Antell Kuohu

  • Hiomotie 32, 00380 Helsinki
  • 020 770 2302
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 7.45–14.30
  • Lounas ma–pe 11.00–13.30
  • Aamiainen ma–pe 8.00–10.00

Ravintolan terveiset

Olemme avoinna klo: 7.45-14.30, tervetuloa!

Aamiainen Klo: 8.00-10.00
Lounas tarjolla klo: 11.00-13.30

Hävikkiruoan myynti klo 13.15-13.30, 12,50€ kilohinnalla.

Eläkeläis- ja opiskelija-alennus -10%

Olemme luopuneet käteisen käytöstä ravintolassamme-

Tervetuloa.

Hyvää pääsiäisen aikaa!

Lähes kaikki ravintolamme ovat kiinni pääsiäisenä 18.-21.4. Nähdään lounaalla taas 22.4.

Olemme avoinna!

Antell Kuohu on avoinna: Aamiainen 8.00-10.00 Lounas tarjolla 11.00-13.30 Ravintola 7.45-14.30 Tervetuloa syömään!

Lounas – viikko 17

(21.-27.4.2025)

Lounas tarjolla 11.00-13.30

Maanantai 21.4.

Suljettu

Tiistai 22.4.

  • Kana kermaisessa valkosipulikastikkeessa (L, G, A)
  • Choron kala (G, A)
  • Itte tehdyt juurespihvit (M, G, A), Hunajainen yrttikastike (L, G, A)
  • Paahdettu juuressosekeitto (L, G, A)
  • Riisi (Veg, M, G, A)
  • Paahdetut yrttiperunat (Veg, M, G, A)
  • Kahvi
  • Aprikoosismoothie (L, G, A)
  • Paneroitu broileri tai pesto-mozzarella salaatti (M, L, G, A)

Keskiviikko 23.4.

  • Lihaisa Belmannin pannu (L, G, A)
  • Paholaisen kana (M, G, A)
  • Tofu-kasviskorma (Veg, M, G, A)
  • Täyteläinen porkkanasosekeitto (M, G, A)
  • Mausteinen riisi (Veg, M, G, A)
  • Kahvi
  • Päärynäpaistos ja vaniljakastike (L, A)
  • Aioli-kananmuna-katkarapu tai briejuusto salaatti (M, G, A)

Torstai 24.4.

  • Häränmurekepihvit ja rosepippurikastike (M, L, G, A)
  • Uuniperunat savulohitäyteellä (L, G, A)
  • Itte tehty feta-pinaattilasagne (L, A)
  • Hernekeitto (M, G, A)
  • Gratinoidut perunat (L, G, A)
  • Kahvi
  • Antellin pannukakku, kermavaahtoa ja hilloa (L, A)
  • Chorizopyörykkä tai välimerenjuusto salaatti (M, L, G, A)

Perjantai 25.4.

  • Rapeat kananpalat (L, G, A), Currymajoneesi (M, G, A)
  • Jauhelihatortillat (M, A), Salsa ja guacamole (M, L, G, A)
  • Meksikolaiset kasvistortillat (M, A)
  • Tom yam -keitto katkaravuilla (Veg, M, G, A)
  • Villiriisi (Veg, M, G, A)
  • Kahvi
  • Mansikkakiisseli ja kermavaahto (M, L, G, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Lunch available 11.00-13.30

Monday 21.4.

Closed

Tuesday 22.4.

  • Chicken in a creamy garlic sauce (L, G, A)
  • Choro fish (G, A)
  • Homemade root vegetable steaks (D, G, A), Honey herb sauce (L, G, A)
  • Roasted root puree soup (L, G, A)
  • Rice (Veg, D, G, A)
  • Roasted herbs potatoes (Veg, D, G, A)
  • Coffee
  • Apricot smoothie (L, G, A)
  • Breaded chicken or pesto-mozzarella salad (D, L, G, A)

Wednesday 23.4.

  • A meaty Belmann pan (L, G, A)
  • Devil's chicken (D, G, A)
  • Tofu-Vegetable Korma (Veg, D, G, A)
  • A rich carrot puree soup (D, G, A)
  • Spicy rice (Veg, D, G, A)
  • Coffee
  • Pear crumble and vanilla sauce (L, A)
  • Aioli-egg-shrimp or brie cheese salad (D, G, A)

Thursday 24.4.

  • Beef tenderloin steaks and rose pepper sauce (D, L, G, A)
  • Baked potatoes with smoked salmon filling (L, G, A)
  • Homemade feta-spinach lasagna (L, A)
  • Pea soup (D, G, A)
  • Gratinated potatoes (L, G, A)
  • Coffee
  • Antelli's pancakes, whipped cream and jam (L, A)
  • Chorizo ​​roll or Mediterranean cheese salad (D, L, G, A)

Friday 25.4.

  • Crispy chicken pieces (L, G, A), curry mayonnaise (D, G, A)
  • Minced meat tortillas (D, A), Salsa and guacamole (D, L, G, A)
  • Mexican vegetable tortillas (D, A)
  • Tom yam soup with shrimps (Veg, D, G, A)
  • Wild rice (Veg, D, G, A)
  • Coffee
  • Strawberry jelly and whipped cream (D, L, G, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Piia  Eliasson

Piia Eliasson

Ravintolapäällikkö
020 770 2302

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta