Right now: Antell Stella, uusin Antellin ravintola, on nyt auki Espoossa Stella Business Parkissa, tervetuloa!

Antell Stella

  • Lars Sonckin kaari 16, 02600 Espoo
  • 020 770 2145 (sali)
  • [email]
  • Open ma–pe 7.30–14.30,  
  • Café ma–pe 7.30–14.30
  • Lunch ma–pe 10.45–13.30
  • Breakfast ma–pe 7.30–9.30

See you at lunch in Stella Business Park!

Lunch – week 38

(16.-22.9.2024)

Tuesday 17.9.

  • Antell´s homemade salmon lasagne (A, L)
  • Crispy Chicken (A, L, D)
  • Harissa and yogurt dressing (A, G*, L)
  • Herb-seasoned wholegrain barley (A, L, D, Veg)
  • Boiled potatoes (G*, L, D, Veg)
  • Spice-roasted sweet potato (G*, L, D, Veg)
  • Aspargus soup (A, G*, L)
  • Pumpkin, lentil and tofu risotto (A, G*, L, D, Veg)
  • Apple kissel with brown sugar cream (A, G*, L)

Wednesday 18.9.

  • Caramelized pork (A, G*, L, D)
  • Antell´s homemade salmon loaf patties (A, G*, L)
  • Sour cream and dill dressing (A, G*, L)
  • Grilled potatoes (G*, L, D, Veg)
  • Quinoa and rice with herbs (G*, L, D, Veg)
  • Steamed cauliflower (G*, L, D, Veg)
  • Basil and tomato soup (A, G*, L, D, Veg)
  • Beetroot and buckwheat patties (A, L, D)
  • Vanilla pudding with berry sauce (A, G*, L)

Thursday 19.9.

  • Grilled pork steaks (A, G*, L, D)
  • Antell's homemade seasoned butter (A, G*, L)
  • Harissa-seasoned turkey with vegetables (A, G*, L)
  • Potato wedges (G*, L, D, Veg)
  • Curry-spiced rice (G*, L, D, Veg)
  • Roasted carrot, zucchini and bean bake (G*, L, D, Veg)
  • Coconut and corn soup (A, G*, L, D, Veg)
  • Quorn in satay sauce (A, L, D)
  • Mandarin mousse (A, G*, L)

Friday 20.9.

  • Bacon and tomato pasta with nduja salami paste (A, L, D)
  • BBQ chicken (G*, L, D)
  • Mango and chili mayonnaise (A, G*, L, D)
  • Herb-seasoned potatoes (A, G*, L, D, Veg)
  • Soybean, eggplant and red cabbage bake (A, G*, L, D, Veg)
  • Mushroom soup (A, G*, L)
  • Antell's homemade spinach pancakes (G*, L, D, Veg)
  • Blueberry and cardamom pie (A, L, D)
  • Whipped vanilla custard with almond (A, G*, L)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Tiistai 17.9.

  • Itte tehtyä lohilasagnea (A, L)
  • Rapeaa kanaa (A, L, M)
  • Harissa-jogurttikastiketta (A, G*, L)
  • Yrttistä täysjyväohraa (A, L, M, Veg)
  • Keitettyjä perunoita (G*, L, M, Veg)
  • Maustepaahdettua bataattia (G*, L, M, Veg)
  • Parsakeittoa (A, G*, L)
  • Kurpitsa-linssi-tofu-kasvisrisottoa (A, G*, L, M, Veg)
  • Omenakiisseliä ja fariinikermaa (A, G*, L)

Keskiviikko 18.9.

  • Karamellisoitua possua (A, G*, L, M)
  • Itte tehtyjä lohimurekepihvejä (A, G*, L)
  • Tilli-kermaviilikastiketta (A, G*, L)
  • Grilliperunoita (G*, L, M, Veg)
  • Yrttistä kvinoaa ja riisiä (G*, L, M, Veg)
  • Höyrytettyä kukkakaalta (G*, L, M, Veg)
  • Basilika-tomaattikeittoa (A, G*, L, M, Veg)
  • Punajuuri-tattaripihvejä (A, L, M)
  • Vaniljavanukasta ja marjakastiketta (A, G*, L)

Torstai 19.9.

  • Porsaan grillipihvejä (A, G*, L, M)
  • Itte tehtyä maustevoita (A, G*, L)
  • Harissa-maustettua kalkkunaa kasviksilla (A, G*, L)
  • Lohkoperunoita (G*, L, M, Veg)
  • Currymaustettua riisiä (G*, L, M, Veg)
  • Paahdettua porkkana-kesäkurpitsa-papupaistosta (G*, L, M, Veg)
  • Kookos-maissikeittoa (A, G*, L, M, Veg)
  • Satay-quornkastiketta (A, L, M)
  • Mandariinimousse (A, G*, L)

Perjantai 20.9.

  • Pekoni-tomaattipastaa mausteisella salamitahna ndujalla (A, L, M)
  • BBQ-kanaa (G*, L, M)
  • Mango-chilimajoneesi (A, G*, L, M)
  • Yrttiperunaa (A, G*, L, M, Veg)
  • Soijapapu-munakoiso-punakaalipaistosta (A, G*, L, M, Veg)
  • Herkkusienikeittoa (A, G*, L)
  • Pinaattilettuja (G*, L, M, Veg)
  • Mustikka-kardemummapiirakkaa (A, L, M)
  • Mantelivaahtoa (A, G*, L)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Restaurant manager

Kalle  Kontu

Kalle Kontu

Restaurant manager
020 770 2090

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Give us feedback