Antell Väritupa

  • Heidehofintie 6, 01300 Vantaa
  • 020 770 2211
  • antell.varitupa@antell.fi
  • Avoinna ma–pe 6.30–17.00,  
  • Lounas ma–pe 10.00–12.45,  ,  
  • Aamiainen perjantaisin 6.30–9.00

Päivällinen ma-pe 16.00 - 17.00

Lounas – viikko 13

(24.-30.3.2025)

Torstai 27.3.

  • Kermaista lohikeittoa (L, G, A)
  • Falafelpihvit (Veg, M, L, G, A), keitetyt perunat (Veg, M, L, G, A), höyrytetty porkkana (Veg, M, L, G, A)
  • Suklaamousse (L, G, A)
  • BBQ-possua (M, L, G, A)
  • Katkarapuskagen (L, G, A)

Perjantai 28.3.

Suljettu

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Thursday 27.3.

  • Greamy salmon soup (L, G, A)
  • Falafel patties (Veg, D, L, G, A), boiled potatoes (Veg, D, L, G, A), steamed carrots (Veg, D, L, G, A)
  • Chocolade mousse (L, G, A)
  • BBQ-pork (D, L, G, A)
  • Shrimp skagen (L, G, A)

Friday 28.3.

Closed

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Nina  Sihvonen

Nina Sihvonen

Ravintolapäällikkö
020 770 2129

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta