Vastuullisuus

Kannattava suomalainen perheyritys

Suomalaisen ruokatuotannon vahvistaminen

Olemme mukana varmistamassa suomalaisen ruokatuotannon elinvoimaisena pysymistä: Suosimme keittiöissämme suomalaisia raaka-aineita, jotka on valmistettu, pakattu ja käsitelty Suomessa.

Kaikissa Antellin ravintoloissa käytetään 100% suomalaisia vaihtoehtoja mm. seuraavien tuotteiden osalta

  • Naudan- ja sianliha
  • Broileri ja kalkkuna (myös jalosteet)
  • Kananmunat, maito, piimä, voi
  • Muikku, ahven
  • Tuore peruna ja porkkana
  • Puurohiutaleet (kaura, ruis, ohra) ja vehnäjauhot
  • Paikallistoimittajien tuotteet

Emme hyväksy geenimuunneltuja ainesosia tai atsovärejä. Olemme sitoutuneet käyttämään keittiöissämme ainoastaan vastuullisesti pyydettyä kalaa ja noudatamme WWF:n suosituksia. Ruokalistasuunnittelussamme huomioidaan sesonkiajattelu ja satokaudet sekä hävikin minimointi.