Antell Valimo 1

  • Valimotie 1, 00380 Helsinki
  • 020 770 2302
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 9.00–13.00
  • Lounas  11.00–13.00

Ravintolan terveiset

Olemme avoinna klo: 9.00-13.00.

Lounasaika klo: 11.00-13.00.

Olemme pääsiäislomalla 18.-21.4.2025

Antellin lämmin lounas

Klo: 11.00-13.00 sis. lämpimän ruoan, keiton, salaatin, kahvin/teen ja jälkiruoan 13,00 €

Lounas – viikko 16

(14.-20.4.2025)

Lounas saatavilla klo:11.00-13.00 Olemme pääsiäisen kiinni 17.-21.4.2025

Torstai 17.4.

  • Lihapyörykät kastikkeessa (L, G, A)
  • Grilliperunat (M, G, A)
  • Päivän kasvislisuke (M, G, A)
  • Samettinen bataattisosekeitto (L, G, A)
  • Kahvi
  • Mokkapalat (L, A)

Perjantai 18.4.

Suljettu

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Lunch available at: 11.00-13.00 We are closed for Easter from 17.-21.4.2025

Thursday 17.4.

  • Meatballs in sauce (L, G, A)
  • Grilled potatoes (D, G, A)
  • Vegetable side dish of the day (D, G, A)
  • Velvety sweet potato soup (L, G, A)
  • Coffee
  • Coffee and chocolate squares (L, A)

Friday 18.4.

Closed

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Piia  E

Piia E

Ravintolapäällikkö
020 770 2302

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta