Antell Jokiniemi

  • Jokiniemenkatu 28, 01370 Vantaa
  • 020 770 2158
  • [email]
  • Open ma–pe 8.00–14.00
  • Lunch ma–pe 10.30–13.30

Antell Jokiniemi Lunch Restaurant

Welcome to enjoy at delicious lunch!

Lunch – week 6

(3.-9.2.2025)

Wednesday 5.2.

  • Traditional meatballs in brown sauce (A, G*, L)
  • Beetroot and goat cheese lasagna with oat protein (A, LL)
  • Lentil soup with cheese (A, G*, L)
  • Mashed potatoes (A, G*, L)
  • Oven-baked vegetables (G*, L, D, Veg)
  • Antell´s homemade Runebergs tart (A, L)
  • Coffee (A, G*, L)

Thursday 6.2.

  • Chicken with Bearnaise sauce (A, G*, LL)
  • Tarragon and sour cream dressing (A, G*, L)
  • Antell´s homemade quinoa and sweet potato patties (A, G*, L, D, Veg)
  • Pureed leek and potato soup (A, G*, L)
  • Rice (G*, L, D, Veg)
  • Roasted broccoli (G*, L, D, Veg)
  • Choklad mousse (A, G*, L)
  • Coffee (A, G*, L)

Friday 7.2.

  • Spicy kebab sauce (G*, L, D)
  • Basil and yogurt dressing (A, G*, L)
  • Tunisian vegetable and chickpea stew (A, G*, L, D, Veg)
  • Thai chicken soup (A, G*, L, D)
  • Dirty rice (A, G*, L, D, Veg)
  • Grilled zuccini and sweet pepper (G*, L, D, Veg)
  • Lingonberry delight (A, L)
  • Coffee (A, G*, L)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Keskiviikko 5.2.

  • Perinteisiä lihapyöryköitä mummonkastikkeella (A, G*, L)
  • Punajuuri-vuohenjuustolasagnea kaurajauhiksesta (A, VL)
  • Juustoista linssikeittoa (A, G*, L)
  • Perunamuusia (A, G*, L)
  • Säräjuureksia (G*, L, M, Veg)
  • Antellin Runeberginpiirasta (A, L)
  • Kahvi lisukkeineen (A, G*, L)

Torstai 6.2.

  • Bearnaise-kanaa (A, G*, VL)
  • Rakuuna-kermaviilikastiketta (A, G*, L)
  • Itte tehtyjä kvinoa-bataattipihvejä (A, G*, L, M, Veg)
  • Purjo-perunasosekeittoa (A, G*, L)
  • Riisiä (G*, L, M, Veg)
  • Paahdettua parsakaalia (G*, L, M, Veg)
  • Suklaamoussea (A, G*, L)
  • Kahvi lisukkeineen (A, G*, L)

Perjantai 7.2.

  • Mausteista kebabkastiketta (G*, L, M)
  • Basilika-jugurttikastiketta (A, G*, L)
  • Tunisialaista vihannes-kikhernepataa (A, G*, L, M, Veg)
  • Kanakeittoa thaimaalaisittain (A, G*, L, M)
  • Dirty rice - vihannesriisiä (A, G*, L, M, Veg)
  • Grillattua kesäkurpitsaa ja paprikaa (G*, L, M, Veg)
  • Puolukkaherkkua (A, L)
  • Kahvi lisukkeineen (A, G*, L)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Restaurant manager

Joni  Vilpus

Joni Vilpus

Restaurant manager
020 770 2158

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi Antell Jokiniemestä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Give us feedback