Antell Jokiniemi

  • Jokiniemenkatu 28, 01370 Vantaa
  • 020 770 2158
  • [email]
  • Open ma–pe 8.00–14.00
  • Lunch ma–pe 10.30–13.30

Antell Jokiniemi Lunch Restaurant

Welcome to enjoy at delicious lunch!

Lunch – week 48

(25.11.-1.12.2024)

Monday 25.11.

  • Game meatballs (A, L)
  • Shahi paneer - Indian cheese and cashew sauce (A, G*, L)
  • Jerusalem artichoke soup (A, G*, L)
  • BBQ mayonnaise (A, G*, L, D)
  • Herb-roasted potatoes (G*, L, D, Veg)
  • bbq corn (L, D, Veg)
  • Rosehip and honey yogurt (A, G*, L)
  • Coffee (A, G*, L)

Tuesday 26.11.

  • Breaded flatfish fillets (A, L, D)
  • Antell's homemade fava bean and mushroom patties (A, L, D, Veg)
  • Coconut and corn soup (A, G*, L, D, Veg)
  • Tarragon and sour cream dressing (A, G*, L)
  • Quinoa and rice with herbs (G*, L, D, Veg)
  • Steamed cauliflower and green beans (G*, L, D, Veg)
  • Apple kissel with brown sugar cream (A, G*, L)
  • Coffee (A, G*, L)

Wednesday 27.11.

  • Chicken with satay sauce (A, G*, L, D)
  • Vegetable korma (A, G*, L)
  • Oriental pureed chick pea soup (G*, L, D, Veg)
  • Turmeric rice (G*, L, D, Veg)
  • Green beans morning glory style (A, G*, L, D)
  • Traditional berry pie (A, L)
  • Vanilla sauce (A, G*, LL)
  • Coffee (A, G*, L)

Thursday 28.11.

  • Antell's homemade minced meat patties (A, G*, L, D)
  • Onion sauce (A, G*, L)
  • Vegetarian moussaka (A, G*, LL)
  • Vegetable Borscht with smetana (A, G*, L)
  • Chili-roasted sweet potato (G*, L, D, Veg)
  • Soybean, eggplant and red cabbage bake (A, G*, L, D, Veg)
  • Rice pudding mousse with fruit (A, G*, L)
  • Coffee (A, G*, L)

Friday 29.11.

  • Chicken-cheddar burger (A, L)
  • Australian chickpea and vegetable stew (G*, L, D, Veg)
  • Black salsify soup (A, G*, L)
  • Grilled potatoes (G*, L, D, Veg)
  • Grilled zuccini and sweet pepper (G*, L, D, Veg)
  • Antell´s homemade bread pudding (A, L)
  • Coffee (A, G*, L)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Maanantai 25.11.

  • Mummolan riistapyöryköitä (A, L)
  • Shahi paneer - intialaista pähkinä-tofukastiketta (A, G*, L)
  • Maa-artisokkakeittoa (A, G*, L)
  • BBQ-majoneesia (A, G*, L, M)
  • Paahdettuja yrttiperunoita (G*, L, M, Veg)
  • BBQ-maissia (L, M, Veg)
  • Ruusunmarja-hunajajogurttia (A, G*, L)
  • Kahvi (A, G*, L)

Tiistai 26.11.

  • Paneroituja hietakampelafileitä (A, L, M)
  • Itte tehtyjä härkäpapu-herkkusienipihvejä (A, L, M, Veg)
  • Kookos-maissikeittoa (A, G*, L, M, Veg)
  • Rakuuna-kermaviilikastiketta (A, G*, L)
  • Yrttistä kvinoaa ja riisiä (G*, L, M, Veg)
  • Kukkakaali-papulisäkettä (G*, L, M, Veg)
  • Omenakiisseliä ja fariinikermaa (A, G*, L)
  • Kahvi (A, G*, L)

Keskiviikko 27.11.

  • Kanaa satay-kastikkeella (A, G*, L, M)
  • Kasviskormaa (A, G*, L)
  • Itämaista kikhernesosekeittoa (G*, L, M, Veg)
  • Kurkumariisiä (G*, L, M, Veg)
  • Green beans morning glory - vihreäpapuja thaimaalaisittain (A, G*, L, M)
  • Perinteistä marjapiirakkaa (A, L)
  • Vaniljakastiketta (A, G*, VL)
  • Kahvi (A, G*, L)

Torstai 28.11.

  • Itte tehtyjä jauhelihapihvejä (A, G*, L, M)
  • Sipulikastiketta (A, G*, L)
  • Kasvismoussakaa (A, G*, VL)
  • Kasvisborssikeittoa ja smetanaa (A, G*, L)
  • Chilipaahdettua bataattia (G*, L, M, Veg)
  • Soijapapu-munakoiso-punakaalipaistosta (A, G*, L, M, Veg)
  • Hedelmä-riisivaahtoa (A, G*, L)
  • Kahvi (A, G*, L)

Perjantai 29.11.

  • Kana-cheddarburgereita (A, L)
  • Australialaista kikherne-kasvispataa (G*, L, M, Veg)
  • Mustajuurikeittoa (A, G*, L)
  • Grilliperunoita (G*, L, M, Veg)
  • Grillattua kesäkurpitsaa ja paprikaa (G*, L, M, Veg)
  • Antellin pullavanukasta (A, L)
  • Kahvi (A, G*, L)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Restaurant manager

Joni  Vilpus

Joni Vilpus

Restaurant manager
020 770 2158

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi Antell Jokiniemestä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Give us feedback