Antell Alberga

  • Bertel Jungin aukio 1, 02600 Espoo
  • 020 770 2090
  • [email]
  • Open ma–pe 7.30–14.30
  • Lunch ma–pe 10.45–13.30,  , Hinta 13,70€
  • Breakfast ti–to 7.30–9.30,  , Aamiainen. 9,50€

Buffetlounas 13,70 €, aamiainen 9,50 €

Takeaway

You can buy tasty home-made lunch also for takeaway from our restaurant daily. We also sell seasonal treats and coffee!

Lunch – week 17

(21.-27.4.2025)

Monday 21.4.

Closed

Tuesday 22.4.

  • Chorizo balls in tomato sauce (D, L, G)
  • Bulgogi-seasoned turkey (D, L, G, A)
  • Dill potatoes (Veg, D, L, G)
  • Rice with root vegetables (Veg, D, L, G, A)
  • Parsnip, zucchini and red onion bake (Veg, D, L, G)
  • Zucchini and fennel soup (L, G, A)
  • Tzaziki (L, G, A)
  • Vegetarian koftas - Maroccan style vegetable patties (D, L, G, A)
  • Lingonberry delight (L, A)

Wednesday 23.4.

  • Chili con carne (D, L, G, A)
  • Blackened-seasoned chicken fillets (D, L, G, A)
  • BBQ mayonnaise (D, L, G, A)
  • Potato bake with garlic (Veg, D, L, G)
  • Rice (Veg, D, L, G)
  • Oven-roasted vegetables (D, L, G)
  • Apple and celery soup (L, G, A)
  • Antell's homemade carrot pancakes (L, A)
  • Red onion mousse (L, G, A)
  • Passion pannacotta with mango salad (L, G, A)

Thursday 24.4.

  • Rye-breaded chicken cutlets (D, L, A)
  • Bell pepper and chili mayonnaise (D, L, G, A)
  • Burgundy beef stew (D, L, G, A)
  • Wild rice (Veg, D, L, G)
  • Fried potatoes (Veg, D, L, G)
  • Herb-roasted cauliflower (Veg, D, L, G)
  • Broccoli soup (L, G, A)
  • Asparagus risotto (L, G, A)
  • Antell´s homemade Åland pancake (L, A)

Friday 25.4.

  • Pork cutlets (D, L, A)
  • Cold-smoked salmon filling (L, G, A)
  • Tartar sauce (L, G, A)
  • Baked potatoes (Veg, D, L, G)
  • Herb-seasoned green beans (Veg, D, L, G)
  • Curry and cauliflower soup (Veg, D, L, G)
  • Neapolitan pizza (LL, A)
  • Chokolate and chili pudding (L, G, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Maanantai 21.4.

Suljettu

Tiistai 22.4.

  • Chorizopyöryköitä tomaattikastikkeessa (M, L, G)
  • Bulgogi-maustettua kalkkunaa (M, L, G, A)
  • Tilliperunoita (Veg, M, L, G)
  • Juuresriisiä (Veg, M, L, G, A)
  • Palsternakka-kesäkurpitsa-punasipulipaistosta (Veg, M, L, G)
  • Kesäkurpitsa-fenkolikeittoa (L, G, A)
  • Tzazikia (L, G, A)
  • Kasviskoftat - kasvispihvejä marokkolaisittain (M, L, G, A)
  • Puolukkaherkkua (L, A)

Keskiviikko 23.4.

  • Chili con carne - meksikolaista liha-papupataa (M, L, G, A)
  • Blackened-maustettuja kananfileitä (M, L, G, A)
  • BBQ-majoneesia (M, L, G, A)
  • Valkosipuliperunoita (Veg, M, L, G)
  • Riisiä (Veg, M, L, G)
  • Paahdettuja kaskijuureksia (M, L, G)
  • Omena-sellerikeittoa (L, G, A)
  • Itte tehtyjä porkkanaohukaisia (L, A)
  • Punasipulimoussea (L, G, A)
  • Passionpannacotta ja mangosalaatti (L, G, A)

Torstai 24.4.

  • Ruispaneroituja kananleikkeitä (M, L, A)
  • Paprika-chilimajoneesia (M, L, G, A)
  • Burgundilaista härkäpataa (M, L, G, A)
  • Villiriisiä (Veg, M, L, G)
  • Paistettuja perunoita (Veg, M, L, G)
  • Yrttipaahdettua kukkakaalia (Veg, M, L, G)
  • Parsakaalikeittoa (L, G, A)
  • Parsarisottoa (L, G, A)
  • Itte tehtyä Ahvenanmaan pannukakkua (L, A)

Perjantai 25.4.

  • Porsaanleikkeitä (M, L, A)
  • Kylmäsavulohitäytettä (L, G, A)
  • Tartarkastiketta (L, G, A)
  • Uuniperunoita (Veg, M, L, G)
  • Yrttisiä neulapapuja (Veg, M, L, G)
  • Curry-kukkakaalikeittoa (Veg, M, L, G)
  • Napolin pizzaa (VL, A)
  • Chili-suklaavanukasta (L, G, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Restaurant manager

 Kalle  Kontu

Kalle Kontu

Restaurant manager
0207702090

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Give us feedback