Antell Valimo 1

  • Valimotie 1, 00380 Helsinki
  • 020 770 2302
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 9.00–13.00

Ravintolan terveiset

Olemme avoinna klo: 9.00-13.00.

Lounasaika klo: 11.00-13.00.

Mikä on suosikkiruokasi?

Keräämme suosikkiruokatoiveita ravintoloissamme viikoilla 2 ja 3.

Antellin lämmin lounas

Klo: 11.00-13.00 sis. lämpimän ruoan, keiton, salaatin, kahvin/teen ja jälkiruoan 12,90 €

Lounas – viikko 3

(13.-19.1.2025)

Lounas saatavilla klo:11.00-13.00

Keskiviikko 15.1.

  • Wieninleikkeet (L, A)
  • Valkosipulikermaperunat (L, G*, A)
  • Paahdettu juuressosekeitto (L, G*, A)
  • Kahvi
  • Pappilan hätävara (L, A)

Torstai 16.1.

  • Lempeäntulinen kana (L, G*, A)
  • Dirty rice (Veg, M, G*, A)
  • Samettinen bataattisosekeitto (L, G*, A)
  • Kahvi
  • Mokkapalat (L, A)

Perjantai 17.1.

  • Lempeäntulinen kana (L, G*, A)
  • Jasminriisi (M, G*, A)
  • Minttu-hernesosekeitto (L, G*, A)
  • Kahvi
  • Aprikoosi-mangorahka (L, G*, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Lunch available at: 11.00-13.00

Wednesday 15.1.

  • Wiener schnitzel (L, A)
  • Garlic cream potatoes (L, G*, A)
  • Roasted root puree soup (L, G*, A)
  • Coffee
  • Parish emergency fund (L, A)

Thursday 16.1.

  • Tender hot chicken (L, G*, A)
  • Dirty rice (Veg, D, G*, A)
  • Velvety sweet potato puree soup (L, G*, A)
  • Coffee
  • Suede pieces (L, A)

Friday 17.1.

  • Tender hot chicken (L, G*, A)
  • Jasmine rice (D, G*, A)
  • Mint and pea puree soup (L, G*, A)
  • Coffee
  • Apricot-mango curd (L, G*, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Piia  E

Piia E

Ravintolapäällikkö
020 770 2302

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta