Saavutettavuustyökalut

Äänestä antellilaiset PRO 2025 -kisan finaaliin

Julkaistu 2.9.2024

PRO-ehdokkaiden valtakunnallinen nimeäminen on taas käynnissä. PRO-kilpailulla jaetaan tunnustusta HoReCa-alan parhaille ammattilaisille, joita palkitaan 16 sarjassa.  Antellilla on tänä vuonna kolme huippua PRO-ehdokasta: Antell Explorerin ravintolatyöntekijä Adjaoud Abdelhakim “Hakim” sarjassa Ammattikeittiön työntekijä, Antell Poratien ravintolapäällikkö Annamari Paulavirta “Ansu” sarjassa Ammattikeittiön päällikkö ja Antell Värituvan kokki Kimmo Juslenius sarjassa Ammattikeittiön kokki.

Haluamme luonnollisesti kaikkien heistä pääsevän tammikuun finaaliin! Ehdokkaiden saamat äänimäärät ja perustelut ratkaisevat, joten nyt tarvitaan meidän jokaisen ääni Antellin upeille ammattilaisille! Äänestys päättyy 22.9.

Äänestä ehdokkaita finaaliin alla olevista linkeistä tai suoraan PRO 2025 -sivuilla. 

Antellin PRO 2025 -ehdokkaat

Sarja: Ammattikeittiön työntekijä
Ehdokas: Adjaoud Abdelhakim, Antell Explorer, Helsinki

Positiivinen Adjaoud Abdelhakim ”Hakim” Ruoholahden Antell Explorerista on hurmannut Antellin asiakkaat jo vuodesta 2005 lähtien. Hakim vastaa ravintolan salaattipöydän runsaudesta ja esillelaitosta mausta tinkimättä. Hän on työssään tarkka ja kustannustietoinen, mutta myös ennakkoluuloton ja rohkea ideoija.

Hakim pitää työstään ja asiakaspalvelusta, mikä näkyy koko tiimille hyvänä fiiliksenä ja tunnelmana. Hakim on aina valmis tuuraamaan myös muissa Antellin toimipisteissä. Hän ottaa palautetta ilolla vastaan ja haluaa kehittää työtään asiakkaidensa parhaaksi.

Äänestä Adjaoud Abdelhakim PRO 2025 –finaaliin >

__________________________________________________________

Sarja: Ammattikeittiön päällikkö
Ehdokas: Annamari Paulavirta, Antell Poratie, Oulu

Oulun Antell Poratien iloinen ja nauravainen ravintolapäällikkö Annamari Paulavirta ”Ansu” innostuu monipuolisesta työstään ja on aidosti kiinnostunut asiakkaistaan. Mutkaton asiakaspalvelu on Ansulle sydämenasia oman osaamisensa kehittämisen ja kannattavan ravintolan lisäksi. Esihenkilönä Ansu on pidetty ja innostava ja saa omalla esimerkillään koko tiiminsä innostumaan.

Rohkea ja avoin Ansu toimii kummina muille Antellin ravintolapäälliköille Pohjois-Suomessa eikä syyttä: Ansu hoitaa vaikeatkin työt sitkeästi maaliin. Ansu palautuu työstään mm. liikkumalla vapaa-ajallaan monipuolisesti CrossFitistä pyöräilyyn.

Äänestä Annamari Paulavirta PRO 2025 -finaaliin >

_____________________________________________________________

Ehdokas: Kimmo Juslenius, Antell Väritupa, Vantaa
Sarja: Ammattikeittiön kokki

Antell Värituvan Kimmo Juslenius on hyväntuulinen ja ammattitaitoinen kokki, aito ja aina oma itsensä. Kimmo kannustaa tiukoissakin tilanteissa ja on reilulla huumorilla ja mielikuvituksella varustettu keittiön hyvän hengen luoja.

Kimmo arvostaa työkavereitaan ja perehdyttää mielellään eri oppilaitosten harjoittelijoita ravintola-alalle. Kimmo haluaa auttaa työnsä ohessa nuoria ihmisiä eteenpäin, ja hän onkin saanut runsaasti hyvää palautetta oppilaitoksilta. Kimmo on kuin piste iin päällä Antell Värituvan tiimissä Vantaalla, jossa ideoidaan paljon yhdessä ja luotetaan omaan tiimiin. Vapaa-ajallaan Kimmo palautuu mm. lukuisten eri liikuntaharrastusten sekä kukkien ja puutarhan hoidon parissa vuodenajasta riippuen.

Äänestä Kimmo Juslenius PRO 2025 -finaaliin >