Antell Stella

  • Lars Sonckin kaari 16, 02600 Espoo
  • 020 770 2145 (sali)
  • [email]
  • Open ma–pe 7.30–14.30,  
  • Café ma–pe 7.30–14.30
  • Lunch ma–pe 10.45–13.30
  • Breakfast ma–pe 7.30–9.30

See you at lunch in Stella Business Park!

Lunch – week 4

(20.-26.1.2025)

Tiistai 21.1.

  • Kanaa kermaisessa valkosipulikastikkeessa (L, G*, A)
  • Acqua pazza - turskapataa (M, L, G*, A)
  • Gratinoitua perunaa (L, G*, A)
  • Arroz con cebolla - Sipuliriisiä (Veg, M, L, G*)
  • Grillitomaatteja (Veg, M, L, G*)
  • Maissikeittoa (L, G*, A)
  • Itte tehtyjä punajuuripihvejä (M, L, G*, A)
  • Yrtti-kermaviilikastiketta (L, G*, A)
  • Boysenmarjakiisseliä (Veg, M, L, G*)
  • Kermavaahtoa (L, G*, A)

Keskiviikko 22.1.

  • Härkää szechuan-kastikkeessa (M, L, G*, A)
  • Rapeita kanansiipiä (M, L, G*)
  • Juuresriisiä (Veg, M, L, G*, A)
  • Rosmariinipunajuuria (Veg, M, L, G*)
  • Perunamuusia (L, G*, A)
  • Kookos-maissikeittoa (Veg, M, L, G*, A)
  • Itte tehtyjä porkkanaohukaisia (L, A)
  • Punasipulimoussea (L, G*, A)
  • Puolukkavispipuuroa (M, L, A)

Torstai 23.1.

  • Jauhelihamureketta (M, L, G*, A)
  • Kermaista pippurikastiketta (L, G*, A)
  • Peshawarin lammascurry - intialaista lammaspataa (L, G*, A)
  • Paahdettuja yrttiperunoita (Veg, M, L, G*)
  • Puutarhurin grillattuja kasviksia (Veg, M, L, G*)
  • Linssi-juuressosekeittoa (Veg, M, L, G*, A)
  • Shakshuka - tomaattista kasvispannua kananmunilla (M, L, G*, A)
  • Jogurttimoussea ja mangoa (L, G*, A)

Perjantai 24.1.

  • Ylikypsää possua ramenliemessä (M, L, G*, A)
  • Kookoskanaa maapähkinäkastikkeessa (M, L, G*, A)
  • Gamja jorim - korealaisia perunoita (Veg, M, L, G*, A)
  • Herneitä ja maissia (Veg, M, L, G*)
  • Kukkakaali-mantelikeittoa (Veg, M, L, G*, A)
  • Linssidahl - linssimuhennosta (Veg, M, L, G*, A)
  • Itte tehtyä raparperi-herukkapiirakkaa (M, L, A)
  • Vaahtoutuva vaniljakastike

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Restaurant manager

Kalle  Kontu

Kalle Kontu

Restaurant manager
020 770 2090

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Give us feedback