Antell Iiris

  • Marjaniementie 74, 00930 Helsinki
  • 0207702250
  • [email]
  • Avoinna ma–to 8.00–16.00, pe 8.00–13.30,  
  • Lounas ma–to 11.00–13.00, pe 11.00–12.30,  
  • Aamiainen ma–pe 8.00–9.00,  

Iiris-keskuksen tilavaraukset: https://www.kokouspalvelut@iiris.fi

Ravintolan terveiset



                      

Lounas – viikko 13

(24.-30.3.2025)

Keskiviikko 26.3.

  • Itte tehtyä feta-pinaattilasagnea (A, L)
  • Seifileitä piparjuuri-kermakastikkeessa (A, G, L)
  • Perunoita (G, L, M, Veg)
  • Paahdettua punajuurta (G, L, M, Veg)
  • Härkäpapu-kookoskeittoa (A, G, L, M, Veg)
  • Puolukka-karpalokukkoa (A, L)
  • Vaniljakastiketta (A, G)

Torstai 27.3.

  • Härkis-kaalilaatikkoa (A, L, M, Veg)
  • Parmesankuorrutettua kanaa (A, L)
  • Srirachamajoneesia (A, G, L, M)
  • Hasselbackan perunavuokaa (A, G, VL)
  • Paahdettua kukka- ja parsakaalia (G, L, M, Veg)
  • Purjo-perunasosekeittoa (A, G, L)
  • Hedelmä-riisivaahtoa (A, G, L)

Perjantai 28.3.

  • Tomaatti-basilikamunakasta (A, G, L)
  • Itte tehtyjä porsaanleikkeitä (A, L)
  • Metsäsienikastiketta (A, G, L)
  • Lohkoperunoita (G, L, M, Veg)
  • Neulapapu-punasipuli-herkkusienipaistosta (G, L, M, Veg)
  • Arabialaista linssikeittoa (A, G, L, M, Veg)
  • Itte tehtyä toscapiirakkaa (A, L)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Ravintolapäällikkö

Satu  Yli-Kivistö

Satu Yli-Kivistö

Ravintolapäällikkö
020 770 2250

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta