Right now: Wecome to enjoy delicious lunch at Antell Gradus every week day!

Antell Gradus

  • Paciuksenkatu 25, 00270 Helsinki
  • 020 770 2080
  • [email]
  • Open Mon–Fri 8am–2pm
  • Lunch Mon–Fri 11am–1pm
  • Breakfast Mon–Fri 8am–10am

Takeaway

You can buy tasty home-made lunch also for takeaway from our restaurant daily. We also sell seasonal treats and coffee!

Lunch – week 17

(21.-27.4.2025)

The restaurant is closed between 18.-21.4.2025. Happy Easter !!

Monday 21.4.

Closed

Tuesday 22.4.

  • Home made meatloaf & brown sauce (L, G, A), potatoes (Veg, G)
  • Curry chicken with lemon (D, G, A), lime & vegetable rice (Veg, G, A)
  • Portugese chickpea & vegetable stew (Veg, G, A)
  • Soup of the day (L, G, A)
  • Banana & mint smoothie (L, G, A)

Wednesday 23.4.

  • Coriander & lime cod (D, A), mashed potatoes (L, G, A), sour cream with chives (L, G, A)
  • Rostock beef (L, G, A)
  • Georgian vgetable & cabbage casserole (L, G, A)
  • Soup of the day (Veg, G, A)
  • Pancake, jam & whipped cream (L, A)

Thursday 24.4.

  • Teriyaki chicken (D, G, A), jasmin rice (Veg, G)
  • Gratinated pollock fillet (LL, G, A)
  • Champinjon pasta (L, A)
  • Soup of the day (Veg, G, A)
  • Peach fool (Veg, G), whipped cream (L, G, A)

Friday 25.4.

  • Candy pork (D, G, A), rosemary roasted potatoes (Veg, G), thyme carrots (Veg, G)
  • Falafel steak's (Veg, G), tzatziki (L, G, A)
  • Chocolate mousse (L, G, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintola suljettu 18.-21.4.2025. Iloista pääsiäistä !!

Maanantai 21.4.

Suljettu

Tiistai 22.4.

  • Itte tehtyä naudanjauhelihamureketta & ruskeaa kastiketta (L, G, A), pottuja (Veg, G)
  • Sitruksista currykanaa (M, G, A), lime-kasvisriisiä (Veg, G, A)
  • Portugalilainen kikherne-kasvispata (Veg, G, A)
  • Päivän keitto (L, G, A)
  • Banaani-minttusmoothie (L, G, A)

Keskiviikko 23.4.

  • Korianteri-lime turskaa (M, A), pottumuusia (L, G, A), ruohosipuli-kermaviiliä (L, G, A)
  • Rostockin härkää (L, G, A)
  • Gruusialaista kasvis-kaalilaatikkoa (L, G, A)
  • Päivän keitto (Veg, G, A)
  • Pannukakkua, hilloa ja kermavaahtoa (L, A)

Torstai 24.4.

  • Teriyaki kanaa (M, G, A), jasminriisiä (Veg, G)
  • Gratinoituja seifileitä (VL, G, A)
  • Herkkusienipastaa (L, A)
  • Päivän keitto (Veg, G, A)
  • Persikkakiisseliä (Veg, G), kermavaahtoa (L, G, A)

Perjantai 25.4.

  • Candy pork (M, G, A), rosmariinipaahdettuja pottuja (Veg, G), timjamiporkkanoita (Veg, G)
  • Falafelpihvejä (Veg, G), tzatzikia (L, G, A)
  • Suklaamoussea (L, G, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Restaurant manager

 Kati  Kiviranta

Kati Kiviranta

Restaurant manager
020 770 2080

Give us feedback

We would love to hear your opinion about us, our products and services. Please leave your comment by using the link below.

Give us feedback