Antell Explorer

  • Tammasaarenkatu 1-5, 00180 Helsinki
  • 020 770 2251
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 7.45–16.00
  • Kahvila ma–pe 7.45–16.00
  • Lounas ma–pe 11.00–13.30
  • Aamiainen ma 8.00–9.30

Vietävän hyvää tuotteet kahvilasta

Kahvilasta saatavilla päivittäin suolaista ja makeaa välipalaksi, nopeat eväät kiireiseen päivään ja ihanat erikoiskahvit. Tervetuloa!

Tilaa meiltä herkulliset Runebergintortut

Runeberginpäivää vietetään 5.2.2025. Meidän kauttamme voit tilata herkulliset Runebergintortut. Tee tilaus kolme päivää ennakkoon ja nouda tuotteet kahvilastamme.

Lue lisää

Aamiainen ravintolassa maanantaisin

Aloita viikko maukkaalla aamupalalla! Aamiainen on katettu maanantaisin kello 8.00-9.30 ja hinta on 9,40 €. Tarjolla vaihteleva aamiainen alla olevan listan mukaisesti

Löydät aamupalalistan täältä

Tervetuloa nauttimaan aina ti–to klo 11.00-12.30

Herkuttele Antell Explorerin wokilla tai valitse päivän liha tai kala annoslounas. Hinta 13,70 € sis. lisäkesalaatin, juomat, leivän, kahvin ja jälkiruoan.

Eläkeläisalennus – 10 %

Antellin eläkeläisalennus on - 10 % lounaan normaalihinnasta lounasaikana. Tervetuloa itte tehdylle lounaalle!

Lounas – viikko 4

(20.-26.1.2025)

Lounas tarjolla ravintolassa 11.00-13.30

Tiistai 21.1.

  • Kello 11-12.30: Päivän kala, lehtipihvi tai wokki
  • Jauhelihatortilloita (M, L, A)
  • Kukkoa viinissä (M, G*, A)
  • Panang curry luomutofusta (Veg, M, G*, A)
  • Paistettua vihannesriisiä ja timjami porkkanoita (Veg, M, G*)
  • Kookos-curry-perunakeitto (Veg, M, G*)
  • Piparkakkupannacottaa (L, G*, A)
  • Raikas salaattibaari kauden raaka-aineista 21,00 €/kg

Keskiviikko 22.1.

  • Kello 11-12.30: Päivän kalaa, lehtipihvi tai wokki
  • Kalkkunaa kormakastikkeessa (L, G*, A)
  • Korean BBQ pulled pork burgeri (M, A)
  • Itte tehtyjä punajuuri-kvinoapihvejä ja yrttijogurttikastiketta (L, A)
  • Jasmiini riisiä, lankkuperunoita ja paahdettua kukka-ja parsakaalia (Veg, M, G*)
  • Misokeittoa (Veg, M, G*, A)
  • Marjapiirakkaa (M, L, A)
  • Raikas salaattibaari kauden raaka-aineista 21,00 €/kg

Torstai 23.1.

  • Kello 11-12.30: Päivän kala, lehtipihvi tai wokki
  • Rapeaa kanaa ja mangomajoneesia (M, A)
  • Itte tehtyjä Marques karitsanpihvejä ja kermaista pippurikastiketta (L, G*, A)
  • Uuniperunaa nyhtökauratäytteellä (Veg, M, G*, A)
  • Valkosipuliperunoita, uuniperunaa ja paahdettuja kaskijuureksia (Veg, M, G*)
  • Kasvishernekeittoa (Veg, M, G*, A)
  • Pannukakkua, kermavaahtoa ja hilloa (L, A)
  • Raikas salaattibaari kauden raaka-aineista 21,00 €/kg

Perjantai 24.1.

  • Mausteista vaniljakanaa (M, G*)
  • Itte tehtyjä lohimurekepihvejä (L, G*, A), kermaviili-kurkku-tillikastike (L, G*, A)
  • Chili con härkis (Veg, M, G*)
  • Timjamiviipaleperunoita (Veg, M, G*, A)
  • Riisiä (Veg, M, G*)
  • Kesäkurpitsa-punasipulipaistosta (Veg, M, G*)
  • Kreikkalaista linssi-kasviskeittoa (Veg, M, G*, A)
  • Jäätelöä ja mansikkahilloa (L, G*, A)
  • Raikas salaattibaari kauden raaka-aineista 21,00 €/kg

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

The lunch is served at 11:00-13:30

Tuesday 21.1.

  • 11am-12.30 pm: Fish of the day, minute stake or wok
  • Minced meat tortillas (D, L, A)
  • Coq au vin (D, G*, A)
  • Panang curry with tofu (Veg, D, G*, A)
  • Fried rice with vegetables and thyme seasoned carrots (Veg, D, G*)
  • Coconut potato soup with curry (Veg, D, G*)
  • Gingerbread pannacotta (L, G*, A)
  • Fresh salad bar with seasonal ingredients 21,00 €/kg

Wednesday 22.1.

  • 11am-12.30 pm: Fish of the day, minute stake or wok
  • Turkey in korma sauce (L, G*, A)
  • Korean BBQ pulled pork burger (D, A)
  • Home made beetroot and quinoa patties and yoghurt sauce withherbs (L, A)
  • Jasmine rice, frenc fries and roasted cauliflower and broccoli (Veg, D, G*)
  • Miso soup (Veg, D, G*, A)
  • Berry pie (D, L, A)
  • Fresh salad bar with seasonal ingredients 21,00 €/kg

Thursday 23.1.

  • 11am-12.30 pm: Fish of the day, minute stake or wok
  • Crispy chicken and mongo mayonnaise (D, A)
  • Home made Marques lamb patties and creamy pepper sauce (L, G*, A)
  • Baked potatoes with pulled oat filling (Veg, D, G*, A)
  • Garlic potatoes, baked potatoes and roasted casque vegetables (Veg, D, G*)
  • Pea soup (Veg, D, G*, A)
  • Pancakes, whipped cream and jam (L, A)
  • Fresh salad bar with seasonal ingredients 21,00€

Friday 24.1.

  • Spicy vanille chicken (D, G*)
  • Home made salmon patties (L, G*, A), sour cream sauce with dill and cucumber (L, G*, A)
  • Chili con härkis (Veg, D, G*)
  • Baked thyme potatoes (Veg, D, G*, A)
  • Rice (Veg, D, G*)
  • Fried zuccini and red onion (Veg, D, G*)
  • Creek lentil vegetable soup (Veg, D, G*, A)
  • Ice cream and strawberry jam (L, G*, A)
  • Fresh salad bar with seasonal ingredients 21,00€

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Elisa   Huuskonen

Elisa Huuskonen

Ravintolapäällikkö
020 770 2251

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta

Kokoustilat ja tarjoilut

Tutustu kokoustiloihimme. Järjestämme myös makeat tai suolaiset tarjoilut!

Lue lisää