Juuri nyt: Antell Stella, uusin Antellin ravintola, on nyt auki Espoossa Stella Business Parkissa, tervetuloa!

Antell Stella

  • Lars Sonckin kaari 16, 02600 Espoo
  • 020 770 2145 (sali)
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 7.30–14.30,  
  • Kahvila ma–pe 7.30–14.30
  • Lounas ma–pe 10.45–13.30
  • Aamiainen ma–pe 7.30–9.30

Ravintolan terveiset

Antell Stella tarjoaa maukasta ja ravitsevaa itte tehtyä lounasta ja aamiaista sekä inspiroivia kokoustarjoiluja. Meillä vietät myös kivat lounaspalaverit ja rentouttavat kahvihetket.

puh. keittiö 020 770 2146 | ravintolapäällikkö 020 770 2090

Lounaan hinta 13,50 €

Eläkeläisalennus – 10 %

Antellin eläkeläisalennus on – 10 % lounaan normaalihinnasta lounasaikana. Tervetuloa itte tehdylle lounaalle!

Nähdään lounaalla!

Lounas – viikko 37

(9.-15.9.2024)

Maanantai 9.9.

  • Ylikypsää possua ramenliemessä (M, L, G*, A)
  • Sitruksista currykanakastiketta (L, A)
  • Pitkäjyväistä riisiä (Veg, M, L, G*)
  • Hasselbackan perunavuokaa (VL, G*, A)
  • Höyrytettyä porkkanaa (Veg, M, L, G*)
  • Pinaatti-parsakeittoa (L, A)
  • Australialaista kikherne-kasvispataa (Veg, M, L, G*)
  • Hedelmärahkaa (L, G*, A)

Tiistai 10.9.

  • Pestokuorrutettua kirjolohta (L, G*, A)
  • Tzazikia (L, G*, A)
  • Puolukkasurvosta (Veg, M, L, G*)
  • Bulguria (Veg, M, L, A)
  • Juuresriisiä (Veg, M, L, G*, A)
  • Semi-kuivattuja tomaatteja (Veg, M, L, G*)
  • Kesäkurpitsa-fenkolikeittoa (L, G*, A)
  • Keftedes - vegaanisia juusto-tomaattipihvejä (Veg, M, L, G*)
  • Suklaavanukasta (L, G*, A)

Keskiviikko 11.9.

  • Chili con carne - meksikolaista liha-papupataa (M, L, G*, A)
  • Blackened-maustettuja kananfileitä (M, L, G*, A)
  • Yrtti-jogurttikastiketta (L, G*, A)
  • Pitkäjyväistä riisiä (Veg, M, L, G*)
  • Valkosipuliperunoita (Veg, M, L, G*)
  • Kukkakaali-papulisäkettä (Veg, M, L, G*)
  • Omena-sellerikeittoa (L, G*, A)
  • Itte tehtyjä porkkanaohukaisia (L, A)
  • Punasipulimoussea (L, G*, A)
  • Passionpannacotta ja mangosalaatti (L, G*, A)

Torstai 12.9.

  • Ruispaneroituja kananleikkeitä (M, L, A)
  • Paprika-chilimajoneesia (M, L, G*, A)
  • Burgundilaista härkäpataa (M, L, G*, A)
  • Villiriisiä (Veg, M, L, G*)
  • Paistettuja perunoita (Veg, M, L, G*)
  • Yrttipaahdettua kukkakaalta (Veg, M, L, G*)
  • Kookos-porkkanasosekeittoa (Veg, M, L, G*)
  • Parsarisottoa (L, G*, A)
  • Itte tehtyä Ahvenanmaan pannukakkua (L, A)

Perjantai 13.9.

  • Porsaanleikkeitä (M, L, A)
  • Paistettuja muikkuja (M, L, A)
  • Aiolia (M, L, G*, A)
  • Tilliperunoita (Veg, M, L, G*)
  • Yrttisiä neulapapuja (Veg, M, L, G*)
  • Curry-kukkakaalikeittoa (Veg, M, L, G*)
  • Tomaatti-kalamataoliivipizzaa (L, A)
  • Puolukkaherkkua (L, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Monday 9.9.

  • Slow-cooked pork in ramen broth (D, L, G*, A)
  • Citrus-seasoned curry chicken sauce (L, A)
  • Long-grain rice (Veg, D, L, G*)
  • Hasselback potatoes (LL, G*, A)
  • Steamed carrot (Veg, D, L, G*)
  • Spinach and asparagus soup (L, A)
  • Australian chickpea and vegetable stew (Veg, D, L, G*)
  • Fruit quark (L, G*, A)

Tuesday 10.9.

  • Pesto-coated rainbow trout (L, G*, A)
  • Tzaziki (L, G*, A)
  • Lingonberry purée (Veg, D, L, G*)
  • Bulgur (Veg, D, L, A)
  • Rice with root vegetables (Veg, D, L, G*, A)
  • Semi-dried tomatoes (Veg, D, L, G*)
  • Zucchini and fennel soup (L, G*, A)
  • Keftedes - vegan cheese and tomato patties (Veg, D, L, G*)
  • Chocolate pudding (L, G*, A)

Wednesday 11.9.

  • Chili con Carne - Mexican meat and bean stew (D, L, G*, A)
  • Blackened-seasoned chicken fillets (D, L, G*, A)
  • Yogurt dressing with herbs (L, G*, A)
  • Long-grain rice (Veg, D, L, G*)
  • Garlic potatoes (Veg, D, L, G*)
  • Steamed cauliflower and green beans (Veg, D, L, G*)
  • Apple and celery soup (L, G*, A)
  • Antell's homemade spinach pancakes (L, A)
  • Red onion mousse (L, G*, A)
  • Passionfruit pannacotta and mango salad (L, G*, A)

Thursday 12.9.

  • Rye-breaded chicken cutlets (D, L, A)
  • Bell pepper and chili mayonnaise (D, L, G*, A)
  • Burgundy beef stew (D, L, G*, A)
  • Wild rice (Veg, D, L, G*)
  • Fried potatoes (Veg, D, L, G*)
  • Herb-roasted cauliflower (Veg, D, L, G*)
  • Pureed coconut and carrot soup (Veg, D, L, G*)
  • Asparagus risotto (L, G*, A)
  • Antell´s homemade Åland pancake (L, A)

Friday 13.9.

  • Pork cutlets (D, L, A)
  • Fried vendace (D, L, A)
  • Aioli (D, L, G*, A)
  • Potatoes with dill (Veg, D, L, G*)
  • Herb-seasoned green beans (Veg, D, L, G*)
  • Curry and cauliflower soup (Veg, D, L, G*)
  • Tomato and kalamata olive pizza (L, A)
  • Lingonberry delight (L, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Kalle  Kontu

Kalle Kontu

Ravintolapäällikkö
020 770 2090

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta