Antell Hermian Farmi

  • Visiokatu 4, 33720 Tampere
  • 0207702295
  • [email]
  • Kahvila klo 8.00–15.30
  • Lounas ma–pe 10.30–13.00

Aula p. 020 770 2260, s-posti asiakaspalvelu@hermianfarmi.fi

Ravintolan terveiset

Hermian Farmin lounaalla valitset neljästä vaihtoehdostamme. Tarjolla buffetlounas, jossa on päivittäin kolme ruokavaihtoehtoa. Delistä keitto-, salaattilounas, grilliannos tai pizza. Buffetissa tai Delissä saat ottaa kaikkia valitsemasi lounaan vaihtoehtoja rajoituksetta ja santsata saa. Grillissä valmistamme lautasannoksen tuoreena juuri sinulle. Odotellessasi voit nauttia alkusalaatin lisäkesalaattipöydästämme. Pizza kuumana suoraan kiviarinauunistamme. Pizzalinjassa erillinen lisäkesalaatti. Kahvi ja jälkiruoka sisältyvät aina kaikkiin vaihtoehtoihin. Lämpimästi tervetuloa!

 

 

Eläkeläisalennus – 10 %

Antellin eläkeläisalennus on - 10 % lounaan normaalihinnasta lounasaikana. Tervetuloa itte tehdylle lounaalle!

Green Care

Tiesitkö, että Antell Hermian Farmilla kierrätämme käytetyt kahvinporot mullaksi ja kasviöljyn biopolttoaineeksi?

Lue lisää

Syö fiksusti Antell-sovelluksen avulla!

Sovelluksesta näet lounaslistojen lisäksi kaikkien lounasruokalajien tarkat ainesosaluettelot ja ravintoarvot. Syö fiksusti -lounasanalyysi antaa tietoa syömäsi lounaan ravintosisällöstä.

Lue lisää

Hermian Farmilla artesaanipizzaa

Itte tehtyä artesaanipizzaa tarjolla nyt Farmin lounasvalikoimassa. Pizzoja on myynnissä päivittäin rajoitettu määrä. Ryhmille otamme vastaan ennakkotilauksia. Ennakkotilaukset viimeistään edellisenä päivänä klo 14 mennessä. TERVETULOA MAISTAMAAN UUTTA LOUNASVAIHTOEHTOAMME!

Lounas – viikko 4

(20.-26.1.2025)

Tiistai 21.1.

  • Valkosipulihärkää, paahdettua kukka- ja parsakaalia (M, L, G*, A)
  • Rapeita chilikalafileitä, Sitruuna-jogurttikastiketta ja Bataatti-perunasosetta (L, A)
  • Itte tehtyjä pinaattiohukaisia ja puolukkasurvosta (L, A)
  • Hot and sour -kanakeittoa (M, L, G*, A)
  • Emmentaljuustoa ja inkivääri-korianterikanaa (L, G*, A)
  • Nizzansalaatti ja halloumi-melonisalaatti (G*, A)
  • Grillattua lohta, Beurre blanc - voi-valkoviinikastiketta, paahdettuja kaskijuureksia ja perunaa (L, G*, A)
  • Kahvi ja Pappilan hätävaraa (L, G*, A)

Keskiviikko 22.1.

  • Kanaa satay-kastikkeella, Riisiä ja kvinoaa (M, L, G*, A)
  • Itte tehtyjä jauhelihapihvejä, Kermaista pippurikastiketta, Perunoita ja Kukka- ja lehtikaalia (M, L, G*, A)
  • Vegaanista lehtikaalimoussakaa (Veg, M, L, A)
  • Paahdettua punajuurisosekeittoa (Veg, M, L, G*, A)
  • Vuohenjuustoa ja vuolu-porsaansavupaistia (VL, G*, A)
  • Tofu-kukkakaali-avocadosalaattia (Veg, M, L, G*, A)
  • Tostada - tortilloja rapealla kanalla ja Bataattiranskalaisia (L, A)
  • Pinaatti-ricottapizzaa (A)
  • Kahvi ja Marjajogurttia (L, G*, A)

Torstai 23.1.

