Right now: Antell Stella, uusin Antellin ravintola, on nyt auki Espoossa Stella Business Parkissa, tervetuloa!

Antell Stella

  • Lars Sonckin kaari 16, 02600 Espoo
  • 020 770 2145 (sali)
  • [email]
  • Open ma–pe 7.30–14.30,  
  • Café ma–pe 7.30–14.30
  • Lunch ma–pe 10.45–13.30
  • Breakfast ma–pe 7.30–9.30

See you at lunch in Stella Business Park!

Lunch – week 44

(28.10.-3.11.2024)

Torstai 31.10.

  • Jauhelihamureketta (M, L, G*, A)
  • Kermaista pippurikastiketta (L, G*, A)
  • Peshawarin lammascurry - intialaista lammaspataa (L, G*, A)
  • Paahdettuja yrttiperunoita (Veg, M, L, G*)
  • Ratatouille - uunissa grillattuja kasviksia (Veg, M, L, G*)
  • Linssi-juuressosekeittoa (Veg, M, L, G*, A)
  • Shakshuka - tomaattista kasvispannua kananmunilla (M, L, G*, A)
  • Halloweenin kuppikakkuja (L, A)

Perjantai 1.11.

  • Ylikypsää possua ramenliemessä (M, L, G*, A)
  • Kookoskanaa maapähkinäkastikkeessa (M, L, G*, A)
  • Gamja jorim - korealaisia perunoita (Veg, M, L, G*, A)
  • Höyrytettyjä herneitä ja maissia (Veg, M, L, G*)
  • Kukkakaali-mantelikeittoa (Veg, M, L, G*, A)
  • Linssidahl - linssimuhennosta (Veg, M, L, G*, A)
  • Itte tehtyä raparperi-herukkapiirakkaa (M, L, A)
  • Vaahtoutuva vaniljakastike

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Restaurant manager

Kalle  Kontu

Kalle Kontu

Restaurant manager
020 770 2090

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Give us feedback