Antell Aino
- Avoinna ma–pe 7.30–14.30
- Lounas ma–pe 10.30–13.40
Ravintolapäällikkö: Kati Hyyryläinen p. 020 770 2064 Keittiömestari: Jenni Piilikangas p. 020 770 2165.
Ravintolan terveiset
Kotimyynti vko 4
Tiistai 21.1
Itte tehdyt sämpylät (L,A) 3€ / 5kpl
Purjo-perunasosekeitto (L,G,A) 10€ / 9dl
Paahdettu juuressosekeitto (L,G,A) 12€ / 9dl
Gruusialainen kasviskaalilaatikko (L,G,A) 8€ / 700g
Feta-pinaattimunakas (L,G,A) 8,50€ / 500g
Makkara stroganoff 12€ / 500g
Igorin kananpoika (L,G,A) 12,50€ / 500g
Marja-kinuski tuorepuuro (L,A) 3,20€ / 190g
Tonnikala Nizzan salaatti (L,A) 8,50€ / n.350g
Omenakiisseli (veg,LM,G) 4,50€ /400g
Hedelmäinen fruitie (veg,L,M,G) 4€ /3dl
Torstai 23.1
Itte tehdyt sämpylät (L,A) 3€ / 5kpl
Maa-artisokkakeitto (L,G,A) 12€ / 9dl
Vuohenjuusto-punajuuri-hamppupihvit (L,G,A) 10€/500g
Yrtti-jogurttikastike (L,G,A) 4,70€ / 200g
Lasagne (L,A) 8€ / 700g
Kananpoika-koskenlaskijakiusaus (L,G,A) 8€ / 700g
Butter Tofu (L,G,A) 10€ / 700g
Fetajuusto-täyte uuniperunoille (L,G,A) 7€ / 300g
Uuniperunat (VEG,L,M,G,) 5€ / 4kpl
Chili kananpoikasalaatti (L,A) 8,50€ / n.350g
Mariannerahka (L,G,A) 6€ / 400g
Omena-kaneli tuorepuuro (L,A) 3,20€ / 190g
Mustikkapiirakkasmoothie (L,A) 4€ /3dl
Tilaukset sähköpostilla 6130@antell.fi tai puhelimitse 0207702165
viimeistään edeltävänä päivänä.
Nouto Antell Ainosta 14.00-14.30.
Eläkeläisalennus – 10 %
Antellin eläkeläisalennus on - 10 % lounaan normaalihinnasta lounasaikana. Tervetuloa itte tehdylle lounaalle!
Lounas – viikko 4
(20.-26.1.2025)
Tiistai 21.1.
- Lounasbuffet
- Paahdettua juuressosekeittoa (Veg, M, L, G*, A)
- Feta-pinaattimunakasta (L, G*, A)
- Igorin kananpoikaa (L, G*, A), Riisiä (Veg, M, L, G*), Paahdettua paprikaa ja munakoisoa (Veg, M, L, G*)
- Dillinger pizzaa (L, A)
- Deli
- Paahdettua juuressosekeittoa (Veg, M, L, G*, A)
- Nizzan salaattia (M, L, G*, A)
- Jälkiruoka
- Omenakiisseliä ja fariinikermaa (L, G*, A)
Keskiviikko 22.1.
- Lounasbuffet
- Kookos-porkkanasosekeittoa (Veg, M, L, G*)
- Vuohenjuusto-punajuuri-hamppupihvejä (L, G*, A), Yrtti-jogurttikastiketta (L, G*, A)
- Lasagnea (L, A), Paahdettua porkkanaa ja palsternakkaa (Veg, M, L, G*)
- Dijon-bearnaisekalaa (VL, G*, A), Tilliperunoita (Veg, M, L, G*)
- Deli
- Kookos-porkkanasosekeittoa (Veg, M, L, G*)
- Halloum-juustosalaatti (L, G*, A)
- Jälkiruoka
- Hedelmäinen fruitie (Veg, M, L, G*)
Torstai 23.1.
- Lounasbuffet
- Maa-artisokkakeittoa (Veg, M, L, G*, A)
- Butter tofu - intialaista tofukastiketta (L, G*, A)
- Gratinoitua uunimakkaraa (VL, G*, A), Perunamuusia (L, G*, A), Rosmariini-punajuuria (Veg, M, L, G*)
- Kananpoika-koskenlaskijakiusausta (L, G*, A)
- Uuniperunat (Veg, M, L, G*), Fetajuustotäyte (L, G*, A)
- Deli
- Maa-artisokkakeittoa (Veg, M, L, G*, A)
- Chili-kananpoikasalaattia (M, L, G*)
- Jälkiruoka
- Mango-passion-piimähyytelöä (L, G*, A)
Perjantai 24.1.
- Lounasbuffet
- Herkkusienikeittoa (L, G*, A)
- Papu-nuudeliwokkia (M, L, A)
- Hawaijinleikkeet (M, L, A), Bearnaisemajoneesiä (L, G*, A), Lohkoperunoita (Veg, M, L, G*)
- Creamy chicken piccata - kermaista sitruunakanaa (L, G*, A), Riisiä (Veg, M, L, G*)
- Deli
- Herkkusienikeittoa (L, G*, A)
- Juustosalaattia (L, G*, A)
- Jälkiruoka
- Tiramisua (L, A)
Oikeus muutoksiin pidätetään.
(Veg) Vegaaninen
(M) Maidoton
(L) Laktoositon
(VL) Vähälaktoosinen
(G) Gluteeniton
(A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.
Tuesday 21.1.
- Roasted root vegetable soup (Veg, D, L, G*, A)
- Feta and spinach omelette (L, G*, A)
- Igor's chicken (L, G*, A), Rice (Veg, D, L, G*), Roasted bell pepper and eggplant (Veg, D, L, G*)
- Pizza dillinger (L, A)
- Roasted root vegetable soup (Veg, D, L, G*, A)
- Nizza salad (D, L, G*, A)
- Apple kissel and whipped cream (L, G*, A)
Wednesday 22.1.
- Pureed coconut and carrot soup (Veg, D, L, G*)
- Beetroot, hemp and goat cheece patties (L, G*, A), Yogurt dressing with herbs (L, G*, A)
- Lasagne (L, A), Roasted carrot and parsnip (Veg, D, L, G*)
- Fish with dijon béarnaise sauce (LL, G*, A), Dill potatoes (Veg, D, L, G*)
- Pureed coconut and carrot soup (Veg, D, L, G*)
- Halloum cheece salad (L, G*, A)
- Fruitie (Veg, D, L, G*)
Thursday 23.1.
- Jerusalem artichoke soup (Veg, D, L, G*, A)
- Butter tofu - Indian tofu sauce (L, G*, A)
- Gratinated oven-baked sausages (LL, G*, A), Mashed potatoes (L, G*, A), Rosemary-roasted beetroot (Veg, D, L, G*)
- Chicken and potato casserole (L, G*, A)
- Baked potatoes (Veg, D, L, G*), Feta filling (L, G*, A)
- Jerusalem artichoke soup (Veg, D, L, G*, A)
- Chili chicken salad (D, L, G*)
- Mango and passion fruit buttermilk jelly (L, G*, A)
Friday 24.1.
- Mushroom soup (L, G*, A)
- Bean and noodle wok (D, L, A)
- Pork snitchel Hawai style (D, L, A), Bearnaise mayonnaise (L, G*, A), Potato wedges (Veg, D, L, G*)
- Chicken Piccata - creamy lemon chicken (L, G*, A), Rice (Veg, D, L, G*)
- Mushroom soup (L, G*, A)
- Cheese salad (L, G*, A)
- Tiramisu (L, A)
We reserve the right to changes.
(Veg) Vegan
(D) Dairy free
(L) Lactose free
(LL) Low in lactose
(G) Gluten free
(A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.
Anna meille palautetta
Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.
Anna palautettaTilaa lounaslista sähköpostiin
Saat listan sähköpostiisi joka viikko.