Antell Prysmian

  • Kaapelitie 68, 02490 Kirkkonummi
  • 0207702139
  • [email]
  • Open Mon–Fri 8.00–13.30
  • Café Mon–Fri 8.00–13.30
  • Lunch Mon–Fri 9.30–13.00
  • Breakfast Mon–Fri 8.00–9.00

Lunch – week 28

(7.-13.7.2025)

Monday 7.7.

  • Spinach sauce -coated fish (L, G, A)
  • Creamy chicken sauce (L, A), Blackcurrant jam (Veg, D, L, G)
  • Boiled potatoes (Veg, D, L, G)
  • Fried bulgur (D, L, A)
  • Roasted brussels sprouts (Veg, D, L, G)
  • Miso soup (Veg, D, L, G, A)
  • Rosehip and honey yogurt (L, G, A)

Tuesday 8.7.

  • Salami and bell pepper pasta bake (L, A)
  • Butter turkey (L, G, A)
  • Turmeric rice (Veg, D, L, G)
  • Parsnip, zucchini and red onion bake (Veg, D, L, G)
  • Arabian lentil soup (Veg, D, L, G, A)
  • Mango and passion fruit buttermilk jelly (L, G, A)

Wednesday 9.7.

  • Crispy pollock fillets (L, A), Yogurt and chili dressing (L, G, A)
  • Tex-mex chicken (D, L, G)
  • Herb-roasted potatoes (Veg, D, L, G)
  • Long-grain rice (Veg, D, L, G)
  • Fennel and eggplant bake (Veg, D, L, G)
  • Butternut squash soup (L, G, A)
  • Blackcurrant and raspberry kissel (Veg, D, L, G), Whipped cream (L, G, A)

Thursday 10.7.

  • Herb-seasoned chicken legs (D, L, G), Sriracha mayonnaise (D, L, G, A)
  • Frankfurter sauce (L, A)
  • Wild rice (Veg, D, L, G)
  • Boiled potatoes (Veg, D, L, G)
  • Roasted carrot (D, L, G)
  • Pea soup (D, L, G, A), Onion (Veg, D, L, G)
  • Antell´s homemade pancake, strawberry jam and whipped ctream (L, A)

Friday 11.7.

  • Chipotle-spiced pulled pork burgers (D, L, A)
  • Smoked salmon pasta (L, A)
  • Herb-roasted potatoes (Veg, D, L, G)
  • Roasted pin beans (Veg, D, L, G)
  • Pureed sweet potato soup (L, G, A)
  • Licorice quark (L, G, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Maanantai 7.7.

  • Pinaattikastikkeella kuorrutettu kala (L, G, A)
  • Kanaviillokki (L, A), Mustaherukkahillo (Veg, M, L, G)
  • Keitetyt perunat (Veg, M, L, G)
  • Paistettu bulgur (M, L, A)
  • Paahdetut ruusukaalit (Veg, M, L, G)
  • Misokeitto (Veg, M, L, G, A)
  • Ruusunmarja-hunajajogurtti (L, G, A)

Tiistai 8.7.

  • Salami-paprikapastavuoka (L, A)
  • Butter turkey (L, G, A)
  • Kurkumariisi (Veg, M, L, G)
  • Kesäkurpitsa-punasipulipaistos (Veg, M, L, G)
  • Arabialainen linssikeitto (Veg, M, L, G, A)
  • Mango-passion-piimähyytelö (L, G, A)

Keskiviikko 9.7.

  • Rapeat seitipalat (L, A), Jogurtti-chilikastike (L, G, A)
  • Texmex-kana (M, L, G)
  • Paahdetut yrttiperunat (Veg, M, L, G)
  • Keitetty pitkäjyväinen riisi (Veg, M, L, G)
  • Fenkoli-munakoisopaistos (Veg, M, L, G)
  • Myskikurpitsakeitto (L, G, A)
  • Mustaherukka-vadelmakiisseli (Veg, M, L, G), Kermavaahto (L, G, A)

Torstai 10.7.

  • Yrttimaustetut kanankoivet (M, L, G), Srirachamajoneesi (M, L, G, A)
  • Perinteinen nakkikastike (L, A)
  • Keitetty villiriisi (Veg, M, L, G)
  • Keitetyt perunat (Veg, M, L, G)
  • Paahdettu porkkana (M, L, G)
  • Perinteinen hernekeitto (M, L, G, A), Sipulikuutio (Veg, M, L, G)
  • Antellin pannukakku, mansikkahillo ja kermavaahto (L, A)

Perjantai 11.7.

  • Chipotlemaustetut nyhtöpossuburgerit (M, L, A)
  • Savulohipasta (L, A)
  • Yrttipaahdetut perunat (Veg, M, L, G)
  • Paahdetut neulapavut (Veg, M, L, G)
  • Samettinen bataattisosekeitto (L, G, A)
  • Lakritsirahka (L, G, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Restaurant manager

Jorma  Pesola

Jorma Pesola

Restaurant manager
020 770 2246

Give us feedback

We would love to hear your opinion about us, our products and services. Please leave your comment by using the link below.

Give us feedback