L, G*, A), Roasted carrot and rutabaga (D, L, G*)
  • Macaroni and mifu bake (L, A)
  • Pistou-seasoned quorn (L, G*, A)
  • Smoked salmon (L, G*, A)

Thursday 23.1.

  • Pea and ham soup (D, L, G*, A)
  • Vegetarian cabbage rolls (D, L, A), boiled potatoes (Veg, D, L, G*, A), Mushroom, green bean and red onion bake (Veg, D, L, G*, A)
  • Pancake (L,A), strawberry jam (Veg,M,L,G) and whipped cream (L,G,A)
  • Bulgogi seasoned pork (D, L, G*, A)
  • Smoked salmon (L, G*, A)

Friday 24.1.

  • Wiener schnitzel (D, L, A), mashed potato (L, G*, A), oven-roasted vegetables (Veg, D, L, G*, A)
  • Vegan asparagus risotto (Veg, D, L, G*, A)
  • squeeky cheese (L, G*, A)
  • Smoked salmon (L, G*, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Nina  Sihvonen

Nina Sihvonen

Ravintolapäällikkö
020 770 2129

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta