Right now: Tervetuloa Antell Larsiin Stella Business Parkkiin!

Antell Lars

  • Lars Sonckin kaari 10, 02600 Espoo
  • 020 770 2147
  • [email]
  • Open ma–pe 10.45–13.30,  
  • Lunch ma–pe 10.45–13.30

Aamiais-, kokous-, ja kahvilapalvelut tarjolla Antell Stellan puolella.

Greetings from the restaurant

Antell XXXXX tarjoaa sinulle maukasta ja ravitsevaa itte tehtyä lounasta. Meillä vietät myös kivat lounaspalaverit ja rentouttavat kahvihetket. Tähän voit lisätä myös muuta tekstiä, joka kertoo ravintolasta, sen tarjoomasta, miljööstä ja tunnelmasta. Avaamme x.x. Pysy kuulolla!

Lunch – week 4

(20.-26.1.2025)

Tiistai 21.1.

  • Hot and sour -kanakeittoa (M, L, G*, A)
  • Jauhelihatacoja (M, L, G*)
  • Ranskankerma, laktoositon
  • Pico de gallo - mausteista tomaattisalsaa (Veg, M, L, G*, A)
  • Jalapenoviipale
  • Grilliburgeri pekonilla (L, A)
  • Bataattiranskalaiset, pa
  • Härkä-nuudeliwokkia hoisin-kastikkeella (M, L, G*, A)
  • Uuniperunoita savulohitäyteellä (L, G*, A)
  • Salviabroileria ja paprikakastiketta (L, G*, A)

Keskiviikko 22.1.

  • Bouillabaisse - ranskalaista kalakeittoa (M, L, G*, A)
  • Tostada - tortilloja rapealla kanalla (L, A)
  • Grilliburgeri kreikkalaisittain (L, A)
  • Herkkusienipastaa (L, A)
  • Halloumi, laktoositon
  • Tumma balsamicokastike
  • Curry-kanatäytettä (M, L, G*, A)
  • Uuniperunoita (Veg, M, L, G*)
  • Karamellisoitua possunkylkeä (M, L, G*, A)
  • Palsternakkapyree (L, G*, A)
  • Myskikurpitsapyree (L, G*, A)
  • Punaviinikastiketta (M, L, G*, A)
  • Raitajuuri

Torstai 23.1.

  • Bouillabaisse - ranskalaista kalakeittoa (M, L, G*, A)
  • Tostada - tortilloja rapealla kanalla (L, A)
  • Grilliburgeri kreikkalaisittain (L, A)
  • Herkkusienipastaa (L, A)
  • Halloumi, laktoositon
  • Tumma balsamicokastike
  • Curry-kanatäytettä (M, L, G*, A)
  • Uuniperunoita (Veg, M, L, G*)
  • Karamellisoitua possunkylkeä (M, L, G*, A)
  • Palsternakkapyree (L, G*, A)
  • Myskikurpitsapyree (L, G*, A)
  • Punaviinikastiketta (M, L, G*, A)
  • Raitajuuri

Perjantai 24.1.

  • Bouillabaisse - ranskalaista kalakeittoa (M, L, G*, A)
  • Tostada - tortilloja rapealla kanalla (L, A)
  • Grilliburgeri kreikkalaisittain (L, A)
  • Herkkusienipastaa (L, A)
  • Halloumi, laktoositon
  • Tumma balsamicokastike
  • Curry-kanatäytettä (M, L, G*, A)
  • Uuniperunoita (Veg, M, L, G*)
  • Karamellisoitua possunkylkeä (M, L, G*, A)
  • Palsternakkapyree (L, G*, A)
  • Myskikurpitsapyree (L, G*, A)
  • Punaviinikastiketta (M, L, G*, A)
  • Raitajuuri

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Restaurant manager

Kalle  Kontu

Kalle Kontu

Restaurant manager
020 770 2090

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Give us feedback