  • Pasta Carbonaraa - kinkkupastaa (L, A)
  • Dijon-bearnaisekalaa, Paistettuja perunoita (VL, G*, A)
  • Juusto-pinaattilasagnea ja Paahdettuja kaskijuureksia (L, A)
  • Kermaista lohikeittoa (L, G*, A)
  • Salaattijuustoa ja sitruuna-timjamimarinoitua kanaa (L, G*, A)
  • Katkarapu-lasinuudelisalaattia ja seesamsiemen-neulapapuja
  • Tostada - tortilloja rapealla kanalla ja Bataattiranskalaisia (L, A)
  • Poropizzaa (L, A)
  • Kahvi ja Kaura-omenapaistosta sekä vaniljakastiketta (L, G*, A)

Perjantai 24.1.

  • Possunniskaa Alabaman tyyliin, Hunajapaahdettua punajuurta (M, L, G*, A)
  • Kana-cheddarburgereita ja Maalaisranskalaisia (L, A)
  • Falafelpihvejä, Kurkkuraitaa (L, G*, A)
  • Lehtipihvi ranskalaisilla (L, G*, A)
  • Poropizzaa (L, A)
  • Kahvi ja Hedelmäsalaattia (L, G*, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Tuesday 21.1.

  • Garlic beef, roasted broccoli and cauliflower (D, L, G*, A)
  • Crispy fish fillets with chili, lemon-youghurt sauce, Potato and sweet potato mash (L, A)
  • Antell's homemade spinach pancakes with Lingonberry purée (L, A)
  • Hot and sour chicken soup (D, L, G*, A)
  • Emmental cheese and Ginger and coriander chicken (L, G*, A)
  • Nizza salad and halloumi-watermelon salad (G*, A)
  • Grilled salmon with burre blanc sauce, Oven-roasted vegetables and potatoes (L, G*, A)
  • Coffee and Eton mess (L, G*, A)

Wednesday 22.1.

  • Chicken with satay sauce, rice and kvinoa (D, L, G*, A)
  • Antell´s homemade groud meat patties, creamy pepper sauce, potatoes, cauliflower and kale (D, L, G*, A)
  • Vegan kale moussaka (Veg, D, L, A)
  • Roasted beetroot soup (Veg, D, L, G*, A)
  • goat cheese and smoked porkroast (LL, G*, A)
  • Tofu, cauliflower and avocado salad (Veg, D, L, G*, A)
  • Chicken tostada with sweet potato fries (L, A)
  • Ricotta-spinach pizza (A)
  • Coffee and berry youghurt (L, G*, A)

Thursday 23.1.

  • Pasta carbonara (L, A)
  • Fish with dijon béarnaise sauce, fried potatoes (LL, G*, A)
  • Spinach and cheese lasagna (L, A)
  • Creamy salmon soup (L, G*, A)
  • Salad cheese and Lemon and thyme marinated chicken (L, G*, A)
  • Salad with noodles and shrimp, Green beans with sesame seeds
  • Chicken tostada, sweet potato fries (L, A)
  • Raindeer pizza (L, A)
  • Coffee and Oat and apple bake with vanilla sauce (L, G*, A)

Friday 24.1.

  • Pork neck Alabama style, Honey-roasted beetroot (D, L, G*, A)
  • Chicken- cheddar burger, French fries (L, A)
  • Falafell patties with Cucumber raita (L, G*, A)
  • Pork steak with french fries (L, G*, A)
  • Raindeer pizza (L, A)
  • Coffee and fruit salad (L, G*, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Susanna  Rämö

Susanna Rämö

Ravintolapäällikkö
020 770 2295

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta

Kokoustilat ja tarjoilut

Tutustu kokoustiloihimme. Järjestämme myös tilaisuutenne makeat tai suolaiset tarjoilut.

Lue lisää