Right now: Tervetuloa Antell Larsiin Stella Business Parkkiin!

Antell Lars

  • Lars Sonckin kaari 10, 02600 Espoo
  • 020 770 2147
  • [email]
  • Open ma–pe 10.45–13.30,  
  • Lunch ma–pe 10.45–13.30

Aamiais-, kokous-, ja kahvilapalvelut tarjolla Antell Stellan puolella.

Greetings from the restaurant

Antell XXXXX tarjoaa sinulle maukasta ja ravitsevaa itte tehtyä lounasta. Meillä vietät myös kivat lounaspalaverit ja rentouttavat kahvihetket. Tähän voit lisätä myös muuta tekstiä, joka kertoo ravintolasta, sen tarjoomasta, miljööstä ja tunnelmasta. Avaamme x.x. Pysy kuulolla!

Lunch – week 17

(21.-27.4.2025)

Maanantai 21.4.

  • Kermaista lohikeittoa (A, G, L)
  • Jauhelihatacoja (G, L, M)
  • Ranskankerma, laktoositon
  • Jalapenoviipale
  • Pico de gallo - mausteista tomaattisalsaa (A, G, L, M, Veg)
  • Jäävuorisalaatti
  • Antellin grilliburgeri (A, L)
  • Srirachamajoneesia (A, G, L, M)
  • Ricotta-myskikurpitsarisottoa (A, G)
  • Savulohi-caesarsalaatti (A, L)
  • Punaviinikastiketta (A, G, L, M)
  • Ylikypsää häränrintaa (G, L, M)
  • Valkosipulikermaperunoita (A, G, L)

Tiistai 22.4.

  • Kermaista lohikeittoa (A, G, L)
  • Jauhelihatacoja (G, L, M)
  • Ranskankerma, laktoositon
  • Jalapenoviipale
  • Pico de gallo - mausteista tomaattisalsaa (A, G, L, M, Veg)
  • Jäävuorisalaatti
  • Antellin grilliburgeri (A, L)
  • Srirachamajoneesia (A, G, L, M)
  • Ricotta-myskikurpitsarisottoa (A, G)
  • Savulohi-caesarsalaatti (A, L)
  • Punaviinikastiketta (A, G, L, M)
  • Ylikypsää häränrintaa (G, L, M)
  • Valkosipulikermaperunoita (A, G, L)

Keskiviikko 23.4.

  • Kermaista lohikeittoa (A, G, L)
  • Tostada - tortilloja rapealla kanalla (A, L)
  • Maissi-mangosalsaa (G, L, M, Veg)
  • Grilliburgeri amerikkalaisittain (A, L)
  • Kana-vuohenjuustorisottoa (A, G, VL)
  • Punajuurisalaattia paahdetulla halloumilla (A, G)
  • Puna-ahven meuniere - rapeaa kalaa kaprisvoilla (A, L)
  • Perunamuusia (A, G, L)
  • Grillattua sitruunaa (G, L, M, Veg)

Torstai 24.4.

  • Kermaista lohikeittoa (A, G, L)
  • Tostada - tortilloja rapealla kanalla (A, L)
  • Maissi-mangosalsaa (G, L, M, Veg)
  • Grilliburgeri amerikkalaisittain (A, L)
  • Kana-vuohenjuustorisottoa (A, G, VL)
  • Punajuurisalaattia paahdetulla halloumilla (A, G)
  • Puna-ahven meuniere - rapeaa kalaa kaprisvoilla (A, L)
  • Perunamuusia (A, G, L)
  • Grillattua sitruunaa (G, L, M, Veg)

Perjantai 25.4.

  • Kermaista lohikeittoa (A, G, L)
  • Tostada - tortilloja rapealla kanalla (A, L)
  • Maissi-mangosalsaa (G, L, M, Veg)
  • Grilliburgeri amerikkalaisittain (A, L)
  • Kana-vuohenjuustorisottoa (A, G, VL)
  • Punajuurisalaattia paahdetulla halloumilla (A, G)
  • Puna-ahven meuniere - rapeaa kalaa kaprisvoilla (A, L)
  • Perunamuusia (A, G, L)
  • Grillattua sitruunaa (G, L, M, Veg)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Restaurant manager

Kalle  Kontu

Kalle Kontu

Restaurant manager
020 770 2090

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Give us feedback