Antell Aino

  • Kalevantie 3, 20520 Turku
  • 020 770 2164
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 7.30–14.30
  • Lounas ma–pe 10.30–13.40

Ravintolapäällikkö: Kati Hyyryläinen p. 020 770 2064 Keittiömestari: Jenni Piilikangas p. 020 770 2165.

Ravintolan terveiset

Kotimyynti on tauolla viikolla 8.

Kaupan alan lakosta johtuen emme voi taata raaka-aineiden riittävyyttä ruokalistan mukaisesti.

Kotimyynti taas viikolla 9.

Lounas – viikko 9

(24.2.-2.3.2025)

Maanantai 24.2.

  • Perinteisiä lihapyöryköitä mummonkastikkeella (L, G, A)
  • Janssonin kiusausta (L, G, A)
  • Massaman curry - thaimaalaista pataa tofulla (Veg, M, L, A)
  • Kermaista lehtikaalikeittoa (L, G, A)
  • Perunamuusia, Riisiä (L, G, A)
  • Paahdettuja kasviksia (Veg, M, L, G)
  • BBQ-Possu ja Kermainen lehtikaalikeitto (L, G, A)
  • Kahvi ja Marja-banaanismoothieta (L, G, A)

Tiistai 25.2.

  • Possua Alabaman tyyliin (M, L, G, A)
  • Itte tehtyjä ahven-fenkolimurekepihvejä (L, G, A)
  • Kananmunakastiketta (L, G, A)
  • Artisokka-valkosipulipastaa (L, A)
  • Curry-kukkakaalikeittoa (Veg, M, L, G)
  • Bataattiranskalaisia , Tilliperunoita (Veg, M, L, G)
  • Kukkakaalia ja Papuja (Veg, M, L, G)
  • Katkarapu Ceasar ja Curry- kukkakaalikeitto (L, G, A)
  • Kahvi Uuniomenarahkaa (L, G, A)

Keskiviikko 26.2.

  • Antellin lasagnea (L, A)
  • Persilja valkosipulikanaa (L, A)
  • Curryaiolia (M, L, G, A)
  • Lindströminpihvejä kaurajauhiksesta (M, L, A)
  • Herkkusienikeittoa (L, G, A)
  • Basmatiriisi, Perunat (Veg, M, L, G)
  • Paahdettua ruusukaalia (Veg, M, L, G)
  • Gremolata Kana ja Herkkusienikeitto (L, G, A)
  • Kahvi ja Kookos-jogurttihyytelöä ja mansikkakastiketta (L, G, A)

Torstai 27.2.

  • Grillilohta (M, L, G, A)
  • Tzazikia (L, G, A)
  • Riistakäristystä (L, G, A)
  • Puolukkasurvosta (Veg, M, L, G)
  • Kasvismoussakaa (VL, G, A)
  • Kookos-porkkanasosekeittoa (Veg, M, L, G)
  • Perunamuusia (L, G, A)
  • Paahdettua porkkanaa (M, L, G)
  • Feta ja Kookos-porkkanasosekeittoa (L, G)
  • Kahvi ja Mangokiisseli (Veg, M, L, G)

Perjantai 28.2.

  • Makkaramix (M, L, A)
  • Maissipaneroitua kanaa (M, L, G)
  • Harissa-jogurttikastiketta (L, G, A)
  • Itte tehtyä feta-pinaattilasagnea (L, A)
  • Parsakaalikeittoa (Veg, M, L, G, A)
  • Annanperunoita (L, G, A)
  • Yrttisiä neulapapuja (Veg, M, L, G)
  • Paahtopaisti ja Parsakaalikeittoa (M, L, G, A)
  • Kahvi ja Mustikkapiirakkaa (L, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Monday 24.2.

  • Traditional meatballs in brown sauce (L, G, A)
  • Potato and anchovis casserole (L, G, A)
  • Massaman curry (Veg, D, L, A)
  • Creamy kale soup (L, G, A)
  • Mashed potatoes, Rice (L, G, A)
  • Roasted vegetables (Veg, D, L, G)
  • BBQ-pork and Creamy kale soup (L, G, A)
  • Coffe and Berry and banana smoothie (L, G, A)

Tuesday 25.2.

  • Pork Alabama style (D, L, G, A)
  • Antell´s homemade perch and fennel loaf patties (L, G, A)
  • Egg sauce (L, G, A)
  • Artichoke and garlic pasta (L, A)
  • Curry and cauliflower soup (Veg, D, L, G)
  • (Veg, D, L, G)
  • (Veg, D, L, G)
  • Ceasar-marinated shrimp and Curry and cauliflower soup (L, G, A)
  • Coffe and Baked apple quark (L, G, A)

Wednesday 26.2.

  • Home made Lasagne (L, A)
  • Parsley-garlic chicken (L, A)
  • Curry aioli (D, L, G, A)
  • Vegetarian Biff a`la Lindström (D, L, A)
  • Mushroom soup (L, G, A)
  • Basmati rice, Potato (Veg, D, L, G)
  • (Veg, D, L, G)
  • Gremolata-seasoned chicken and Mushroom soup (L, G, A)
  • Coffee and Coconut and yogurt jelly with strawberry sauce (L, G, A)

Thursday 27.2.

  • Grilled salmon (D, L, G, A)
  • Tzaziki (L, G, A)
  • Sautéed game (L, G, A)
  • Lingonberry jam (Veg, D, L, G)
  • Vegetarian moussaka (LL, G, A)
  • Pureed coconut and carrot soup (Veg, D, L, G)
  • Mashed potatoes (L, G, A)
  • Roasted carrot (D, L, G)
  • Feta, Pureed coconut and carrot soup (L, G)
  • Cooffe and Mango kissel (Veg, D, L, G)

Friday 28.2.

  • Sausage mix (D, L, A)
  • Corn-breaded chicken (D, L, G)
  • Harissa and yogurt dressing (L, G, A)
  • Spinach and cheese lasagna (L, A)
  • Broccoli soup (Veg, D, L, G, A)
  • Potato bake (L, G, A)
  • Herbal beans (Veg, D, L, G)
  • Roasted Beef and Broccoli soup (D, L, G, A)
  • Coffee and Blueberry pie (L, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Kati  Hyyryläinen

Kati Hyyryläinen

Ravintolapäällikkö
0207702064

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta