Antell Explorer

  • Tammasaarenkatu 1-5, 00180 Helsinki
  • 020 770 2251
  • [email]
  • Open ma–pe 7.45–16.00
  • Café ma–pe 7.45–16.00
  • Lunch ma–pe 11.00–13.30
  • Breakfast ma 8.00–9.30

Buy takeaway & snacks from us!

Takeaway snack products and salads available from the cafe.

Lunch – week 3

(13.-19.1.2025)

The lunch is served at 11:00-13.30

Wednesday 15.1.

  • 11am-12.30 pm: Fish, minute stake or wok
  • Sweet and sour turkey (D, L, G*, A)
  • Bulgogi beef- seasoned beef korean style (D, L, G*, A)
  • Lentil bolognese (Veg, D, G*, A)
  • Curry seasoned rice, penne pasta and roasted potatoes and root vegetables
  • Home made chokolate cake (L, A)
  • Fresh salad bar with seasonal ingredients 21,00€

Thursday 16.1.

  • 11am-12.30 pm: Fish, minute stake or wok
  • Chicken kiev and curry mayonnaise (L, A)
  • Spaghetti bolognaise (D, L, A)
  • Home made falafel patties and garlic yogurt dressing (L, G*, A)
  • Vegetable Pea Soup (Veg, D, G*, A)
  • Rice, spaghetti and grilled tomatoes
  • Home made pancakes, jam and whipped cream (L, A)
  • Fresh salad bar with seasonal ingredients 21,00€

Friday 17.1.

  • Cajun seasoned pork cutlets with home made herb butter (L, G*, A)
  • Vegetable korma (L, G*, A)
  • Vegetable borsh soup with smetana (L, G*, A)
  • Creamy potatoes, seasoned rice and tarragon carrots
  • Chocolate pudding (L, G*, A)
  • Fresh salad bar with seasonal ingredients 21,00€

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Lounas tarjolla 11:00-13:30

Keskiviikko 15.1.

  • Kello 11-12.30 Päivän kala, lehtipihvi tai wokki
  • Hapanimelää kalkkunaa (M, L, G*, A)
  • Bulgogi beef- korealaista maustettua naudanlihaa (M, L, G*, A)
  • Linssibolognese (Veg, M, G*, A)
  • Currymaustettua riisiä, pennepastaa ja paahdettuja perunoita ja juureksia
  • Itte tehtyjä mokkapaloja (L, A)
  • Raikas salaattibaari kauden raaka-aineista 21,00€/kg

Torstai 16.1.

  • Kello 11-12.30 Päivän kala, lehtipihvi tai wokki
  • Kievin kanaa ja currymajoneesia (L, A)
  • Spaghetti bolognaise (M, L, A)
  • Itte tehtyjä falafelpihvejä ja valkosipulijogurttia (L, G*, A)
  • Kasvishernekeittoa (Veg, M, G*, A)
  • Riisiä, spagettia ja grillitomaatteja
  • Itte tehtyä pannukakkua, hilloa ja kermavaahtoa (L, A)
  • Raikas salaattibaari kauden raaka-aineista 21,00 €/kg

Perjantai 17.1.

  • Cajun-maustettuja grillipihvejä ja maustevoita (L, G*, A)
  • Kasviskormaa (L, G*, A)
  • Kasvisborssikeittoa ja smetanaa (L, G*, A)
  • Kermaperunoita, mausteista riisiä, rakuunaporkkanoita
  • Suklaavanukasta (L, G*, A)
  • Raikas salaattibaari kauden raaka-aineista 21,00 €/kg

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Restaurant manager

Elisa   Huuskonen

Elisa Huuskonen

Restaurant manager
020 770 2251

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Give us feedback