Right now: Tervetuloa Antell Larsiin Stella Business Parkkiin!

Antell Lars

  • Lars Sonckin kaari 10, 02600 Espoo
  • 020 770 2147
  • [email]
  • Open ma–pe 10.30–14.00,  
  • Café ma–pe 10.30–14.00
  • Lunch ma–pe 10.30–14.00

Greetings from the restaurant

Antell XXXXX tarjoaa sinulle maukasta ja ravitsevaa itte tehtyä lounasta. Meillä vietät myös kivat lounaspalaverit ja rentouttavat kahvihetket. Tähän voit lisätä myös muuta tekstiä, joka kertoo ravintolasta, sen tarjoomasta, miljööstä ja tunnelmasta. Avaamme x.x. Pysy kuulolla!

Lunch – week 38

(16.-22.9.2024)

Tiistai 17.9.

  • Kermaista lohikeittoa (L, G*, A)
  • Tostada - tortilloja rapealla kanalla (L, A)
  • Grilliburgeri afrikkalaisittain (M, L, A)
  • Herkkusienipastaa (L, A)
  • Halloumi, laktoositon
  • Tumma balsamicokastike
  • Poke bowl, katkarapu (M, L, G*, A)
  • Itte tehtyjä marques-maustettuja karitsanjauhelihapihvejä (M, L, G*)
  • Karamellisoitua sipulia (L, G*, A)
  • Paahdettu paprikapyree (L, G*, A)
  • Srirachamajoneesia (M, L, G*, A)
  • Provencen uunikasviksia (Veg, M, L, G*)

Keskiviikko 18.9.

  • Kermaista lohikeittoa (L, G*, A)
  • Tostada - tortilloja rapealla kanalla (L, A)
  • Grilliburgeri afrikkalaisittain (M, L, A)
  • Herkkusienipastaa (L, A)
  • Halloumi, laktoositon
  • Tumma balsamicokastike
  • Poke bowl, katkarapu (M, L, G*, A)
  • Itte tehtyjä marques-maustettuja karitsanjauhelihapihvejä (M, L, G*)
  • Karamellisoitua sipulia (L, G*, A)
  • Paahdettu paprikapyree (L, G*, A)
  • Srirachamajoneesia (M, L, G*, A)
  • Provencen uunikasviksia (Veg, M, L, G*)

Torstai 19.9.

  • Kermaista lohikeittoa (L, G*, A)
  • Tostada - tortilloja rapealla kanalla (L, A)
  • Grilliburgeri afrikkalaisittain (M, L, A)
  • Herkkusienipastaa (L, A)
  • Halloumi, laktoositon
  • Tumma balsamicokastike
  • Poke bowl, katkarapu (M, L, G*, A)
  • Itte tehtyjä marques-maustettuja karitsanjauhelihapihvejä (M, L, G*)
  • Karamellisoitua sipulia (L, G*, A)
  • Paahdettu paprikapyree (L, G*, A)
  • Srirachamajoneesia (M, L, G*, A)
  • Provencen uunikasviksia (Veg, M, L, G*)

Perjantai 20.9.

  • Kermaista lohikeittoa (L, G*, A)
  • Tostada - tortilloja rapealla kanalla (L, A)
  • Grilliburgeri afrikkalaisittain (M, L, A)
  • Herkkusienipastaa (L, A)
  • Halloumi, laktoositon
  • Tumma balsamicokastike
  • Poke bowl, katkarapu (M, L, G*, A)
  • Itte tehtyjä marques-maustettuja karitsanjauhelihapihvejä (M, L, G*)
  • Karamellisoitua sipulia (L, G*, A)
  • Paahdettu paprikapyree (L, G*, A)
  • Srirachamajoneesia (M, L, G*, A)
  • Provencen uunikasviksia (Veg, M, L, G*)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Restaurant manager

Kalle  Kontu

Kalle Kontu

Restaurant manager
020 770 2090

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Give us feedback