Antell Prysmian
- Open Mon–Fri 8.00–13.30
- Café Mon–Fri 8.00–13.30
- Lunch Mon–Fri 9.30–13.00
- Breakfast Mon–Fri 8.00–9.00
Lunch – week 17
(21.-27.4.2025)
Monday 21.4.
Closed
Tuesday 22.4.
- Lunch buffet 8,60/10,70 €
- Chili con carne (D, L, G, A)
- Swedish hash Creoli style (L, G, A)
- Warm Side Dishes
- Long-grain rice (Veg, D, L, G)
- Roasted broccoli (Veg, D, L, G)
- Soup lunch 8,60/9,80 €
- Fava bean and coconut soup (Veg, D, L, G, A)
- Dessert
- Caramel and cranberry quark (L, G, A)
Wednesday 23.4.
- Lunch buffet 8,60/10,70 €
- Bearnaise chicken (LL, G, A)
- Baked fish glazed with shrimp sauce (L, G, A)
- Warm Side Dishes
- Long-grain rice (Veg, D, L, G)
- Dill potatoes (Veg, D, L, G)
- Steamed cauliflower (Veg, D, L, G)
- Soup lunch 8,60/9,80 €
- Pureed vegetable soup (L, G, A)
- Dessert
- Blackcurrant and raspberry kissel (Veg, D, L, G), Whipped cream (L, G, A)
Thursday 24.4.
- Lunch buffet 8,60/10,70 €
- Herb-seasoned chicken legs (D, L, G), Curry mayonnaise (D, L, G, A)
- Sausage patties with warm cabbage salad (L, G, A)
- Warm Side Dishes
- Root vegetables and potato mash (L, G, A)
- Long-grain rice (Veg, D, L, G)
- Herb-seasoned green beans (Veg, D, L, G)
- Soup lunch 8,60/9,80 €
- Pea soup (D, L, G, A), Onion (Veg, D, L, G)
- Dessert
- Antell´s homemade pancake, strawberry jam and whipped ctream (L, A)
Friday 25.4.
- Lunch buffet 8,60/10,70 €
- Pork cutlets (D, L, A), BBQ mayonnaise (D, L, G, A)
- Tortillas with minced meat (D, L, A), Guacamole (L, G, A), Salsa (Veg, D, L, G, A)
- Warm Side Dishes
- Dauphinoise potatoes (L, G, A)
- Steamed carrots (Veg, D, L, G)
- Soup lunch 8,60/9,80 €
- Basil-tomato soup with coconut cream (Veg, D, L, G, A)
- Dessert
- Licorice quark (L, G, A)
We reserve the right to changes.
(Veg) Vegan
(D) Dairy free
(L) Lactose free
(LL) Low in lactose
(G) Gluten free
(A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.
Maanantai 21.4.
Suljettu
Tiistai 22.4.
- Lounasbuffet 8,60/10,70 €
- Chili con carne jauheliha (M, L, G, A)
- Kreolilainen pyttipannu (L, G, A)
- Lämmin lisäke
- Keitetty pitkäjyväinen riisi (Veg, M, L, G)
- Paahdettu parsakaali (Veg, M, L, G)
- Keittolounas 8,60/9,80 €
- Härkäpapu-kookoskeitto (Veg, M, L, G, A)
- Jälkiruoka
- Kinuski-karpalorahka (L, G, A)
Keskiviikko 23.4.
- Lounasbuffet 8,60/10,70 €
- Bearnaise-kana (VL, G, A)
- Katkarapukastikkeella kuorrutettu uunikala (L, G, A)
- Lämmin lisäke
- Keitetty pitkäjyväinen riisi (Veg, M, L, G)
- Tilliperunat (Veg, M, L, G)
- Höyrytetty kukkakaali (Veg, M, L, G)
- Keittolounas 8,60/9,80 €
- Kasvissosekeitto (L, G, A)
- Jälkiruoka
- Mustaherukka-vadelmakiisseli (Veg, M, L, G), Kermavaahto (L, G, A)
Torstai 24.4.
- Lounasbuffet 8,60/10,70 €
- Yrttimaustetut kanankoivet (M, L, G), Currymajoneesi (M, L, G, A)
- Makkarapihvit lämpimällä kaalisalaatilla (L, G, A)
- Lämmin lisäke
- Juures-perunasose (L, G, A)
- Keitetty pitkäjyväinen riisi (Veg, M, L, G)
- Yrttiset neulapavut (Veg, M, L, G)
- Keittolounas 8,60/9,80 €
- Perinteinen hernekeitto (M, L, G, A), Sipuli (Veg, M, L, G)
- Jälkiruoka
- Antellin pannukakku, mansikkahillo ja kermavaahto (L, A)
Perjantai 25.4.
- Lounasbuffet 8,60/10,70 €
- Porsaanleikkeet (M, L, A), BBQ-majoneesi (M, L, G, A)
- Jauhelihatortillat (M, L, A), Guacamole (L, G, A), Salsa (Veg, M, L, G, A)
- Lämmin lisäke
- Kermaperunat (L, G, A)
- Höyrytetty porkkana (Veg, M, L, G)
- Keittolounas 8,60/9,80 €
- Basilika-tomaattikeitto kookoskermaan (Veg, M, L, G, A)
- Jälkiruoka
- Lakritsirahka (L, G, A)
Oikeus muutoksiin pidätetään.
(Veg) Vegaaninen
(M) Maidoton
(L) Laktoositon
(VL) Vähälaktoosinen
(G) Gluteeniton
(A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.
Give us feedback
We would love to hear your opinion about us, our products and services. Please leave your comment by using the link below.
Give us feedbackSubscribe to our lunch menu newsletter
You will receive our lunch menu weekly.