Antell Stella

  • Lars Sonckin kaari 16, 02600 Espoo
  • 020 770 2145 (sali)
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 7.30–14.30,  
  • Kahvila ma–pe 7.30–14.30
  • Lounas ma–pe 10.45–13.30
  • Aamiainen ma–pe 7.30–9.30

Ravintolan terveiset

Antell Stella tarjoaa maukasta ja ravitsevaa itte tehtyä lounasta ja aamiaista sekä inspiroivia kokoustarjoiluja. Meillä vietät myös kivat lounaspalaverit ja rentouttavat kahvihetket.

puh. keittiö 020 770 2146 | ravintolapäällikkö 020 770 2090

Lounaan hinta 13,70 €

Juhlitaan talvea

Tilaa laskiaispullat erilaisilla täytteillä tiimillesi tai kotiin. Lisätietoja ravintolan henkilökunnalta.

Antellin take away on Vietävän hyvää

Antell Stellasta voit ostaa myös lounaan tai herkullisia vitriinituotteita mukaan. Kysy lisätietoja ravintolastasi.

Lounas – viikko 9

(24.2.-2.3.2025)

Maanantai 24.2.

  • Chilipossua (A, G, L, M)
  • Pesto-parmesankuorrutettua kanaa (A, G, L)
  • Perunoita (G, L, M, Veg)
  • Timjamilla maustettua porkkanaa (G, L, M, Veg)
  • Punajuuri-linssikeittoa (G, L, M, Veg)
  • Maa-artisokkarisottoa (A, G, VL)
  • Lakritsirahkaa (A, G, L)

Tiistai 25.2.

  • Perinteisiä lihapyöryköitä mummonkastikkeella (A, L)
  • Aiolia (A, G, L, M)
  • Rapeita kalaleikkeitä (A, L)
  • Juures-perunasosetta (A, G, L)
  • Paahdettua parsakaalia (G, L, M, Veg)
  • Fenkolikeittoa (G, L, M, Veg)
  • Itte tehtyjä porkkanaohukaisia (A, L)
  • Puolukkasurvosta (G, L, M, Veg)
  • Hedelmämoussea (A, G, L)

Keskiviikko 26.2.

  • Rostockin lihapataa (A, G, L)
  • Limoncello-kanaa (A, G, L)
  • Mausteista riisiä (G, L, M, Veg)
  • Soijapapu-munakoiso-punakaalipaistosta (A, G, L, M, Veg)
  • Mantelista porkkanasosekeittoa (A, G, L, M, Veg)
  • Mozzarella-kirsikkatomaattipannupizzaa (A, VL)
  • Puolukkavispipuuroa (A, L, M, Veg)

Torstai 27.2.

  • Wieninleikkeitä (A, L, M)
  • Kirjolohi-äyriäispaellaa (A, G, L, M)
  • Maalaislohkoperunoita (G, L, M, Veg)
  • Paahdettua ruusukaalia (G, L, M, Veg)
  • Perinteistä hernekeittoa (A, G, L, M)
  • Butter tofu - intialaista tofukastiketta (A, G, L)
  • Jogurttimoussea ja mangoa (A, G, L)

Perjantai 28.2.

  • Ribsejä soija-sweet chili -kastikkeessa (A, G, L, M)
  • Mausteisia kanansiipiä (A, G, L)
  • Chilimajoneesia (A, G, L, M)
  • Grilliperunoita (G, L, M, Veg)
  • Paahdettuja vihreäpapuja (G, L, M, Veg)
  • Herkkusienikeittoa (A, G, L)
  • Itte tehtyjä kasvispihvejä (G, L, M, Veg)
  • Aurajuustokastiketta (A, G, L)
  • Itte tehtyä raparperi-herukkapiirakkaa (A, L, M)
  • Vaahtoutuva vaniljakastike

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Ravintolapäällikkö

Kalle  Kontu

Kalle Kontu

Ravintolapäällikkö
020 770 2090

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta