Antell Martintalo

  • Jaakonkatu 2, 01620 Vantaa
  • 0207702248
  • [email]
  • Open ma–peklo 8.00–14.00
  • Café klo 8.00–14.00
  • Lunch klo 10.30–13.00
  • Breakfast klo 8.00–9.30

Ensuring hygiene & customer safety is our priority!

We want our patrons to be safe when visiting us. This is why our whole staff is wearing face covering and gloves. Just remember, the smiles are still there even if they're hidden behind the masks at the moment. Welcome! Best wishes from the Antell Martintalo team

Lunch – week 47

(18.-24.11.2024)

Joka päivä myös gluteeniton ja maidoton vaihtoehtona saatavana keittiöstä pyydettäessä. Listalla muutokset mahdollisia. Lounasbuettiin sisältyy kahvi ja jälkiruoka tai hedelmä.

Torstai 21.11.

  • Itte tehtyjä maissipaneroituja kananfileitä (M, G*), Riisiä (Veg, M, G*), Mangosalsaa (M, G*, A)
  • Mantelikalaa (L, G*, A), Basilika-jugurttikastiketta (L, G*, A), Perunamuussia (L, G*, A)
  • Shakshuka - tomaattista kasvispannua kananmunilla (M, G*, A)
  • Pannukakkua, hilloa ja kermavaahtoa (myös gluteenittomana) (L, A)

Perjantai 22.11.

  • BBQ-kanapizzaa (L, A)
  • Pepperonipizzaa (L, A)
  • Tomaatti-mozzarella-basilikapizzaa (A)
  • Rocky road -moussea (A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Restaurant manager

Emmi  Huuskonen

Emmi Huuskonen

Restaurant manager
020 770 2248

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Give us feedback

Meeting rooms and servings

Read more