Antell Alberga
- Avoinna ma–pe 7.30–14.30
- Lounas ma–pe 10.45–13.30, , Hinta 13,70€
- Aamiainen ti–to 7.30–9.30, , Aamiainen. 9,50€
Buffetlounas 13,70 €, aamiainen 9,50 €
Ravintolan terveiset
Tervetuloa itte tehdylle lounaalle Antell Albergaan.
Lisätiedot sähköpostilla kalle.kontu@antell.fi tai antell.alberga@antell.fi, sekä puhelimella 020 770 2089.
Eläkeläisalennus – 10 %
Antellin eläkeläisalennus on - 10 % lounaan normaalihinnasta lounasaikana. Tervetuloa itte tehdylle lounaalle!
Lounas – viikko 4
(20.-26.1.2025)
Tiistai 21.1.
- Lounasbuffet 13,70 €
- Itte tehtyjä jauhelihapihvejä (M, L, G*, A)
- Ruskeakastiketta (L, G*, A)
- Butter chicken - kanaa intialaisittain (L, G*, A)
- Lämmin lisäke
- Riisiä (Veg, M, L, G*)
- Paahdettuja yrttiperunoita (Veg, M, L, G*)
- Herneitä (Veg, M, L, G*)
- Keittolounas
- Myskikurpitsakeittoa (Veg, M, L, G*, A)
- Kasvislounas
- Australialaista kikherne-kasvispataa (Veg, M, L, G*)
- Jälkiruoka
- Marjakiisseliä (Veg, M, L, G*)
- Kermavaahtoa (L, G*, A)
Keskiviikko 22.1.
- Lounasbuffet 13,70 €
- Rapeita seitipaloja (L, A)
- Kapris-kermaviilikastiketta (L, G*, A)
- Porsaan grillipihvejä (M, L, G*, A)
- Chilimajoneesia (M, L, G*, A)
- Lämmin lisäke
- Bataatti-tomaattivuokaa (L, G*, A)
- Timjamilla maustettuja viipaleperunoita (Veg, M, L, G*)
- Paahdettua punajuurta (Veg, M, L, G*)
- Keittolounas
- Ranskalaista sipulikeittoa krutongeilla (M, L, A)
- Kasvislounas
- Herkkusienirisottoa (L, G*, A)
- Jälkiruoka
- Puolukkavispipuuroa (M, L, A)
Torstai 23.1.
- Lounasbuffet 13,70 €
- Koskenlaskija-uunimakkaraa (L, G*, A)
- Tikka masala -maustettua kalkkunaa (L, G*, A)
- Lämmin lisäke
- Perunoita (Veg, M, L, G*)
- Basmatiriisiä (Veg, M, L, G*)
- Neulapapu-punasipuli-herkkusienipaistosta (Veg, M, L, G*)
- Keittolounas
- Maissikeittoa (L, G*, A)
- Kasvislounas
- Vegaanista lehtikaalimoussakaa (Veg, M, L, A)
- Jälkiruoka
- Jogurttimoussea ja mangoa (L, G*, A)
Perjantai 24.1.
- Lounasbuffet 13,70 €
- Savulohipastaa (L, A)
- Pozole rojo - meksikolaista possupataa (M, L, G*)
- Lämmin lisäke
- Papas arrugadas - kanarialaisia ryppyperunoita (Veg, M, L, G*)
- Paahdettua ruusukaalia (Veg, M, L, G*)
- Keittolounas
- Mulligatawny - intialaista kasviskeittoa (L, G*, A)
- Kasvislounas
- Kasvis-soijarouhetäytteisiä paprikoita (Veg, M, L, G*, A)
- Vegaanista yrttimajoneesia (Veg, M, L, G*, A)
- Jälkiruoka
- Itte tehtyä raparperi-herukkapiirakkaa (M, L, A)
- Vaniljakastike
Oikeus muutoksiin pidätetään.
(Veg) Vegaaninen
(M) Maidoton
(L) Laktoositon
(VL) Vähälaktoosinen
(G) Gluteeniton
(A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.
Tuesday 21.1.
- Lunch buffet 13,70 €
- Antell's homemade minced meat patties (D, L, G*, A)
- Brown sauce (L, G*, A)
- Butter chicken Indian style (L, G*, A)
- Side
- Rice (Veg, D, L, G*)
- Herb-roasted potatoes (Veg, D, L, G*)
- Peas (Veg, D, L, G*)
- Soup
- Butternut squash soup (Veg, D, L, G*, A)
- Vegetarian
- Australian chickpea and vegetable stew (Veg, D, L, G*)
- Dessert
- Berry kissel (Veg, D, L, G*)
- Whipped cream (L, G*, A)
Wednesday 22.1.
- Lunch buffet 13,70 €
- Crispy pollock fillets (L, A)
- Caper and sour cream dressing (L, G*, A)
- Grilled pork steaks (D, L, G*, A)
- Chili mayonnaise (D, L, G*, A)
- Side
- Sweet potato and tomato bake (L, G*, A)
- Thyme-seasoned sliced potatoes (Veg, D, L, G*)
- Roasted beetroot (Veg, D, L, G*)
- Soup
- French onion soup with croutons (D, L, A)
- Vegetarian
- Mushroom risotto (L, G*, A)
- Dessert
- Whipped lingonberry semolina porridge (D, L, A)
Thursday 23.1.
- Lunch buffet 13,70 €
- Oven-baged sausages with Koskenlaskija cheese (L, G*, A)
- Turkey Tikka Masala (L, G*, A)
- Side
- Potatoes (Veg, D, L, G*)
- Basmati rice (Veg, D, L, G*)
- Mushroom, green bean and red onion bake (Veg, D, L, G*)
- Soup
- Sweet corn soup (L, G*, A)
- Vegetarian
- Vegan kale moussaka (Veg, D, L, A)
- Dessert
- Yogurt mousse and mango (L, G*, A)
Friday 24.1.
- Lunch buffet 13,70 €
- Smoked salmon pasta (L, A)
- Pozole rojo - Mexican pork stew (D, L, G*)
- Side
- Papas arrugadas - Canarian wrinkled potatoes (Veg, D, L, G*)
- Roasted brussels sprouts (Veg, D, L, G*)
- Soup
- Mulligatawny - Indian vegetable soup (L, G*, A)
- Vegetarian
- Vegetable and soy protein stuffed bell peppers (Veg, D, L, G*, A)
- Vegan herb mayonnaise (Veg, D, L, G*, A)
- Dessert
- Antell´s homemade rhubarb andcurrant pie (D, L, A)
- Vanilla custard
We reserve the right to changes.
(Veg) Vegan
(D) Dairy free
(L) Lactose free
(LL) Low in lactose
(G) Gluten free
(A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.
Anna meille palautetta
Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.
Anna palautettaTilaa lounaslista sähköpostiin
Saat listan sähköpostiisi joka viikko.