Antell Gradus

  • Paciuksenkatu 25, 00270 Helsinki
  • 020 770 2080
  • [email]
  • Open ma–pe 11.00–13.00
  • Lunch ma–pe 11.00–13.00

Takeaway

You can buy tasty home-made lunch also for takeaway from our restaurant daily. We also sell seasonal treats and coffee!

Lunch – week 47

(18.-24.11.2024)

Friday 22.11.

  • Home made pork Schnitzels (L, A), french fries & steamed peas and corn (Veg, G*), sriracha mayonnaise (D, G*, A)
  • Wild mushroom risotto (LL, G*, A)
  • Vanilla ice cream (L, G*, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Perjantai 22.11.

  • Itte tehtyjä possunleikkeitä (L, A), ranskalaisia & höyrytettyjä herneitä ja maissia (Veg, G*), srirachamajoneesia (M, G*, A)
  • Metsäsienirisottoa (VL, G*, A)
  • Vaniljajäätelöä (L, G*, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Restaurant manager

 Kati  Kiviranta

Kati Kiviranta

Restaurant manager
020 770 2080

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Give us feedback