Antell Jokiniemi

  • Jokiniemenkatu 28, 01370 Vantaa
  • 020 770 2158
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 8.00–14.00
  • Lounas ma–pe 10.30–13.30

Ravintolan terveiset

Kaikille avoin lounasravintola Antell Jokiniemi Vantaan Tikkurilassa  STUKin tiloissa tarjoaa maukasta ja ravitsevaa itte tehtyä lounasta. Meillä vietät myös kivat lounaspalaverit ja rentouttavat kahvihetket. Lounaan hinta 13,70 € alkaen 7.1.2025.

 

Eläkeläisalennus – 10 %

Antellin eläkeläisalennus on - 10 % lounaan normaalihinnasta lounasaikana. Tervetuloa itte tehdylle lounaalle!

Green Care

Tiesitkö, että Antell Jokiniemessä kierrätämme käytetyt kahvinporot mullaksi?

Lounas – viikko 4

(20.-26.1.2025)

Tiistai 21.1.

  • Paneroituja hietakampelafileitä (A, L, M)
  • Itte tehtyjä härkäpapu-herkkusienipihvejä (A, L, M, Veg)
  • Kookos-maissikeittoa (A, G*, L, M, Veg)
  • Rakuuna-kermaviilikastiketta (A, G*, L)
  • Yrttistä kvinoaa ja riisiä (G*, L, M, Veg)
  • Kukkakaali-papulisäkettä (G*, L, M, Veg)
  • Mansikkakiisseliä (G*, L, M, Veg)
  • Kahvi (A, G*, L)

Keskiviikko 22.1.

  • Kanaa satay-kastikkeella (A, G*, L, M)
  • Kasviskormaa (A, G*, L)
  • Itämaista kikhernesosekeittoa (G*, L, M, Veg)
  • Kurkumariisiä (G*, L, M, Veg)
  • Green beans morning glory - vihreäpapuja thaimaalaisittain (A, G*, L, M)
  • Mangorahkaa (A, G*, L)
  • Kahvi (A, G*, L)

Torstai 23.1.

  • Itte tehtyjä jauhelihapihvejä (A, G*, L, M)
  • Sipulikastiketta (A, G*, L)
  • Kasvismoussakaa (A, G*, VL)
  • Kasvisborssikeittoa ja smetanaa (A, G*, L)
  • Chilipaahdettua bataattia (G*, L, M, Veg)
  • Soijapapu-munakoiso-punakaalipaistosta (A, G*, L, M, Veg)
  • Hedelmä-riisivaahtoa (A, G*, L)
  • Kahvi (A, G*, L)

Perjantai 24.1.

  • Kana-cheddarburgereita (A, L)
  • Australialaista kikherne-kasvispataa (G*, L, M, Veg)
  • Mustajuurikeittoa (A, G*, L)
  • Grilliperunoita (G*, L, M, Veg)
  • Grillattua kesäkurpitsaa ja paprikaa (G*, L, M, Veg)
  • Antellin pullavanukasta (A, L)
  • Kahvi (A, G*, L)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Tuesday 21.1.

  • Breaded flatfish fillets (A, L, D)
  • Antell's homemade fava bean and mushroom patties (A, L, D, Veg)
  • Coconut and corn soup (A, G*, L, D, Veg)
  • Tarragon and sour cream dressing (A, G*, L)
  • Quinoa and rice with herbs (G*, L, D, Veg)
  • Steamed cauliflower and green beans (G*, L, D, Veg)
  • Strawberry kissel (G*, L, D, Veg)
  • Coffee (A, G*, L)

Wednesday 22.1.

  • Chicken with satay sauce (A, G*, L, D)
  • Vegetable korma (A, G*, L)
  • Oriental pureed chick pea soup (G*, L, D, Veg)
  • Turmeric rice (G*, L, D, Veg)
  • Green beans morning glory (A, G*, L, D)
  • Mango quark (A, G*, L)
  • Coffee (A, G*, L)

Thursday 23.1.

  • Antell's homemade minced meat patties (A, G*, L, D)
  • Onion sauce (A, G*, L)
  • Vegetarian moussaka (A, G*, LL)
  • Vegetable Borscht with smetana (A, G*, L)
  • Chili roasted sweet potato (G*, L, D, Veg)
  • Soybean, eggplant and red cabbage bake (A, G*, L, D, Veg)
  • Rice pudding mousse with fruit (A, G*, L)
  • Coffee (A, G*, L)

Friday 24.1.

  • Chicken burgers with cheddar cheese (A, L)
  • Australian chickpea and vegetable stew (G*, L, D, Veg)
  • Black salsify soup (A, G*, L)
  • Grilled potatoes (G*, L, D, Veg)
  • Grilled zucchini and bell pepper (G*, L, D, Veg)
  • Antell´s homemade bread pudding (A, L)
  • Coffee (A, G*, L)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Joni  Vilpus

Joni Vilpus

Ravintolapäällikkö
020 770 2158

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi Antell Jokiniemestä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta