Antell Alberga

  • Bertel Jungin aukio 1, 02600 Espoo
  • 020 770 2090
  • [email]
  • Open ma–pe 7.30–14.30
  • Lunch ma–pe 10.45–13.30,  , Hinta 13,50€
  • Breakfast ti–to 7.30–9.30,  , Aamiainen. 9,50€

Buffetlounas 13,50 €, aamiainen 9,50 €

Takeaway

You can buy tasty home-made lunch also for takeaway from our restaurant daily. We also sell seasonal treats and coffee!

Lunch – week 47

(18.-24.11.2024)

Thursday 21.11.

  • Bratwursts (D, L, G*)
  • Turkey Vindaloo - Indian style turkey (D, L, G*, A)
  • BBQ mayonnaise (D, L, G*, A)
  • Mashed potatoes (L, G*, A)
  • Wild rice (Veg, D, L, G*)
  • Herb-seasoned green beans (Veg, D, L, G*)
  • Wild mushroom soup (L, G*, A)
  • Tofu ratatouille - vegetable bake (Veg, D, L, G*, A)
  • Mandarin mousse (L, G*, A)

Friday 22.11.

  • Wiener schnitzels (D, L, A)
  • Breaded flatfish fillets with shrimp filling (A)
  • Caper and sour cream dressing (L, G*, A)
  • Potato wedges (Veg, D, L, G*)
  • Roasted cauliflower and broccoli (Veg, D, L, G*)
  • Fried rice (D, L, G*, A)
  • Pureed sweet potato soup (L, G*, A)
  • Beetroot balls (Veg, D, L, G*)
  • Blueberry and cardamom pie (D, L, A)
  • Whipped vanilla custard with almond (L, G*, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Torstai 21.11.

  • Bratwursteja (M, L, G*)
  • Vindaloo - intialaista kalkkunacurrya (M, L, G*, A)
  • BBQ-majoneesia (M, L, G*, A)
  • Perunamuusia (L, G*, A)
  • Villiriisiä (Veg, M, L, G*)
  • Yrttisiä neulapapuja (Veg, M, L, G*)
  • Metsäsienikeittoa (L, G*, A)
  • Tofu ratatouille - kasvispaistosta (Veg, M, L, G*, A)
  • Mandariinimousse (L, G*, A)

Perjantai 22.11.

  • Wieninleikkeitä (M, L, A)
  • Rapeita kampelapaloja katkaraputäytteellä (A)
  • Kapris-kermaviilikastiketta (L, G*, A)
  • Lohkoperunoita (Veg, M, L, G*)
  • Paahdettua kukka- ja parsakaalta (Veg, M, L, G*)
  • Paistettua riisiä (M, L, G*, A)
  • Samettista bataattisosekeittoa (L, G*, A)
  • Punajuuripyöryköitä (Veg, M, L, G*)
  • Mustikka-kardemummapiirakkaa (M, L, A)
  • Mantelivaahtoa (L, G*, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Restaurant manager

 Kalle  Kontu

Kalle Kontu

Restaurant manager
0207702090

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Give us feedback