Antell Alberga

  • Bertel Jungin aukio 1, 02600 Espoo
  • 020 770 2090
  • [email]
  • Open ma–to 7.30–14.30, pe 7.30–14.00
  • Lunch ma–to 10.45–13.30, pe 10.45–13.00,  , Hinta 13,70€
  • Breakfast kesätauolla 3.6–4.8.,  ,  ,  

Ravintola on kesätauolla 21.7.2025 - 3.8.2025. Avaamme jälleen maanantaina 4.8.

Takeaway

You can buy tasty home-made lunch also for takeaway from our restaurant daily. We also sell seasonal treats and coffee!

Lunch – week 28

(7.-13.7.2025)

Monday 7.7.

  • Blackened-seasoned chicken fillets (D, L, G, A)
  • Chili mayonnaise (D, L, G, A)
  • Rice (Veg, D, L, G)
  • Steamed carrots (Veg, D, L, G)
  • Portuguese chickpea and vegetable stew (Veg, D, L, G)
  • Fruit quark (L, G, A)

Tuesday 8.7.

  • Pesto-coated rainbow trout (L, G, A)
  • Tzaziki (L, G, A)
  • Roasted early potatoes (Veg, D, L, G)
  • Semi-dried tomatoes (Veg, D, L, G)
  • Keftedes - vegan cheese and tomato patties (Veg, D, L, G)
  • Chocolate pudding (L, G, A)

Wednesday 9.7.

  • Beef sauce with smetana (L, G, A)
  • Potato bake with garlic (Veg, D, L, G)
  • Steamed cauliflower and green beans (Veg, D, L, G)
  • Antell's homemade carrot pancakes (L, A)
  • Red onion mousse (L, G, A)
  • Passion pannacotta and mango salad (L, G, A)

Thursday 10.7.

  • Rye-breaded chicken cutlets (D, L, A)
  • Bell pepper and chili mayonnaise (D, L, G, A)
  • Wild rice (Veg, D, L, G)
  • Herb-roasted cauliflower (Veg, D, L, G)
  • Asparagus risotto (L, G, A)
  • Antell´s homemade Åland pancake (L, A)

Friday 11.7.

  • Pork cutlets (D, L, A)
  • Aioli (D, L, G, A)
  • Boiled early potatoes (Veg, D, L, G)
  • Herb-seasoned green beans (Veg, D, L, G)
  • Neapolitan pizza (LL, A)
  • Lingonberry delight (L, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Maanantai 7.7.

  • Blackened-maustettuja kananfileitä (M, L, G, A)
  • Chilimajoneesia (M, L, G, A)
  • Riisiä (Veg, M, L, G)
  • Höyrytettyä porkkanaa (Veg, M, L, G)
  • Portugalilaista kikherne-kasvispataa (Veg, M, L, G)
  • Hedelmärahkaa (L, G, A)

Tiistai 8.7.

  • Pestokuorrutettua kirjolohta (L, G, A)
  • Tzazikia (L, G, A)
  • Paahdettua varhaisperunaa (Veg, M, L, G)
  • Semi-kuivattuja tomaatteja (Veg, M, L, G)
  • Keftedes - vegaanisia juusto-tomaattipihvejä (Veg, M, L, G)
  • Suklaavanukasta (L, G, A)

Keskiviikko 9.7.

  • Smetanahärkää (L, G, A)
  • Valkosipuliperunoita (Veg, M, L, G)
  • Kukkakaali-papulisäkettä (Veg, M, L, G)
  • Itte tehtyjä porkkanaohukaisia (L, A)
  • Punasipulimoussea (L, G, A)
  • Passionpannacotta ja mangosalaatti (L, G, A)

Torstai 10.7.

  • Ruispaneroituja kananleikkeitä (M, L, A)
  • Paprika-chilimajoneesia (M, L, G, A)
  • Villiriisiä (Veg, M, L, G)
  • Yrttipaahdettua kukkakaalia (Veg, M, L, G)
  • Parsarisottoa (L, G, A)
  • Itte tehtyä Ahvenanmaan pannukakkua (L, A)

Perjantai 11.7.

  • Porsaanleikkeitä (M, L, A)
  • Aiolia (M, L, G, A)
  • Keitettyä varhaisperunaa (Veg, M, L, G)
  • Yrttisiä neulapapuja (Veg, M, L, G)
  • Napolin pizzaa (VL, A)
  • Puolukkaherkkua (L, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Restaurant manager

 Kalle  Kontu

Kalle Kontu

Restaurant manager
0207702090

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Give us feedback