Juuri nyt: Tervetuloa Antell Larsiin Stella Business Parkkiin!

Antell Lars

  • Lars Sonckin kaari 10, 02600 Espoo
  • 020 770 2147
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 10.45–13.30,  
  • Lounas ma–pe 10.45–13.30

Aamiais-, kokous-, ja kahvilapalvelut tarjolla Antell Stellan puolella.

Ravintolan terveiset

Antell Larsin bistro-tyylinen street food tarjoillaan lautasannoksina rennolla fiiliksellä. Listalta löytyy päivittäin ainakin hampurilainen ja ruokaisa salaatti tai keitto. Meillä vietät myös kivat lounaspalaverit ja rentouttavat kahvihetket tiimisi tai asiakkaidesi kanssa.

Hyvää pääsiäisen aikaa!

Lähes kaikki ravintolamme ovat kiinni pääsiäisenä 18.-21.4. Nähdään lounaalla taas 22.4.

Lounas – viikko 17

(21.-27.4.2025)

Maanantai 21.4.

  • Kermaista lohikeittoa (A, G, L)
  • Jauhelihatacoja (G, L, M)
  • Ranskankerma, laktoositon
  • Jalapenoviipale
  • Pico de gallo - mausteista tomaattisalsaa (A, G, L, M, Veg)
  • Jäävuorisalaatti
  • Antellin grilliburgeri (A, L)
  • Srirachamajoneesia (A, G, L, M)
  • Ricotta-myskikurpitsarisottoa (A, G)
  • Savulohi-caesarsalaatti (A, L)
  • Punaviinikastiketta (A, G, L, M)
  • Ylikypsää häränrintaa (G, L, M)
  • Valkosipulikermaperunoita (A, G, L)

Tiistai 22.4.

  • Kermaista lohikeittoa (A, G, L)
  • Jauhelihatacoja (G, L, M)
  • Ranskankerma, laktoositon
  • Jalapenoviipale
  • Pico de gallo - mausteista tomaattisalsaa (A, G, L, M, Veg)
  • Jäävuorisalaatti
  • Antellin grilliburgeri (A, L)
  • Srirachamajoneesia (A, G, L, M)
  • Ricotta-myskikurpitsarisottoa (A, G)
  • Savulohi-caesarsalaatti (A, L)
  • Punaviinikastiketta (A, G, L, M)
  • Ylikypsää häränrintaa (G, L, M)
  • Valkosipulikermaperunoita (A, G, L)

Keskiviikko 23.4.

  • Kermaista lohikeittoa (A, G, L)
  • Tostada - tortilloja rapealla kanalla (A, L)
  • Maissi-mangosalsaa (G, L, M, Veg)
  • Grilliburgeri amerikkalaisittain (A, L)
  • Kana-vuohenjuustorisottoa (A, G, VL)
  • Punajuurisalaattia paahdetulla halloumilla (A, G)
  • Puna-ahven meuniere - rapeaa kalaa kaprisvoilla (A, L)
  • Perunamuusia (A, G, L)
  • Grillattua sitruunaa (G, L, M, Veg)

Torstai 24.4.

  • Kermaista lohikeittoa (A, G, L)
  • Tostada - tortilloja rapealla kanalla (A, L)
  • Maissi-mangosalsaa (G, L, M, Veg)
  • Grilliburgeri amerikkalaisittain (A, L)
  • Kana-vuohenjuustorisottoa (A, G, VL)
  • Punajuurisalaattia paahdetulla halloumilla (A, G)
  • Puna-ahven meuniere - rapeaa kalaa kaprisvoilla (A, L)
  • Perunamuusia (A, G, L)
  • Grillattua sitruunaa (G, L, M, Veg)

Perjantai 25.4.

  • Kermaista lohikeittoa (A, G, L)
  • Tostada - tortilloja rapealla kanalla (A, L)
  • Maissi-mangosalsaa (G, L, M, Veg)
  • Grilliburgeri amerikkalaisittain (A, L)
  • Kana-vuohenjuustorisottoa (A, G, VL)
  • Punajuurisalaattia paahdetulla halloumilla (A, G)
  • Puna-ahven meuniere - rapeaa kalaa kaprisvoilla (A, L)
  • Perunamuusia (A, G, L)
  • Grillattua sitruunaa (G, L, M, Veg)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Ravintolapäällikkö

Kalle  Kontu

Kalle Kontu

Ravintolapäällikkö
020 770 2090

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta