Juuri nyt: Lounasaika poikkeuksellisesti kello 11.00-13.00

Antell Acqua

  • Tammasaarenkatu 1-5, 00180 Helsinki
  • 020 770 2251
  • [email]
  • Avoinna  11.00–13.00
  • Lounas  11.00–13.00

Ravintolan terveiset

Lounas tarjoillaan lautasannoksina. Jokaiseen lounasvaihtoehtoon sisältyy lisäkesalaatti buffetista, kahvi ja päivän jälkiruoka.

Tervetuloa nauttimaan laadukasta lounasta!

Lounas tarjoillaan lautasannoksina. Tarjoamme herkullista ja kaunista ruokaa mukavan rennolla fiiliksellä. Listalta löytyy päivittäin toivotusti ainakin hampurilainen ja ruokaisa keitto. Ruoan kanssa voi halutessaan nauttia lasin viiniä tai vaikka olutta. Saatavilla luonnollisesti myös alkoholittomia vaihtoehtoja. Huomioithan, että emme vastaanota käteistä!

Eläkeläisalennus - 10 %

Antellin eläkeläisalennus on - 10 %. lounaan hinnasta. Tervetuloa!

Lounas – viikko 13

(24.-30.3.2025)

Lounaaseen sisältyy lisäkesalaatti buffetista sekä erikoiskahvi tai kahvi ja jälkiruoka. Useimmat ruoat ovat muokattavissa kasvis- tai vegaani vaihtoehdoksi, kysythän lisää henkilökunnaltamme.

Keskiviikko 26.3.

  • Rapea kana tostada; ananasta, marinoitua kaalia, salsaa ja chipotle ranskankermaa (L, A)
  • Kermainen savulohikeitto (L, G, A)
  • Smash naudanlihahampurilainen, ranch-kastiketta, kirkas coleslaw ja savujuustoa, ranskalaiset (L, A)
  • Parmesan kuorrutettua kanaa, paahdettua perunaa, kauden kasviksia ja valkosipuli-jogurttikastiketta (L, G, A)

Torstai 27.3.

  • Rapea kana tostada; ananasta, marinoitua kaalia, salsaa ja chipotle ranskankermaa (L, A)
  • Kermainen savulohikeitto (L, G, A)
  • Smash naudanlihahampurilainen, ranch-kastiketta, kirkas coleslaw ja savujuustoa, ranskalaiset (L, A)
  • Itte tehdyt mausteiset linssi-kasvispihvit, paahdettua perunaa, kauden kasvikset ja yrtti-kauragurttikastiketta (Veg, G, A)

Perjantai 28.3.

  • Rapea kana tostada; ananasta, marinoitua kaalia, salsaa ja chipotle ranskankermaa (L, A)
  • Kermainen savulohikeitto (L, G, A)
  • Smash naudanlihahampurilainen, ranch-kastiketta, kirkas coleslaw ja savujuustoa, ranskalaiset (L, A)
  • Grillattua lohta, paahdettua bataattia, kauden kasviksia ja salsa verde (M, G, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Lunch includes side salad from buffet and specialty coffee and dessert. Most of our dishes are also modified as vegetarian or vegan, don't hesitate to ask more from our staff.

Wednesday 26.3.

  • Crispy chicken tostadas with pineapple, marinated cabbage, salsa and chipotle creme fraiche (L, A)
  • Creamy smoked salmon soup (L, G, A)
  • Smash beef burger with ranch dressing, coleslaw and smoked cheese, fries (L, A)
  • Parmesan crusted chicken, roasted potato, seasonal vegetables and garlic yoghurt dressing (L, G, A)

Thursday 27.3.

  • Crispy chicken tostadas with pineapple, marinated cabbage, salsa and chipotle creme fraiche (L, A)
  • Creamy smoked salmon soup (L, G, A)
  • Smash beef burger with ranch dressing, coleslaw and smoked cheese, fries (L, A)
  • Self made lentil and vegetable patties with roasted potato, seasonal vegetables and herb oat yoghurt dressing (Veg, G, A)

Friday 28.3.

  • Crispy chicken tostadas with pineapple, marinated cabbage, salsa and chipotle creme fraiche (L, A)
  • Creamy smoked salmon soup (L, G, A)
  • Smash beef burger with ranch dressing, clear coleslaw and smoked cheese, ranskalaiset (L, A)
  • Grilled salmon with roasted sweet potato, seasonal vegetables and salsa verde (D, G, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Elisa  Huuskonen

Elisa Huuskonen

Ravintolapäällikkö
020 770 2251

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta