Antell Hermian Farmi

  • Visiokatu 4, 33720 Tampere
  • 0207702295
  • [email]
  • Kahvila klo 8.00–15.30
  • Lounas ma–pe 10.30–13.00

Ravintolapäällikkö: Susanna Rämö p. 020 7702295 Keittiön päällikkö: Anna-Liisa Rajalampi p. 020 7702240 Asiakaspalvelu: Mirka Rantanen p. 020 770 2260, s-posti asiakaspalvelu@hermianfarmi.fi

Ravintolan terveiset

Hermian Farmin lounaalla valitset neljästä vaihtoehdostamme.

Tarjolla Buffetlounas, Delissä keitto- ja salaattilounas, Grilliannos tai Pizza.

Buffetlounas sisältää päivittäin kolme pääruokavaihtoehtoa, joista yksi on kasvisvaihtoehto.

Delissä vaihtuva keitto ja monipuolisesti salaatteja. Sisältäen päivittäin vaihtuvat proteiinilisät.

Grillissä valmistamme lautasannoksen tuoreena juuri sinulle. Odotellessasi voit nauttia alkusalaatin buffetin lisäkesalaattipöydästämme.

Pizza kuumana suoraan kiviarinauunistamme. Pizzalinjassa erillinen lisäkesalaatti ja leipä.

Kahvi ja jälkiruoka sisältyvät aina kaikkiin vaihtoehtoihimme.

Buffetissa ja Delissä saat ottaa kaikkia valitsemasi lounaan vaihtoehtoja rajoituksetta ja santsata saa.

Lämpimästi tervetuloa!

 

 

Eläkeläisalennus – 10 %

Antellin eläkeläisalennus on - 10 % lounaan normaalihinnasta lounasaikana. Tervetuloa itte tehdylle lounaalle!

Green Care

Tiesitkö, että Antell Hermian Farmilla kierrätämme käytetyt kahvinporot mullaksi ja kasviöljyn biopolttoaineeksi?

Lue lisää

Syö fiksusti Antell-sovelluksen avulla!

Sovelluksesta näet lounaslistojen lisäksi kaikkien lounasruokalajien tarkat ainesosaluettelot ja ravintoarvot. Syö fiksusti -lounasanalyysi antaa tietoa syömäsi lounaan ravintosisällöstä.

Lue lisää

Hermian Farmilla artesaanipizzaa

Itte tehtyä artesaanipizzaa Farmin lounasvalikoimassa. Päivittäin kaksi vaihtoehtoa, joista toinen kasvisvaihtoehto. Pizzalounaaseen kuuluu pizzalinjasta lisäkesalaatti ja leipä sekä kahvi ja jälkiruoka. Pizzoja on myynnissä rajoitettu määrä myyntipäivinä, seuraa ruokalistaa. Pizzoja mahdollista ostaa myös mukaan. Ryhmille otamme vastaan ennakkotilauksia 0207702240.

Lounas – viikko 13

(24.-30.3.2025)

Keskiviikko 26.3.

  • Härkää szechuan-kastikkeessa ja höyrytettyä kukkakaalia (M, L, G, A)
  • Dijon-bearnaisekalaa ja Perunamuusia (G, A)
  • Juusto-pinaattilasagnettea (L, A)
  • Paahdettua punajuurisosekeittoa (Veg, M, L, G, A)
  • Tostada - tortilloja rapealla kanalla ja Bataattiranskalaisia (L, A)
  • Kahvi ja Hedelmämoussea (L, G, A)

Torstai 27.3.

  • Nachopelti jauhellihalla ja cheddarkastikkeella sekä Yrttipaahdettua kukkakaalia (G, A)
  • Itte tehtyjä lohimurekepihvejä, Paistettuja perunoita ja Lime-kermaviilikastiketta (L, G, A)
  • Kasvisgratiini (L, A)
  • Tomaatti-vuohenjuustokeittoa (VL, G, A)
  • Lehtipihvi ranskalaisillaperunoilla (L, A)
  • Kahvi ja Vaniljakiisseliä sekä marjahilloa (L, G, A)

Perjantai 28.3.

  • Chorizopyöryköitä, Kermaista pippurikastiketta ja Grilliperunoita (L, G, A)
  • Cheddar-kuorrutettua kanaa ja Sipuli-paprikapaistosta (G, A)
  • Cashew-mustapapurisottoa (L, G, A)
  • Grillilohta, Lohkoperunoita (L, A)
  • Kahvi ja Marjapiirakkaa (L, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Wednesday 26.3.

  • Szechuan beef wok and steamed cauliflower (D, L, G, A)
  • Dijon-bearnaise fish and mashed potatoes (G, A)
  • Spinach and cheese lasagna (L, A)
  • Roasted beetroot soup (Veg, D, L, G, A)
  • Chicken tostada with sweet potate fries (L, A)
  • Coffee and Fruit mousse (L, G, A)

Thursday 27.3.

  • Nacho bake with minced meat and cheddar cheese, Herb-roasted cauliflower (G, A)
  • Antell´s homemade salmon loaf patties, fried potatoes, lime sour cream sauce (L, G, A)
  • Vegetable gratin (L, A)
  • Tomato and goat cheese soup (LL, G, A)
  • grilled pork steak, seasoned butter and french fries (L, A)
  • Coffee and vanilla kissel with jam (L, G, A)

Friday 28.3.

  • Chorizo balls, creamy peppersauce, grilled potatoes (L, G, A)
  • Cheddar-coated chicken, Onion and bell pepper bake (G, A)
  • Cashew and black bean risotto (L, G, A)
  • Grilled salmon, potatovedges (L, A)
  • Coffee and berry pie (L, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Susanna  Rämö

Susanna Rämö

Ravintolapäällikkö
020 770 2295

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta

Kokoustilat ja tarjoilut

Tutustu kokoustiloihimme. Järjestämme myös tilaisuutenne makeat tai suolaiset tarjoilut.

Lue lisää