Antell Aino

  • Kalevantie 3, 20520 Turku
  • 020 770 2164
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 7.30–14.30
  • Lounas ma–pe 10.30–13.40

Ravintolapäällikkö: Kati Hyyryläinen p. 020 770 2064 Keittiömestari: Jenni Piilikangas p. 020 770 2165.

Ravintolan terveiset

Kotimyynti vko 47

 

Tiistai 18.11

Sämpylät 5kpl 3€

Palsternakkasosekeitto (L,G,A) 12€ / 9dl

Kasvisgratiini (L,A) 8€ / 700g

Itte tehdyt jauhelihapihvit ja pippurikastike (L,G,A) 12,50€ / 500g

Teriyaki lohta (L,M,G,A) 14,50€ / 500g

Perunamuusi (L,G,A) 5€ / 500g

Lammaskorma (L,G,A) 14€ / 700g

Chipotle kalkkunasalaatti (L,A) 8,50€ / n.350g

Puolukka-kinuskirahka (L,G,A) 6€ / 300g

Sitruunainen porkkanahillo – tuorepuuro (L,A) 3,10€ / 190g

Vihersmoothie (L,M,G) 3,95€ / 3dl

Mantelipullat 2,90€ / kpl

 

 

Torstai 20.11

Sämpylät 5kpl 3€

Bataattisosekeitto (L,G,A) 12€ / n.9dl

itte tehdyt härkispihvit (L,M,G,veg) 11€ / 500g

Limeaioli (L,M,G,A,veg) 4€ /200g

Kaalilaatikko (L,M,G) 8€ / 700g

Lohimurekepihvit (L,A) 12,50 € / 500g

Kananmunakastike (L,A) 4,50 € / 300g

Perunamuusi (L,G,A) 5€ / 500g

Caesar kananpoikasalaatti (L,A) 8,50€ / n.350g

Amerikkalaiset pannukakut (L,A) 6,00€ / n.400g

Mustikka-kinuski tuorepuuro (L,A) 3,10€ / 190g

Mustikka-mansikka-vadelmasmoothie 3,95€

Mantelipullat 2,90€ / kpl

Kananpoika-aurajuustopiirakka 14,50 (6-8hlö)

 

 

Tilaukset sähköpostilla 6130@antell.fi tai puhelimitse 0207702165

viimeistään edeltävänä päivänä. Nouto Antell Ainosta.

Lounas – viikko 47

(18.-24.11.2024)

Torstai 21.11.

  • Bataattisosekeittoa (L, G*, A)
  • Massaman currya tofulla (Veg, M, L, G*, A), Riisiä (Veg, M, L, G*)
  • Itte tehtyjä lohimurekepihvejä (L, G*, A), Kananmunakastiketta (L, G*, A), Säräjuureksia (Veg, M, L, G*)
  • Makkaramix (L, G*, A), Dijonfraiche (L, G*, A), Perunamuusia (L, G*, A)
  • Bataattisosekeittoa (L, G*, A)
  • Kananpoika caesar-salaattia (L, G*, A)
  • Amerikkalaista pannukakkua ja vaahterasiirappia (L, A)

Perjantai 22.11.

  • Borssikeittoa (Veg, M, L, G*), Smetanaa (L, G*, A)
  • Napolin pizzaa (VL, A)
  • Savulohi-rucolapizzaa (L, A)
  • Ylikypsää possua japanilaisittain (M, L, A)
  • Wasabimajoneesia (M, L, G*, A), Basmatiriisiä (Veg, M, L, G*)
  • Borssikeittoa (Veg, M, L, G*, A), Smetanaa (L, G*, A)
  • Aurajuusto-salaattia (L, G*, A)
  • Banoffee (L, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Thursday 21.11.

  • Pureed sweet potato soup (L, G*, A)
  • Tofu massaman curry (Veg, D, L, G*, A), Rice (Veg, D, L, G*)
  • (L, G*, A), Egg sauce (L, G*, A), Roasted root vegetables (Veg, D, L, G*)
  • Sausage mix (L, G*, A), Dijon fraiche (L, G*, A), Mashed potatoes (L, G*, A)
  • (L, G*, A)
  • Chicken caesar salad (L, G*, A)
  • American pancakes and mapple syrup (L, A)

Friday 22.11.

  • Vegetable Borscht (Veg, D, L, G*), Smetana (L, G*, A)
  • Neapolitan pizza (LL, A)
  • Smoked salmon and rucola pizza (L, A)
  • Slow-cooked pork Japanese style (D, L, A)
  • Wasabi mayonnaise (D, L, G*, A), Basmati rice (Veg, D, L, G*)
  • Vegetable Borscht (Veg, D, L, G*, A), Smetana (L, G*, A)
  • Blue cheece salad (L, G*, A)
  • Banoffee (L, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Kati  Hyyryläinen

Kati Hyyryläinen

Ravintolapäällikkö
0207702064

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta