Antell Akavatalo

  • Rautatieläisenkatu 6, 00520 Helsinki
  • 020 770 2135
  • [email]
  • Avoinna ma–to 8.30–16.00, pe 8.30–15.00
  • Kahvila ma–to 7.30–15.45, pe 7.30–14.45
  • Lounas ma–pe 11.00–13.00
  • Aamiainen ma–pe 7.30–9.30

Lounas – viikko 13

(24.-30.3.2025)

Lounas buffet ja delisalaatti on katettuna klo 11.00-13.00. ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀

Keskiviikko 26.3.

  • ∘ Paistettua maksaa & sipulia (M, G, A)
  • ⠀⠀& Puolukkasurvosta (Veg, G, A)
  • ∘ Cheddar-kuorrutettua kanaa (L, G, A)
  • ∘ Sitruunarisotto (L, G, A)
  • ∘ Mantelinen porkkanasosekeitto (Veg, G, A)
  • ∘ Puolukkamouse (L, G, A)

Torstai 27.3.

  • ∘ Perinteiset lihapyörykät (M, G, A)
  • ⠀⠀& Punaviinikastiketta (M, G, A)
  • ∘ Sitruunainen tonnikala-täysjyväpastagratiini (L, A)
  • ∘ Italialaiset kasvispyörykät (Veg, G, A)
  • ∘ Paahdettu valkosipulikeitto (L, G, A)
  • ∘ Karpalokiisseli (Veg, G, A)

Perjantai 28.3.

  • ∘ Yrttivoissa paistettua kanaa (L, G, A)
  • ∘ Kalapala Italiano (A)
  • ⠀⠀& Avocado-kermaviilikastike (L, G, A)
  • ∘ Kasvispizza (L, A)
  • ∘ Kukkakaalikeitto (L, G, A)
  • ∘ Rocky Road Mousse (L, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Ravintolapäällikkö

Pekka  Vento

Pekka Vento

Ravintolapäällikkö
020 770 2138

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta

Kokoustilat ja tarjoilut

Tutustu kokoustiloihimme. Järjestämme myös tilaisuutenne makeat tai suolaiset tarjoilut.

Lue lisää