Antell Alberga

  • Bertel Jungin aukio 1, 02600 Espoo
  • 020 770 2090
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 7.30–14.30
  • Lounas ma–pe 10.45–13.30,  , Hinta 13,70€
  • Aamiainen ti–to 7.30–9.30,  , Aamiainen. 9,50€

Buffetlounas 13,70 €, aamiainen 9,50 €

Ravintolan terveiset

Tervetuloa itte tehdylle lounaalle Antell Albergaan.

Lisätiedot sähköpostilla kalle.kontu@antell.fi tai antell.alberga@antell.fi, sekä puhelimella 020 770 2089.

Lounas – viikko 9

(24.2.-2.3.2025)

Maanantai 24.2.

  • Häränmurekepihvejä (M, L, G, A)
  • Metsäsienikastiketta (L, G, A)
  • Kalkkunaa paholaisenkastikkeessa (M, L, G, A)
  • Aurajuustoperunoita (L, G, A)
  • Yrttistä kvinoaa ja riisiä (Veg, M, L, G)
  • Paahdettua porkkana-kesäkurpitsapaistosta (Veg, M, L, G)
  • Kasvissosekeittoa (Veg, M, L, G, A)
  • Vegaanista munakoisocurrya (Veg, M, L, G, A)
  • Lakritsirahkaa (L, G, A)

Tiistai 25.2.

  • Porsaanniskaa BBQ-kastikkeessa (M, L, G, A)
  • Tempuraleivitettyä turskaa (M, L, A)
  • Kreolilaista tartarkastiketta (M, L, A)
  • Paahdettuja yrttiperunoita (Veg, M, L, G)
  • Arroz con cebolla - Sipuliriisiä (Veg, M, L, G)
  • Kukkakaali-papulisäkettä (Veg, M, L, G)
  • Pinaattikeittoa ja kananmunia (L, A)
  • Punajuuripyöryköitä (Veg, M, L, G)
  • Boysenmarjakiisseliä (Veg, M, L, G)
  • Kermavaahtoa (L, G, A)

Keskiviikko 26.2.

  • Pippurihärkää (L, G, A)
  • Kanaa mausteisessa cajun-kastikkeessa (M, L, G, A)
  • Chermoula-maustettua riisiä (Veg, M, L, G)
  • Nauris-sokeriherne-sipulipaistosta (Veg, M, L, G)
  • Kasvisborssikeittoa ja smetanaa (L, G, A)
  • Maa-artisokkarisottoa (VL, G, A)
  • Puolukkavispipuuroa (Veg, M, L, A)

Torstai 27.2.

  • Lamminpään lumous - possua mausteisessa kastikkeessa (L, G, A)
  • Pähkinäkuorrutettuja turskaseläkkeitä (M, L, A)
  • Chili-limejugurttia (L, G, A)
  • Valkosipulikermaperunoita (L, G, A)
  • Hunajapaahdettua punajuurta (M, L, G)
  • Ranskalaista sipulikeittoa krutongeilla (Veg, M, L, A)
  • Shakshuka - tomaattista kasvispannua kananmunilla (M, L, G, A)
  • Jogurttimoussea ja mangoa (L, G, A)

Perjantai 28.2.

  • Härkää szechuan-kastikkeessa (M, L, G, A)
  • Kanaa caesar-kastikkeessa (L, A)
  • Teriyaki-nuudelia (M, L, A)
  • Yrttistä kvinoaa ja riisiä (Veg, M, L, G)
  • Parsakaalia (Veg, M, L, G)
  • Misokeittoa (Veg, M, L, G, A)
  • Peruna-kikhernepyöryköitä (Veg, M, L, G)
  • Punajuurihummusta (M, L, G, A)
  • Itte tehtyä raparperi-herukkapiirakkaa (M, L, A)
  • Vaahtoutuva vaniljakastike

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Monday 24.2.

  • Beef meatloaf patties (D, L, G, A)
  • Wild mushroom sauce (L, G, A)
  • Turkey in devil's sauce (D, L, G, A)
  • Blue cheese potato bake (L, G, A)
  • Quinoa and rice with herbs (Veg, D, L, G)
  • Roasted carrot and zucchini bake (Veg, D, L, G)
  • Pureed vegetable soup (Veg, D, L, G, A)
  • Vegan eggplant curry (Veg, D, L, G, A)
  • Licorice quark (L, G, A)

Tuesday 25.2.

  • Pork neck in BBQ sauce (D, L, G, A)
  • Tempura-battered cod (D, L, A)
  • Creole tartar sauce (D, L, A)
  • Herb-roasted potatoes (Veg, D, L, G)
  • Onion rice (Veg, D, L, G)
  • Steamed cauliflower and green beans (Veg, D, L, G)
  • Spinach soup and boiled eggs (L, A)
  • Beetroot balls (Veg, D, L, G)
  • Boysenberry kissel (Veg, D, L, G)
  • Whipped cream (L, G, A)

Wednesday 26.2.

  • Peppered beef (L, G, A)
  • Cajun chicken - chicken in spicy sauce (D, L, G, A)
  • Chermoula-seasoned rice (Veg, D, L, G)
  • Turnip, sugar pea and onion roast (Veg, D, L, G)
  • Vegetable Borscht with smetana (L, G, A)
  • Jerusalem artichoke risotto (LL, G, A)
  • Whipped lingonberry semolina porridge (Veg, D, L, A)

Thursday 27.2.

  • Pork in spicy sauce (L, G, A)
  • Cod fillets coated with nuts (D, L, A)
  • Chili and lime yogurt (L, G, A)
  • Dauphinoise potatoes with garlic (L, G, A)
  • Honey-roasted beetroot (D, L, G)
  • French onion soup with croutons (Veg, D, L, A)
  • Shakshuka - vegetable stew with eggs (D, L, G, A)
  • Mango and yogurt mousse (L, G, A)

Friday 28.2.

  • Szechuan beef wok (D, L, G, A)
  • Chicken in caesar sauce (L, A)
  • Teriyaki noodles (D, L, A)
  • Herb seasoned quinoa and rice (Veg, D, L, G)
  • Broccoli (Veg, D, L, G)
  • Miso soup (Veg, D, L, G, A)
  • Potato and chickpea balls (Veg, D, L, G)
  • Beetroot hummus (D, L, G, A)
  • Antell´s homemade rhubarb andcurrant pie (D, L, A)
  • Vanilla custard

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

 Kalle  Kontu

Kalle Kontu

Ravintolapäällikkö
0207702090

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta