Antell Stella

  • Lars Sonckin kaari 16, 02600 Espoo
  • 020 770 2145 (sali)
  • [email]
  • Open ma–pe 7.30–14.30,  
  • Café ma–pe 7.30–14.30
  • Lunch ma–pe 10.45–13.30
  • Breakfast ma–pe 7.30–9.30

See you at lunch in Stella Business Park!

Lunch – week 9

(24.2.-2.3.2025)

Maanantai 24.2.

  • Chilipossua (A, G, L, M)
  • Pesto-parmesankuorrutettua kanaa (A, G, L)
  • Perunoita (G, L, M, Veg)
  • Timjamilla maustettua porkkanaa (G, L, M, Veg)
  • Punajuuri-linssikeittoa (G, L, M, Veg)
  • Maa-artisokkarisottoa (A, G, VL)
  • Lakritsirahkaa (A, G, L)

Tiistai 25.2.

  • Perinteisiä lihapyöryköitä mummonkastikkeella (A, L)
  • Aiolia (A, G, L, M)
  • Rapeita kalaleikkeitä (A, L)
  • Juures-perunasosetta (A, G, L)
  • Paahdettua parsakaalia (G, L, M, Veg)
  • Fenkolikeittoa (G, L, M, Veg)
  • Itte tehtyjä porkkanaohukaisia (A, L)
  • Puolukkasurvosta (G, L, M, Veg)
  • Hedelmämoussea (A, G, L)

Keskiviikko 26.2.

  • Rostockin lihapataa (A, G, L)
  • Limoncello-kanaa (A, G, L)
  • Mausteista riisiä (G, L, M, Veg)
  • Soijapapu-munakoiso-punakaalipaistosta (A, G, L, M, Veg)
  • Mantelista porkkanasosekeittoa (A, G, L, M, Veg)
  • Mozzarella-kirsikkatomaattipannupizzaa (A, VL)
  • Puolukkavispipuuroa (A, L, M, Veg)

Torstai 27.2.

  • Wieninleikkeitä (A, L, M)
  • Kirjolohi-äyriäispaellaa (A, G, L, M)
  • Maalaislohkoperunoita (G, L, M, Veg)
  • Paahdettua ruusukaalia (G, L, M, Veg)
  • Perinteistä hernekeittoa (A, G, L, M)
  • Butter tofu - intialaista tofukastiketta (A, G, L)
  • Jogurttimoussea ja mangoa (A, G, L)

Perjantai 28.2.

  • Ribsejä soija-sweet chili -kastikkeessa (A, G, L, M)
  • Mausteisia kanansiipiä (A, G, L)
  • Chilimajoneesia (A, G, L, M)
  • Grilliperunoita (G, L, M, Veg)
  • Paahdettuja vihreäpapuja (G, L, M, Veg)
  • Herkkusienikeittoa (A, G, L)
  • Itte tehtyjä kasvispihvejä (G, L, M, Veg)
  • Aurajuustokastiketta (A, G, L)
  • Itte tehtyä raparperi-herukkapiirakkaa (A, L, M)
  • Vaahtoutuva vaniljakastike

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Restaurant manager

Kalle  Kontu

Kalle Kontu

Restaurant manager
020 770 2090

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Give us feedback