Juuri nyt: Tervetuloa Antell Larsiin Stella Business Parkkiin!

Antell Lars

  • Lars Sonckin kaari 10, 02600 Espoo
  • 020 770 2147
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 10.45–13.30,  
  • Lounas ma–pe 10.45–13.30

Aamiais-, kokous-, ja kahvilapalvelut tarjolla Antell Stellan puolella.

Ravintolan terveiset

Antell Larsin bistro-tyylinen street food tarjoillaan lautasannoksina rennolla fiiliksellä. Listalta löytyy päivittäin ainakin hampurilainen ja ruokaisa salaatti tai keitto. Meillä vietät myös kivat lounaspalaverit ja rentouttavat kahvihetket tiimisi tai asiakkaidesi kanssa.

Juhlitaan talvea

Tilaa laskiaispullat erilaisilla täytteillä tiimillesi tai kotiin. Lisätietoja ravintolan henkilökunnalta.

Lounas – viikko 9

(24.2.-2.3.2025)

Maanantai 24.2.

  • Zimbabwelaista kana-maapähkinäkeittoa (A, G, L, M)
  • Nyhtöpossutacoja (A, L)
  • Grilliburgeri italialaisittain (A, VL)
  • Kantarellirisottoa (A, G, VL)
  • Poke bowl, katkarapu (A, G, L, M)
  • Kevyesti savustettua kirjolohta (A, G, L, M)
  • Tartarkastiketta (A, G, L)
  • Tilliperunoita (G, L, M, Veg)
  • Varsiparsakaali
  • Lakritsirahkaa (A, G, L)

Tiistai 25.2.

  • Zimbabwelaista kana-maapähkinäkeittoa (A, G, L, M)
  • Nyhtöpossutacoja (A, L)
  • Grilliburgeri italialaisittain (A, VL)
  • Kantarellirisottoa (A, G, VL)
  • Poke bowl, katkarapu (A, G, L, M)
  • Kevyesti savustettua kirjolohta (A, G, L, M)
  • Tartarkastiketta (A, G, L)
  • Tilliperunoita (G, L, M, Veg)
  • Varsiparsakaali
  • Hedelmämoussea (A, G, L)

Keskiviikko 26.2.

  • Borssikeittoa ja smetanaa (A, G, L)
  • Salmon ceviche taco (A, L, M)
  • Grilliburgeri kuubalaisittain (A, L)
  • Härkä-nuudeliwokkia hoisin-kastikkeella (A, G, L, M)
  • Juustosalaattibowl (A, G, L)
  • Balsamicopaahdettua kanaa (A, G, L, M)
  • Rucola
  • Valkoinen kvinoa
  • Itte tehtyjä kanarialaisia jauhelihapihvejä (A, L, M)
  • Papas arrugadas - kanarialaisia ryppyperunoita (G, L, M, Veg)
  • Mojo Rojo - kanarialaista paprikakastiketta (A, G, L, M, Veg)
  • Vihreitä papuja ja kurpitsansiemeniä (G, L, M, Veg)
  • Puolukkavispipuuroa (A, L, M, Veg)

Torstai 27.2.

  • Borssikeittoa ja smetanaa (A, G, L)
  • Salmon ceviche taco (A, L, M)
  • Grilliburgeri kuubalaisittain (A, L)
  • Härkä-nuudeliwokkia hoisin-kastikkeella (A, G, L, M)
  • Juustosalaattibowl (A, G, L)
  • Balsamicopaahdettua kanaa (A, G, L, M)
  • Rucola
  • Valkoinen kvinoa
  • Itte tehtyjä kanarialaisia jauhelihapihvejä (A, L, M)
  • Papas arrugadas - kanarialaisia ryppyperunoita (G, L, M, Veg)
  • Mojo Rojo - kanarialaista paprikakastiketta (A, G, L, M, Veg)
  • Vihreitä papuja ja kurpitsansiemeniä (G, L, M, Veg)
  • Jogurttimoussea ja mangoa (A, G, L)

Perjantai 28.2.

  • Borssikeittoa ja smetanaa (A, G, L)
  • Salmon ceviche taco (A, L, M)
  • Grilliburgeri kuubalaisittain (A, L)
  • Härkä-nuudeliwokkia hoisin-kastikkeella (A, G, L, M)
  • Juustosalaattibowl (A, G, L)
  • Balsamicopaahdettua kanaa (A, G, L, M)
  • Rucola
  • Valkoinen kvinoa
  • Itte tehtyjä kanarialaisia jauhelihapihvejä (A, L, M)
  • Papas arrugadas - kanarialaisia ryppyperunoita (G, L, M, Veg)
  • Mojo Rojo - kanarialaista paprikakastiketta (A, G, L, M, Veg)
  • Vihreitä papuja ja kurpitsansiemeniä (G, L, M, Veg)
  • Itte tehtyä raparperi-herukkapiirakkaa (A, L, M)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Ravintolapäällikkö

Kalle  Kontu

Kalle Kontu

Ravintolapäällikkö
020 770 2090

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta