Antell Aino

  • Kalevantie 3, 20520 Turku
  • 020 770 2164
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 7.30–14.30
  • Lounas ma–pe 10.30–13.40

Ravintolapäällikkö: Kati Hyyryläinen p. 020 770 2064 Keittiömestari: Jenni Piilikangas p. 020 770 2165.

Ravintolan terveiset

Kotimyynti vko 4

 

Tiistai 21.1

 

Itte tehdyt sämpylät (L,A) 3€ / 5kpl

Purjo-perunasosekeitto (L,G,A) 10€ / 9dl

Paahdettu juuressosekeitto (L,G,A) 12€ / 9dl

Gruusialainen kasviskaalilaatikko (L,G,A) 8€ / 700g

Feta-pinaattimunakas (L,G,A) 8,50€ / 500g

Makkara stroganoff 12€ / 500g

Igorin kananpoika (L,G,A) 12,50€ / 500g

Marja-kinuski tuorepuuro (L,A) 3,20€ / 190g

Tonnikala Nizzan salaatti (L,A) 8,50€ / n.350g

Omenakiisseli (veg,LM,G) 4,50€ /400g

Hedelmäinen fruitie (veg,L,M,G) 4€ /3dl

 

 

Torstai 23.1

 

Itte tehdyt sämpylät (L,A) 3€ / 5kpl

Maa-artisokkakeitto (L,G,A) 12€ / 9dl

Vuohenjuusto-punajuuri-hamppupihvit (L,G,A) 10€/500g

Yrtti-jogurttikastike (L,G,A) 4,70€ / 200g

Lasagne (L,A) 8€ / 700g

Kananpoika-koskenlaskijakiusaus (L,G,A) 8€ / 700g

Butter Tofu (L,G,A) 10€ / 700g

Fetajuusto-täyte uuniperunoille (L,G,A) 7€ / 300g

Uuniperunat (VEG,L,M,G,) 5€ / 4kpl

Chili kananpoikasalaatti (L,A) 8,50€ / n.350g

Mariannerahka (L,G,A) 6€ / 400g

Omena-kaneli tuorepuuro (L,A) 3,20€ / 190g

Mustikkapiirakkasmoothie (L,A)  4€ /3dl

 

Tilaukset sähköpostilla 6130@antell.fi tai puhelimitse 0207702165

viimeistään edeltävänä päivänä.

Nouto Antell Ainosta 14.00-14.30.

Lounas – viikko 4

(20.-26.1.2025)

Tiistai 21.1.

  • Paahdettua juuressosekeittoa (Veg, M, L, G*, A)
  • Feta-pinaattimunakasta (L, G*, A)
  • Igorin kananpoikaa (L, G*, A), Riisiä (Veg, M, L, G*), Paahdettua paprikaa ja munakoisoa (Veg, M, L, G*)
  • Dillinger pizzaa (L, A)
  • Paahdettua juuressosekeittoa (Veg, M, L, G*, A)
  • Nizzan salaattia (M, L, G*, A)
  • Omenakiisseliä ja fariinikermaa (L, G*, A)

Keskiviikko 22.1.

  • Kookos-porkkanasosekeittoa (Veg, M, L, G*)
  • Vuohenjuusto-punajuuri-hamppupihvejä (L, G*, A), Yrtti-jogurttikastiketta (L, G*, A)
  • Lasagnea (L, A), Paahdettua porkkanaa ja palsternakkaa (Veg, M, L, G*)
  • Dijon-bearnaisekalaa (VL, G*, A), Tilliperunoita (Veg, M, L, G*)
  • Kookos-porkkanasosekeittoa (Veg, M, L, G*)
  • Halloum-juustosalaatti (L, G*, A)
  • Hedelmäinen fruitie (Veg, M, L, G*)

Torstai 23.1.

  • Maa-artisokkakeittoa (Veg, M, L, G*, A)
  • Butter tofu - intialaista tofukastiketta (L, G*, A)
  • Gratinoitua uunimakkaraa (VL, G*, A), Perunamuusia (L, G*, A), Rosmariini-punajuuria (Veg, M, L, G*)
  • Kananpoika-koskenlaskijakiusausta (L, G*, A)
  • Uuniperunat (Veg, M, L, G*), Fetajuustotäyte (L, G*, A)
  • Maa-artisokkakeittoa (Veg, M, L, G*, A)
  • Chili-kananpoikasalaattia (M, L, G*)
  • Mango-passion-piimähyytelöä (L, G*, A)

Perjantai 24.1.

  • Herkkusienikeittoa (L, G*, A)
  • Papu-nuudeliwokkia (M, L, A)
  • Hawaijinleikkeet (M, L, A), Bearnaisemajoneesiä (L, G*, A), Lohkoperunoita (Veg, M, L, G*)
  • Creamy chicken piccata - kermaista sitruunakanaa (L, G*, A), Riisiä (Veg, M, L, G*)
  • Herkkusienikeittoa (L, G*, A)
  • Juustosalaattia (L, G*, A)
  • Tiramisua (L, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Tuesday 21.1.

  • Roasted root vegetable soup (Veg, D, L, G*, A)
  • Feta and spinach omelette (L, G*, A)
  • Igor's chicken (L, G*, A), Rice (Veg, D, L, G*), Roasted bell pepper and eggplant (Veg, D, L, G*)
  • Pizza dillinger (L, A)
  • Roasted root vegetable soup (Veg, D, L, G*, A)
  • Nizza salad (D, L, G*, A)
  • Apple kissel and whipped cream (L, G*, A)

Wednesday 22.1.

  • Pureed coconut and carrot soup (Veg, D, L, G*)
  • Beetroot, hemp and goat cheece patties (L, G*, A), Yogurt dressing with herbs (L, G*, A)
  • Lasagne (L, A), Roasted carrot and parsnip (Veg, D, L, G*)
  • Fish with dijon béarnaise sauce (LL, G*, A), Dill potatoes (Veg, D, L, G*)
  • Pureed coconut and carrot soup (Veg, D, L, G*)
  • Halloum cheece salad (L, G*, A)
  • Fruitie (Veg, D, L, G*)

Thursday 23.1.

  • Jerusalem artichoke soup (Veg, D, L, G*, A)
  • Butter tofu - Indian tofu sauce (L, G*, A)
  • Gratinated oven-baked sausages (LL, G*, A), Mashed potatoes (L, G*, A), Rosemary-roasted beetroot (Veg, D, L, G*)
  • Chicken and potato casserole (L, G*, A)
  • Baked potatoes (Veg, D, L, G*), Feta filling (L, G*, A)
  • Jerusalem artichoke soup (Veg, D, L, G*, A)
  • Chili chicken salad (D, L, G*)
  • Mango and passion fruit buttermilk jelly (L, G*, A)

Friday 24.1.

  • Mushroom soup (L, G*, A)
  • Bean and noodle wok (D, L, A)
  • Pork snitchel Hawai style (D, L, A), Bearnaise mayonnaise (L, G*, A), Potato wedges (Veg, D, L, G*)
  • Chicken Piccata - creamy lemon chicken (L, G*, A), Rice (Veg, D, L, G*)
  • Mushroom soup (L, G*, A)
  • Cheese salad (L, G*, A)
  • Tiramisu (L, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Kati  Hyyryläinen

Kati Hyyryläinen

Ravintolapäällikkö
0207702064

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta