Antell PK21

  • Paciuksenkatu 21, 00270 Helsinki
  • 0207702218
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 8–13
  • Lounas ma–pe 11–13

Ravintolan terveiset

Tervetuloa nauttimaan herkullista itte tehtyä lounasta ma-pe klo 11- 13. Katso myös Antellin toisen Paciuksenkadun lounasravintolan, Antell Graduksen lounaslista.

Kysy meiltä Antellin inspiroivia kokous- ja juhlatarjoiluja!

Lounas – viikko 23

(2.-8.6.2025)

Maanantai 2.6.

  • Nduja-pastaa (M, A)
  • Butter Chicken (L, G, A), basmatiriisiä & timjamiporkkanoita (Veg, G)
  • Punajuuripyöryköitä (Veg, G, A), ruohosipuli-kermaviiliä (L, G, A)
  • Mango-banaanirahkaa (L, G, A)

Tiistai 3.6.

  • Cheddar-uunimakkaraa (VL, G, A), pottuja (Veg, G)
  • Itte tehtyjä kalamurekepihvejä (L, G, A), tilli-kermaviiliä (L, G, A)
  • Kasvis-kikhernepyttipannua (Veg, G, A), chilikastiketta (L, G, A)
  • Punaherukkavispipuuroa (Veg, A)

Keskiviikko 4.6.

  • Pollo Limonello - sitruksista kananpoikaa (L, G, A)
  • Kasvimpi jauhelihakastike (L, A), pottuja (Veg, G)
  • Marokkolaisia kasvispihvejä (Veg, G), limejogurttia (L, G, A)
  • Aprikoosikiisseliä (Veg, G), kermavaahtoa (L, G, A)

Torstai 5.6.

  • Rapeaa seitiä (A), tillipottuja (Veg, G), remouladea (L, G, A)
  • Lasagnettea (L, A)
  • Satay-tofukastiketta (Veg, A), jasmiiniriisiä (Veg, G)
  • Pannukakkua (L, A), mansikkahilloa (Veg, G), kermavaahtoa (L, G, A)

Perjantai 6.6.

  • Maissipaneroitua kanaa (M, G), maustepaahdettuja pottuja & grillitomaatteja (Veg, G), mango-chilimajoneesia (M, G, A)
  • Herkkusienipastaa (L, A)
  • Mansikkajäätelöä (L, G, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Monday 2.6.

  • Nduja pasta (D, A)
  • Butter Chicken (L, G, A), basmati rice & thyme carrots (Veg, G)
  • Beetroot balls (Veg, G, A), chives sour cream sauce (L, G, A)
  • Mango & banana quark (L, G, A)

Tuesday 3.6.

  • Oven baked sausages with cheddar (LL, G, A), potatoes (Veg, G)
  • Home made fish burger steaks (L, G, A), dill sour cream sauce (L, G, A)
  • Vegetable & chickpea potato hash (Veg, G, A), chili sauce (L, G, A)
  • Red currant whipped porridge (Veg, A)

Wednesday 4.6.

  • Pollo Limonello (L, G, A)
  • Minced meat sauce with soy (L, A), potatoes (Veg, G)
  • Moroccan vegetable patties (Veg, G), lime yogurt sauce (L, G, A)
  • Apricot fool (Veg, G), whipped cream (L, G, A)

Thursday 5.6.

  • Crispy Alaskan pollock (A), dill potatoes (Veg, G), remoulade sauce (L, G, A)
  • Lasagnette (L, A)
  • Satay tofu sauce (Veg, A), jasmin rice (Veg, G)
  • Finnish pancake (L, A), strawberry jam (Veg, G), whipped cream (L, G, A)

Friday 6.6.

  • Corn breaded chicken (D, G), roasted potatoes & grilled tomatoes (Veg, G), mango & chili mayonnaise (D, G, A)
  • Champignon pasta (L, A)
  • Strawberry ice cream (L, G, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Kati   Kiviranta

Kati Kiviranta

Ravintolapäällikkö
020 770 2218

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta