Antell Martintalon upea ravintolapäällikkö Emmi Huuskonen on valittu PRO2021-finalistiksi! Hän kisaa Ammattikeittiön päällikkö -sarjan voitosta. Aurinkoisen Emmin sydän sykkii asiakaspalvelulle ja jatkuvalle oman osaamisen kehittämiselle.
Tämä on jo kymmenes kerta, kun antellilaisia on mukana ravintola-alan ammattilehden Aromin vuotuisessa PRO-kilpailun finaalissa. PRO on Aromi-lehden järjestämä HoReCa-alan ammattilaisten kilpailu, jonka tarkoitus on nostaa alan arvostusta ja houkutella uusia työntekijöitä alalle. Ensi kevään finaali järjestetään poikkeuksellisesti vasta huhtikuussa. jolloin Finlandia-talolla palkitaan ravintola-alan parhaimmisto.
PRO-voittajan valinta perustuu yleisöäänestyksen perusteluihin, jotka tuomaristo arvioi. Emmin asenne ja ammattitaito ovat ehdottomasti PRO-palkinnon arvoisia.