Suomi

Antell haastaa porilaisen Fiblonin kehittämään työelämän inhimillisyyttä: Live-säätiön tavoitteena kymmenien tuhansien täsmätyökykyisten työllistäminen

Yritysmaailman on kannettava kortensa kekoon sosiaalisen vastuullisuuden lisäämiseksi. Täsmätyökykyisten palkkaamisen lisäksi Antell panostaa esimerkiksi työntekijöiden korkeaan sitoutuneisuuteen. Antell otti marraskuussa 2023 vastaan Live-säätiön Suomen inhimillisimmät työpaikat -haasteen. Nyt Antell haastaa porilaisen perheyrityksen, lautasliinatehdas Fiblonin…

Lue lisää

Äänestä antellilaiset PRO 2025 -kisan finaaliin

PRO-ehdokkaiden valtakunnallinen nimeäminen on taas käynnissä. PRO-kilpailulla jaetaan tunnustusta HoReCa-alan parhaille ammattilaisille, joita palkitaan 16 sarjassa.  Antellilla on tänä vuonna kolme huippua PRO-ehdokasta: Antell Explorerin ravintolatyöntekijä Adjaoud Abdelhakim “Hakim” sarjassa Ammattikeittiön työntekijä, Antell Poratien ravintolapäällikkö Annamari Paulavirta “Ansu” sarjassa Ammattikeittiön päällikkö ja Antell Värituvan kokki Kimmo Juslenius sarjassa Ammattikeittiön kokki.

Lue lisää

Antellin uusimmat ravintolat aukeavat Turkuun ja Naantaliin 2.9.

Antellin uudet lounasravintolat Antell Energeia ja Antell Dynamis aukeavat 2.9. Turku Energian kiinteistöissä. Antell Energeia tarjoaa lounasta Kupittaalla osoitteessa Teollisuuskatu 40 ja Antell Dynamis Naantalin voimalaitoksessa.   Antell Energeia ja Antell Dynamis toivottavat lämpimästi tervetulleiksi kaikki kiinteistöissä työskentelevät ja vierailevat. Ravintolat tarjoavat joka arkipäivä itte tehtyä,…

Lue lisää

Antell mukana Itämeripäivässä 29.8.

Antell juhlistaa Itämeripäivää torstaina 29.8. tarjoamalla kaikissa Joutsenmerkki-ravintoloissaan sekä osassa lounasravintoloitaan vastuullisen kalavaihtoehdon. Itämeri-lounaan voit syödä ainakin seuraavissa Antellin ravintoloissa: Antell Akavatalo, Helsinki Antel Stella, Espoo Antell Aino, Turku Antell Kehämylly, Vantaa Antell Voimanlähde, Kempele. Lounaslistoilla on mm. itte tehtyä mantelileivitettyä silakkaa, ruisleivitettyjä silakkapihvejä tai…

Lue lisää

Antell mukana tekoälyn ja ihmisen tehokkaan yhteistyön päätöksentekomallin kehittämisessä

Antellin tekoälysovellus ATSOn ja ihmisen välisen yhteistyön merkitystä päätöksenteossa tutkittiin Oulun yliopistossa toukokuussa hyväksytyssä väitöstutkimuksessa. OULU (22.8.2024) – Oulun yliopistossa on hyväksytty toukokuussa tutkija, filosofian tohtori Nada Sanadin väitös dataperusteisesta päätöksenteosta (data-driven decision-making, DDDM). Osana väitöstutkimusta on ollut suomalainen henkilöstö-…

Lue lisää

Antell tuo kotimaisia kasviproteiineja sisältäviä ruokia ravintoloihinsa lisätäkseen kasvisruokailua ja fleksausta

Fleksauksen eli joustavan kasvissyönnin suosio on kasvussa – kyselytutkimuksen mukaan jopa 75 % ruokailijoista fleksaa – ja ruokailijoille halutaan tarjota entistä vastuullisempia lounasvaihtoehtoja. OULU (30.5.2024) – Suomalainen lounas- ja henkilöstöravintolayritys Antell pilotoi kotimaisia kasviproteiineja kolmessa ravintolassaan Turun seudulla. Pilotointi oli osa…

Lue lisää

Antellilla harjoittelijat on tuttu juttu

Harjoittelijoiden ohjaaminen ja yhteistyö eri oppilaitosten kanssa on tuttua meille antellilaisille. Olemme tehneet jo pitkään yhteistyötä muun muassa seuraavien oppilaitosten kanssa: Vantaan ammattiopisto Varia, Turun ammatti-instituutti, Stadin AO, Ammattiopisto Live ja Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia. Vantaan Tikkurilassa sijaitsevan Antell Värituvan keittiömestari Kimmo Juslenius on ohjannut viime vuosina useita harjoittelijoita ja työssäoppijoita,…

Lue lisää

Antell avaa kaksi ravintolaa Espoon Leppävaaran Stella Business Parkkiin

Antellin ravintolat Antell Stella ja Antell Lars aukeavat kesän jälkeen Stella Business Parkissa osoitteessa Lars Sonckin kaari 16. Antell Stella aukeaa 19.8., ja Antell Lars avaa ovensa keittiöremontin jälkeen 9.9. Antell Stellassa (Terra-talo) on tarjolla päivittäin itte tehty, monipuolinen ja ravitseva buffetlounas, aamiainen, kahvilatuotteita ja kokoustarjoiluja. Antell Larsin (Nova-talo) bistro-tyylinen street…

Lue lisää

Muutoksia Antellin hallituksessa

Hallituksen sihteeri Miia Alatalo, hallituksen jäsenet Teresa Laimio, Annukka Lantto, Kirsi-Marja Ura, Mitti Storckovius, Tomi Lantto ja hallituksen puheenjohtaja Terho Kalliokoski Perheyhtiö Antellin emoyhtiön Katri Antell Oy:n yhtiökokous on 25.4.2024 valinnut hallituksen jäsenet. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Terho Kalliokoski. Hallituksessa jatkavat Tomi Lantto, Annukka Lantto ja Kirsi-Marja Ura. Uusiksi jäseniksi on…

Lue lisää

Keittiöpsykologin mietteitä ruoasta

Blogin kirjoittaja Pauliina Lahtivuori liidaa Antellin tuotekehitystiimiä. Hän tarkastelee työkseen ruokaa, raaka-aineita ja ruokailuhetkiä monesta eri näkökulmasta.  Oletko koskaan pohtinut, miksi lähes automaattisesti valitset lautasellesi tiettyjä ruokia tai syöt tietyllä tavalla? Tai miksi sillä on vaikutusta, milloin ja missä seurassa syöt? Mietitään hetki asioita keittiöpsykologian kautta…

Lue lisää