Antell Explorer

  • Tammasaarenkatu 1-5, 00180 Helsinki
  • 020 770 2251
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 7.45–16.00
  • Kahvila ma–pe 7.45–16.00
  • Lounas ma–pe 11.00–13.30
  • Aamiainen ma 8.00–9.30

Lounas – viikko 16

(14.-20.4.2025)

Lounas tarjolla ravintolassa 11.00-13.30

Maanantai 14.4.

  • Kanakormaa (M, L, G, A), yrttistä kvinoaa ja riisiä (Veg, M, G)
  • Cordon Bleu- kalaa (A), kreolilaista tartar-kastiketta (M, L, A), timjamiviipaleperunoita (Veg, M, L, G)
  • Panang curry luomutofusta (Veg, M, G, A), yrttistä kvinoaa ja riisiä (Veg, M, L, G)
  • Timjamiporkkanoita (Veg, M, L, G)
  • Marokkolaista kurpitsakeittoa (Veg, M, G, A)
  • Kirsikkarahkaa (L, G, A)
  • Raikas salaattibaari kauden raaka-aineista 21,00 €/kg

Tiistai 15.4.

  • Kello 11-12.30 Päivän kala, lehtipihvi tai wokki
  • Itte tehtyjä maissipaneroituja kanafileitä ja ananas-kurkkusalsaa (M, L, G, A)
  • Ylikypsää inkivääri-kookospossua (M, L, A)
  • Itte tehtyjä juustoisia kesäkurpitsamurekepihvejä ja yrtti-jogurttikastiketta (L, A)
  • Kermaperunoita, riisiä ja rosmariinipunajuuria
  • Punajuuri-vuohenjuustokeittoa (VL, G, A)
  • Jogurttipannacotta (L, A)
  • Raikas salaattibaari kauden raaka-aineista 21,00€/kg

Keskiviikko 16.4.

  • Kello 11-12.30 Päivän kala, lehtipihvi tai wokki
  • Itte tehtyjä Lindströminpihvejä ja kapris-ranskankermakastiketta (L, G, A)
  • Texmex-kanaa (M, L, G)
  • Kanttarellirisottoa (VL, G, A)
  • Valkosipuliperunoita, currymaustettua riisiä, höyrytettyä kukkakaalia
  • Paahdettua juuressosekeittoa (Veg, M, L, G)
  • Mustikkakukko (L, A)
  • Raikas salaattibaari kauden raaka-aineista 21,00€/kg

Torstai 17.4.

  • Chef's corner suljettu
  • Lihapyöryköitä (L, A), Minttu-basilikamajoneesi
  • Butter turkey (L, G, A)
  • Itte tehtyjä linssipihvejä (Veg, M, L, G)
  • Ranskalaisia, mausteista riisiä, höyrytettyä porkkanaa, parsakaalia ja papuja
  • Kasvishernekeittoa (Veg, M, G, A)
  • Pannukakkua, kermavaahtoa ja hilloa (L, A)
  • Raikas salaattibaari kauden raaka-aineista 21,00€/kg

Perjantai 18.4.

Suljettu

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Lunch is served from 11am to 1.30pm

Monday 14.4.

  • Chicken korma (D, L, G, A), quinoa and rice with herbs (Veg, D, G)
  • Fish Cordon Bleu (A), creole tartar sauce (D, L, A), baked potatoes seasoned with thyme (Veg, D, L, G)
  • Panag curry with tofu (Veg, D, G, A), quinoa and rice with herbs (Veg, D, L, G)
  • Thyme carrots (Veg, D, L, G)
  • Pumpkin soup (Veg, D, G, A)
  • Cherry quark (L, G, A)
  • Fresh salad bar with seasonal ingredients 21,00€/kg

Tuesday 15.4.

  • 11am-12.30pm: Fish of the day, minute stake or wok
  • Home made corn breaded chicken and ananas and cucumber salsa (D, L, G, A)
  • Overcooked ginger and coconut pork (D, L, A)
  • Home made zuccini and cheese patties with yogurt dressing with herbs (L, A)
  • Creamy potatoes, rice and rosemary beetroots
  • Beetroot and goat cheese soup (LL, G, A)
  • Yogurt pannacotta (L, A)
  • Fresh salad bar with seasonal ingredients 21,00€/kg

Wednesday 16.4.

  • 11am-12.30pm: Fish of the day, minute stake or wok
  • Home made beetroot patties and sour cream sauce with capris (L, G, A)
  • Texmex chicken (D, L, G)
  • Chanterelle risotto (LL, G, A)
  • Garlic potatoes, curry rice, steamed cauliflower
  • Roasted rootvegetable pureed soup (Veg, D, L, G)
  • blueberry pie (L, A)
  • Fresh salad bar with seasonal ingredients 21,00€/kg

Thursday 17.4.

  • Meatballs (L, A), Mint-basilmayonnaise
  • Butter turkey (L, G, A)
  • Home made lentil patties (Veg, D, L, G)
  • French fries, seasoned rice and steamd carrots, broccoli and beans
  • Pea soup (Veg, D, G, A)
  • Pancakes, whipped cream and jam (L, A)
  • Fresh salad bar with seasonal ingredients 21,00€/kg

Friday 18.4.

Closed

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Elisa   Huuskonen

Elisa Huuskonen

Ravintolapäällikkö
020 770 2251

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta

Kokoustilat ja tarjoilut

Tutustu kokoustiloihimme. Järjestämme myös makeat tai suolaiset tarjoilut!

Lue lisää