Antell Hermian Farmi

  • Visiokatu 4, 33720 Tampere
  • 0207702295
  • [email]
  • Kahvila klo 8.00–15.30
  • Lounas ma–pe 10.30–13.00

Ravintolapäällikkö: Susanna Rämö p. 020 7702295 Keittiön päällikkö: Anna-Liisa Rajalampi p. 020 7702240 Asiakaspalvelu: Mirka Rantanen p. 020 770 2260, s-posti asiakaspalvelu@hermianfarmi.fi

Ravintolan terveiset

Hermian Farmin lounaalla valitset neljästä vaihtoehdostamme.

Tarjolla Buffetlounas, Delissä keitto- ja salaattilounas, Grilliannos tai Pizza.

Buffetlounas sisältää päivittäin kolme pääruokavaihtoehtoa, joista yksi on kasvisvaihtoehto.

Delissä vaihtuva keitto ja monipuolisesti salaatteja. Sisältäen päivittäin vaihtuvat proteiinilisät.

Grillissä valmistamme lautasannoksen tuoreena juuri sinulle. Odotellessasi voit nauttia alkusalaatin buffetin lisäkesalaattipöydästämme.

Pizza kuumana suoraan kiviarinauunistamme. Pizzalinjassa erillinen lisäkesalaatti ja leipä.

Kahvi ja jälkiruoka sisältyvät aina kaikkiin vaihtoehtoihimme.

Buffetissa ja Delissä saat ottaa kaikkia valitsemasi lounaan vaihtoehtoja rajoituksetta ja santsata saa.

Lämpimästi tervetuloa!

 

 

Eläkeläisalennus – 10 %

Antellin eläkeläisalennus on - 10 % lounaan normaalihinnasta lounasaikana. Tervetuloa itte tehdylle lounaalle!

Green Care

Tiesitkö, että Antell Hermian Farmilla kierrätämme käytetyt kahvinporot mullaksi ja kasviöljyn biopolttoaineeksi?

Lue lisää

Syö fiksusti Antell-sovelluksen avulla!

Sovelluksesta näet lounaslistojen lisäksi kaikkien lounasruokalajien tarkat ainesosaluettelot ja ravintoarvot. Syö fiksusti -lounasanalyysi antaa tietoa syömäsi lounaan ravintosisällöstä.

Lue lisää

Hermian Farmilla artesaanipizzaa

Itte tehtyä artesaanipizzaa Farmin lounasvalikoimassa. Päivittäin kaksi vaihtoehtoa, joista toinen kasvisvaihtoehto. Pizzalounaaseen kuuluu pizzalinjasta lisäkesalaatti ja leipä sekä kahvi ja jälkiruoka. Pizzoja on myynnissä rajoitettu määrä myyntipäivinä, seuraa ruokalistaa. Pizzoja mahdollista ostaa myös mukaan. Ryhmille otamme vastaan ennakkotilauksia 0207702240.

Lounas – viikko 14

(31.3.-6.4.2025)

Keskiviikko 2.4.

  • Ranskalaista uunikanaa, Riisiä ja Hunajapaahdettua lanttua (L, G, A)
  • Härkägulassi - unkarilaista lihapataa ja Perunoita (M, L, G, A)
  • Itte tehtyjä pinaattiohukaisia ja Puolukkasurvosta (L, A)
  • Kermaista lohikeittoa (L, G, A)
  • Cheddar-burgeri, ranskalaiset perunat ja paprikamajoneesi (L, A)
  • Kana-aurajuustopizza tai Margherita pizza (L, A)
  • Kahvi ja Ananasherkku (L, G, A)

Torstai 3.4.

  • Kalaa cordon bleu, Tilli-kermaviilikastiketta, Perunoita (A)
  • Jauhelihamureketta ja Ruskeakastiketta (L, G, A)
  • Vegaanista punajuuririsottoa ja Höyrytettyä vihannessekoitusta (Veg, M, L, G, A)
  • Aurajuustokeittoa (L, G, A)
  • Grillilohta, Bearnaiskastiketta ja Maalaisranskalaisia (A)
  • Pepperoni-cheddarpizzaa tai kolmen juuston pizza (VL, A)
  • Kahvi ja Keksiä (L, G, A)

Perjantai 4.4.

  • Possunniskaa Alabaman tyyliin ja Paahdettuja yrttiperunoita (M, L, G, A)
  • Kievin kanaa (L, A)
  • Falafelpyöryköitä, Puolukkasurvosta ja Sinappisia uuniporkkanoita (Veg, M, L, G, A)
  • Grillilohta, Bearnaisekastiketta ja Maalaisranskalaisia (A)
  • Pepperoni-cheddarpizzaa tai kolmen juuston pizza (VL, A)
  • Kahvi ja Kääretorttua (M, L, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Wednesday 2.4.

  • Oven-baked chicken French style, Rice and Honey-roasted swede (L, G, A)
  • Beef goulash - Hungarian beef stew and Boiled potatoes (D, L, G, A)
  • Antell's homemade spinach pancakes and Lingonberry purée (L, A)
  • Creamy fish soup (L, G, A)
  • Cheddar burger with french fries and pepper mayonnaise (L, A)
  • Chicken-blue cheese pizza or Margherita pizza (L, A)
  • Coffee and Pineapple dessert (L, G, A)

Thursday 3.4.

  • Fish Cordon Bleu, Dill sour cream sauce, Potatoes (A)
  • Meatloaf and Brown sauce (L, G, A)
  • Vegan beetroot risotto and Steamed vegetable mix (Veg, D, L, G, A)
  • Blue cheese soup (L, G, A)
  • Grilled salmon, Bearnaise sauce and Country style fries (A)
  • Pepperoni-cheddar pizza or Three kinds of cheese pizza (LL, A)
  • Coffee and Bisquits (L, G, A)

Friday 4.4.

  • Pork neck Alabama style, Herb-roasted potatoes (D, L, G, A)
  • Chicken Kiev (L, A)
  • Falafel, Lingonberry purée and Oven-roasted carrots with mustard (Veg, D, L, G, A)
  • Grilled salmon, Bearnaise sauce and Country style fries (A)
  • Pepperoni-cheddar pizza or Three kinds of cheese pizza (LL, A)
  • Coffee and Swiss roll (D, L, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Susanna  Rämö

Susanna Rämö

Ravintolapäällikkö
020 770 2295

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta

Kokoustilat ja tarjoilut

Tutustu kokoustiloihimme. Järjestämme myös tilaisuutenne makeat tai suolaiset tarjoilut.

Lue lisää