Juuri nyt: Ravintola suljettu 18.-21.4.2025. Iloista pääsiäistä !

Antell PK21

  • Paciuksenkatu 21, 00270 Helsinki
  • 0207702218
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 8–13
  • Lounas ma–pe 11–13

Ravintola suljettu 18.-21.4.2025. Iloista pääsiäistä !

Ravintolan terveiset

Tervetuloa nauttimaan herkullista itte tehtyä lounasta ma-pe klo 11- 13. Katso myös Antellin toisen Paciuksenkadun lounasravintolan, Antell Graduksen lounaslista.

Kysy meiltä Antellin inspiroivia kokous- ja juhlatarjoiluja!

Lounas – viikko 17

(21.-27.4.2025)

Ravintola suljettu maanantaina 21.4.2025. Hyvää pääsiäistä!

Maanantai 21.4.

Suljettu

Tiistai 22.4.

  • Seitiä italialaisittain (A)
  • Uunimakkaraa & kirsikkatomaatteja (L, G, A), porkkana-perunamuusia (L, G, A)
  • Kasviskormaa (Veg, G, A), basmatiriisiä (Veg, G)
  • Mangokiisseliä (Veg, G), kermavaahtoa (L, G, A)

Keskiviikko 23.4.

  • Valkosipulihärkää (M, G, A), rosmariinipaahdettuja pottuja (Veg, G)
  • Pollo a la Brasa - kananpoikaa perulaisittain (M, G), minttu-basilikamajoneesia (M, G, A), villiriisiä (Veg, G)
  • Artisokka-valkosipulipastaa (vegaaninen pasta keittiöstä) (L, A)
  • Kaura-omenapaistosta (Veg, G), vaniljavaahtoa (L, G, A)

Torstai 24.4.

  • Itte tehtyä lohilasagnea (L, A)
  • Parmesankuorrutettua kanaa (L, A), yrttipottuja (Veg, G)
  • Butter tofua (Veg, G, A), basmatiriisiä (Veg, G)
  • Pannacotta (L, G, A)

Perjantai 25.4.

  • Itte tehtyä Kievin kanaa (gluteeniton keittiöstä) (M, G, A), maustepaahdettuja pottuja & porkkana-varsiselleripaistosta (Veg, G, A)
  • Feta-kasvispihvejä (vegaaninen vaihtoehto keittiöstä) (VL, G, A), sitruunamajoneesia (M, G, A)
  • Suklaajäätelöä (L, G, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Restaurant closed on monday 21.4.2025. Happy Easter!

Monday 21.4.

Closed

Tuesday 22.4.

  • Italian style pollock (A)
  • Oven baked sausages & cherry tomatoes (L, G, A), carrot & potato mash (L, G, A)
  • Vegetable korma (Veg, G, A), basmati rice (Veg, G)
  • Mango fool (Veg, G), whipped cream (L, G, A)

Wednesday 23.4.

  • Garlic beef (D, G, A), rosemary roasted potatoes (Veg, G)
  • Pollo a la Brasa (D, G), mint & basil mayonnaise (D, G, A), wild rice (Veg, G)
  • Artichoke & garlic pasta (ask staff for vegan pasta) (L, A)
  • Apple crumble (Veg, G), whipped vanilla sauce (L, G, A)

Thursday 24.4.

  • Home made salmon lasagne (L, A)
  • Parmesan chicken (L, A), herb potatoes (Veg, G)
  • Butter tofu (Veg, G, A), basmati rice (Veg, G)
  • Pannacotta (L, G, A)

Friday 25.4.

  • Home made chicken Kyiv (ask staff for gluten-free chicken) (D, G, A), grill potatoes & roasted carrots and celery (Veg, G, A)
  • Feta & vegetable steaks (ask staff for vegan option) (LL, G, A), lemon mayonnaise (D, G, A)
  • Chocolate ice cream (L, G, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Kati   Kiviranta

Kati Kiviranta

Ravintolapäällikkö
020 770 2218

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta