Antell Hermian Farmi

  • Visiokatu 4, 33720 Tampere
  • 0207702295
  • [email]
  • Kahvila klo 8.00–15.30
  • Lounas ma–pe 10.30–13.00

Ravintolapäällikkö: Susanna Rämö p. 020 7702295 Keittiön päällikkö: Anna-Liisa Rajalampi p. 020 7702240 Asiakaspalvelu: Mirka Rantanen p. 020 770 2260, s-posti asiakaspalvelu@hermianfarmi.fi

Ravintolan terveiset

Hermian Farmin lounaalla valitset neljästä vaihtoehdostamme.

Tarjolla Buffetlounas, Delissä keitto- ja salaattilounas, Grilliannos tai Pizza.

Buffetlounas sisältää päivittäin kolme pääruokavaihtoehtoa, joista yksi on kasvisvaihtoehto.

Delissä vaihtuva keitto ja monipuolisesti salaatteja. Sisältäen päivittäin vaihtuvat proteiinilisät.

Grillissä valmistamme lautasannoksen tuoreena juuri sinulle. Odotellessasi voit nauttia alkusalaatin buffetin lisäkesalaattipöydästämme.

Pizza kuumana suoraan kiviarinauunistamme. Pizzalinjassa erillinen lisäkesalaatti ja leipä.

Kahvi ja jälkiruoka sisältyvät aina kaikkiin vaihtoehtoihimme.

Buffetissa ja Delissä saat ottaa kaikkia valitsemasi lounaan vaihtoehtoja rajoituksetta ja santsata saa.

Lämpimästi tervetuloa!

 

 

Hermian Farmilla artesaanipizzaa

Itte tehtyä artesaanipizzaa Farmin lounasvalikoimassa. Päivittäin kaksi vaihtoehtoa, joista toinen kasvisvaihtoehto. Pizzalounaaseen kuuluu pizzalinjasta lisäkesalaatti ja leipä sekä kahvi ja jälkiruoka. Pizzoja on myynnissä rajoitettu määrä myyntipäivinä, seuraa ruokalistaa. Pizzoja mahdollista ostaa myös mukaan. Ryhmille otamme vastaan ennakkotilauksia 0207702240.

Lounas – viikko 16

(14.-20.4.2025)

Torstai 17.4.

  • Kievin kanaa, Currymajoneesia (L, A)
  • Tilli-smetanalohta, Paistettuja perunoita ja Paahdettua parsakaalia (L, G, A)
  • Sitruunarisottoa (VL, G, A)
  • Lehtipihvi, Bataattiranskalaisia (L, A)
  • Paholaisen kanapizzaa ja Margherita-pizzaa (VL, A)
  • Kahvi ja valkosuklaamoussea (L, G, A)

Suljettu

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Thursday 17.4.

  • Chicken kiev with currymayonnaise (L, A)
  • Salmon with dill and smetana, roasted potatoes and broccoli (L, G, A)
  • Lemon and saffron risotto (LL, G, A)
  • Grilled pork steak with sweet potato fries (L, A)
  • Chicken pizza with devils sauce or margherita pizza (LL, A)
  • Coffee and white chocolate mousse (L, G, A)

Closed

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Susanna  Rämö

Susanna Rämö

Ravintolapäällikkö
020 770 2295

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta

Kokoustilat ja tarjoilut

Tutustu kokoustiloihimme. Järjestämme myös tilaisuutenne makeat tai suolaiset tarjoilut.

Lue lisää