Antell Prysmian

  • Kaapelitie 68, 02490 Kirkkonummi
  • 0207702139
  • [email]
  • Open Mon–Fri 8.00–13.30
  • Café Mon–Fri 8.00–13.30
  • Lunch Mon–Fri 9.30–13.00
  • Breakfast Mon–Fri 8.00–9.00

Lunch – week 17

(21.-27.4.2025)

Monday 21.4.

Closed

Tuesday 22.4.

  • Chili con carne (D, L, G, A)
  • Swedish hash Creoli style (L, G, A)
  • Long-grain rice (Veg, D, L, G)
  • Roasted broccoli (Veg, D, L, G)
  • Fava bean and coconut soup (Veg, D, L, G, A)
  • Caramel and cranberry quark (L, G, A)

Wednesday 23.4.

  • Bearnaise chicken (LL, G, A)
  • Baked fish glazed with shrimp sauce (L, G, A)
  • Long-grain rice (Veg, D, L, G)
  • Dill potatoes (Veg, D, L, G)
  • Steamed cauliflower (Veg, D, L, G)
  • Pureed vegetable soup (L, G, A)
  • Blackcurrant and raspberry kissel (Veg, D, L, G), Whipped cream (L, G, A)

Thursday 24.4.

  • Herb-seasoned chicken legs (D, L, G), Curry mayonnaise (D, L, G, A)
  • Sausage patties with warm cabbage salad (L, G, A)
  • Root vegetables and potato mash (L, G, A)
  • Long-grain rice (Veg, D, L, G)
  • Herb-seasoned green beans (Veg, D, L, G)
  • Pea soup (D, L, G, A), Onion (Veg, D, L, G)
  • Antell´s homemade pancake, strawberry jam and whipped ctream (L, A)

Friday 25.4.

  • Pork cutlets (D, L, A), BBQ mayonnaise (D, L, G, A)
  • Tortillas with minced meat (D, L, A), Guacamole (L, G, A), Salsa (Veg, D, L, G, A)
  • Dauphinoise potatoes (L, G, A)
  • Steamed carrots (Veg, D, L, G)
  • Basil-tomato soup with coconut cream (Veg, D, L, G, A)
  • Licorice quark (L, G, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Maanantai 21.4.

Suljettu

Tiistai 22.4.

  • Chili con carne jauheliha (M, L, G, A)
  • Kreolilainen pyttipannu (L, G, A)
  • Keitetty pitkäjyväinen riisi (Veg, M, L, G)
  • Paahdettu parsakaali (Veg, M, L, G)
  • Härkäpapu-kookoskeitto (Veg, M, L, G, A)
  • Kinuski-karpalorahka (L, G, A)

Keskiviikko 23.4.

  • Bearnaise-kana (VL, G, A)
  • Katkarapukastikkeella kuorrutettu uunikala (L, G, A)
  • Keitetty pitkäjyväinen riisi (Veg, M, L, G)
  • Tilliperunat (Veg, M, L, G)
  • Höyrytetty kukkakaali (Veg, M, L, G)
  • Kasvissosekeitto (L, G, A)
  • Mustaherukka-vadelmakiisseli (Veg, M, L, G), Kermavaahto (L, G, A)

Torstai 24.4.

  • Yrttimaustetut kanankoivet (M, L, G), Currymajoneesi (M, L, G, A)
  • Makkarapihvit lämpimällä kaalisalaatilla (L, G, A)
  • Juures-perunasose (L, G, A)
  • Keitetty pitkäjyväinen riisi (Veg, M, L, G)
  • Yrttiset neulapavut (Veg, M, L, G)
  • Perinteinen hernekeitto (M, L, G, A), Sipuli (Veg, M, L, G)
  • Antellin pannukakku, mansikkahillo ja kermavaahto (L, A)

Perjantai 25.4.

  • Porsaanleikkeet (M, L, A), BBQ-majoneesi (M, L, G, A)
  • Jauhelihatortillat (M, L, A), Guacamole (L, G, A), Salsa (Veg, M, L, G, A)
  • Kermaperunat (L, G, A)
  • Höyrytetty porkkana (Veg, M, L, G)
  • Basilika-tomaattikeitto kookoskermaan (Veg, M, L, G, A)
  • Lakritsirahka (L, G, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Restaurant manager

Jorma  Pesola

Jorma Pesola

Restaurant manager
020 770 2246

Give us feedback

We would love to hear your opinion about us, our products and services. Please leave your comment by using the link below.

Give us feedback