Antell Explorer

  • Tammasaarenkatu 1-5, 00180 Helsinki
  • 020 770 2251
  • [email]
  • Open ma–pe 7.45–16.00
  • Café ma–pe 7.45–16.00
  • Lunch ma–pe 11.00–13.30
  • Breakfast ma 8.00–9.30

Buy takeaway & snacks from us!

Takeaway snack products and salads available from the cafe.

Lunch – week 17

(21.-27.4.2025)

The lunch is served at 11:00-13:30

Monday 21.4.

Closed

Tuesday 22.4.

  • Coriander and lime codfish (D, L, A), cucumber raita (L, G, A)
  • Beef korma (L, G, A)
  • Shahi paneer with tofu (Veg, L, A)
  • Dirty rice, mashed potatoes and steamed cauliflower and broccoli
  • Summer soup (L, G, A)
  • Banoffee (L, A)
  • Fresh salad bar with seasonal ingredients 21,00 €/kg

Wednesday 23.4.

  • Ribbs in soya and sweetchili sauce (D, L, G, A)
  • Fish patties and dill sour cream sauce (L, G, A)
  • Vegetable korma (L, G, A)
  • Grilled potatoes, jasmine rice and baked root vegetables (Veg, D, L, G)
  • Vegetable borsch and sour cream (L, G, A)
  • Home made tosca pie (L, A)
  • Fresh salad bar with seasonal ingredients 21,00 €/kg

Thursday 24.4.

  • Minced meat and cabbage casserole with crushed lingonberry (Veg, D, L, G)
  • Chicken tortillas (D, L, A)
  • Home made spinach pancakes with crushed lingonberry (Veg, L, G, A)
  • Mashed potatoes and fried vegetables (Veg, D, L, G, A)
  • Pea soup (Veg, D, L, G, A)
  • Pancakes, whipped cream and jam (L, A)
  • Fresh salad bar with seasonal ingredients 21,00€

Friday 25.4.

  • Whiskey BBQ burger (D, L, A)
  • Chicken in ramen stock (D, L, G, A)
  • Massaman curry with tofu (Veg, D, L, A)
  • Fried potato wedges, rice, roasted beetroot (Veg, D, L, G)
  • Lentil soup Indian style (Veg, D, L, G, A)
  • Ice cream bar (L, G, A)
  • Fresh salad bar with seasonal ingredients 21,00€

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Lounas tarjolla ravintolassa 11.00-13.30

Maanantai 21.4.

Suljettu

Tiistai 22.4.

  • Korianteri-limeturskaa (M, L, A), kurkkuraitaa (L, G, A)
  • Nautakormaa (L, G, A)
  • Shahi paneer tofusta (Veg, L, A)
  • Dirty rice, perunamuusia, höyrytettyä kukkakaalia ja parsakaalia
  • Kesäkeittoa (L, G, A)
  • Banoffee (L, A)
  • Raikas salaattibaari kauden raaka-aineista 21,00 €/kg

Keskiviikko 23.4.

  • Ribbsit soija-sweetchilikastikkeessa (M, L, G, A)
  • Kalapihvejä ja tilli-kermaviilikastiketta (L, G, A)
  • Kasviskormaa (L, G, A)
  • Grilliperunoita, jasmiiniriisiä ja uunijuureksia (Veg, M, L, G)
  • Kasvisborssikeittoa ja smetanaa (L, G, A)
  • Itte tehtyä toscapiirakkaa (L, A)
  • Raikas salaattibaari kauden raaka-aineista 21,00 €/kg

Torstai 24.4.

  • Perinteistä liha-kaalilaatikkoa ja puolukkasurvosta (Veg, M, L, G)
  • Kanatortilloja (M, L, A)
  • Itte tehtyjä pinaattiohukaisia ja puolukkasurvosta (Veg, L, G, A)
  • Perunamuusia ja soijapapu-punakaali-munakoisopaistosta (Veg, M, L, G, A)
  • Kasvishernekeittoa (Veg, M, L, G, A)
  • Pannukakkua, kermavaahtoa ja hilloa (L, A)
  • Raikas salaattibaari kauden raaka-aineista 21,00 €/kg

Perjantai 25.4.

  • Whiskey BBQ burgeri (M, L, A)
  • Kananpoikaa ramenliemessä (M, L, G, A)
  • Massaman curry tofulla (Veg, M, L, A)
  • Maalaislohkoperunoita, riisiä, paahdettua punajuurta (Veg, M, L, G)
  • Intialaista linssikeittoa (Veg, M, L, G, A)
  • Jäätelöbaari (L, G, A)
  • Raikas salaattibaari kauden raaka-aineista 21,00 €/kg

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Restaurant manager

Elisa   Huuskonen

Elisa Huuskonen

Restaurant manager
020 770 2251

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Give us feedback