Antell Jokiniemi
- Open ma–pe 8.00–14.00
- Lunch ma–pe 10.30–13.30
Antell Jokiniemi Lunch Restaurant
Welcome to enjoy at delicious lunch!
Lunch – week 6
(3.-9.2.2025)
Wednesday 5.2.
- Lunch buffet
- Traditional meatballs in brown sauce (A, G*, L)
- Beetroot and goat cheese lasagna with oat protein (A, LL)
- Lentil soup with cheese (A, G*, L)
- Warm side
- Mashed potatoes (A, G*, L)
- Oven-baked vegetables (G*, L, D, Veg)
- Dessert
- Antell´s homemade Runebergs tart (A, L)
- Coffee (A, G*, L)
Thursday 6.2.
- Lunch buffet
- Chicken with Bearnaise sauce (A, G*, LL)
- Tarragon and sour cream dressing (A, G*, L)
- Antell´s homemade quinoa and sweet potato patties (A, G*, L, D, Veg)
- Pureed leek and potato soup (A, G*, L)
- Warm side
- Rice (G*, L, D, Veg)
- Roasted broccoli (G*, L, D, Veg)
- Dessert
- Choklad mousse (A, G*, L)
- Coffee (A, G*, L)
Friday 7.2.
- Lunch buffet
- Spicy kebab sauce (G*, L, D)
- Basil and yogurt dressing (A, G*, L)
- Tunisian vegetable and chickpea stew (A, G*, L, D, Veg)
- Thai chicken soup (A, G*, L, D)
- Warm side
- Dirty rice (A, G*, L, D, Veg)
- Grilled zuccini and sweet pepper (G*, L, D, Veg)
- Dessert
- Lingonberry delight (A, L)
- Coffee (A, G*, L)
We reserve the right to changes.
(Veg) Vegan
(D) Dairy free
(L) Lactose free
(LL) Low in lactose
(G) Gluten free
(A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.
Keskiviikko 5.2.
- Lounasbuffet
- Perinteisiä lihapyöryköitä mummonkastikkeella (A, G*, L)
- Punajuuri-vuohenjuustolasagnea kaurajauhiksesta (A, VL)
- Juustoista linssikeittoa (A, G*, L)
- Lämmin lisäke
- Perunamuusia (A, G*, L)
- Säräjuureksia (G*, L, M, Veg)
- Jälkiruoka
- Antellin Runeberginpiirasta (A, L)
- Kahvi lisukkeineen (A, G*, L)
Torstai 6.2.
- Lounasbuffet
- Bearnaise-kanaa (A, G*, VL)
- Rakuuna-kermaviilikastiketta (A, G*, L)
- Itte tehtyjä kvinoa-bataattipihvejä (A, G*, L, M, Veg)
- Purjo-perunasosekeittoa (A, G*, L)
- Lämmin lisäke
- Riisiä (G*, L, M, Veg)
- Paahdettua parsakaalia (G*, L, M, Veg)
- Jälkiruoka
- Suklaamoussea (A, G*, L)
- Kahvi lisukkeineen (A, G*, L)
Perjantai 7.2.
- Lounasbuffet
- Mausteista kebabkastiketta (G*, L, M)
- Basilika-jugurttikastiketta (A, G*, L)
- Tunisialaista vihannes-kikhernepataa (A, G*, L, M, Veg)
- Kanakeittoa thaimaalaisittain (A, G*, L, M)
- Lämmin lisäke
- Dirty rice - vihannesriisiä (A, G*, L, M, Veg)
- Grillattua kesäkurpitsaa ja paprikaa (G*, L, M, Veg)
- Jälkiruoka
- Puolukkaherkkua (A, L)
- Kahvi lisukkeineen (A, G*, L)
Oikeus muutoksiin pidätetään.
(Veg) Vegaaninen
(M) Maidoton
(L) Laktoositon
(VL) Vähälaktoosinen
(G) Gluteeniton
(A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.
Anna meille palautetta
Kuulemme mielellämme mielipiteesi Antell Jokiniemestä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.
Give us feedbackSubscribe to our lunch menu newsletter
You will receive our lunch menu weekly.