Antell Alberga

  • Bertel Jungin aukio 1, 02600 Espoo
  • 020 770 2090
  • [email]
  • Open ma–pe 7.30–14.30
  • Lunch ma–pe 10.45–13.30,  , Hinta 13,70€
  • Breakfast ti–to 7.30–9.30,  , Aamiainen. 9,50€

Buffetlounas 13,70 €, aamiainen 9,50 €

Takeaway

You can buy tasty home-made lunch also for takeaway from our restaurant daily. We also sell seasonal treats and coffee!

Lunch – week 4

(20.-26.1.2025)

Tuesday 21.1.

  • Antell's homemade minced meat patties (D, L, G*, A)
  • Brown sauce (L, G*, A)
  • Butter chicken Indian style (L, G*, A)
  • Rice (Veg, D, L, G*)
  • Herb-roasted potatoes (Veg, D, L, G*)
  • Peas (Veg, D, L, G*)
  • Butternut squash soup (Veg, D, L, G*, A)
  • Australian chickpea and vegetable stew (Veg, D, L, G*)
  • Berry kissel (Veg, D, L, G*)
  • Whipped cream (L, G*, A)

Wednesday 22.1.

  • Crispy pollock fillets (L, A)
  • Caper and sour cream dressing (L, G*, A)
  • Grilled pork steaks (D, L, G*, A)
  • Chili mayonnaise (D, L, G*, A)
  • Sweet potato and tomato bake (L, G*, A)
  • Thyme-seasoned sliced potatoes (Veg, D, L, G*)
  • Roasted beetroot (Veg, D, L, G*)
  • French onion soup with croutons (D, L, A)
  • Mushroom risotto (L, G*, A)
  • Whipped lingonberry semolina porridge (D, L, A)

Thursday 23.1.

  • Oven-baged sausages with Koskenlaskija cheese (L, G*, A)
  • Turkey Tikka Masala (L, G*, A)
  • Potatoes (Veg, D, L, G*)
  • Basmati rice (Veg, D, L, G*)
  • Mushroom, green bean and red onion bake (Veg, D, L, G*)
  • Sweet corn soup (L, G*, A)
  • Vegan kale moussaka (Veg, D, L, A)
  • Yogurt mousse and mango (L, G*, A)

Friday 24.1.

  • Smoked salmon pasta (L, A)
  • Pozole rojo - Mexican pork stew (D, L, G*)
  • Papas arrugadas - Canarian wrinkled potatoes (Veg, D, L, G*)
  • Roasted brussels sprouts (Veg, D, L, G*)
  • Mulligatawny - Indian vegetable soup (L, G*, A)
  • Vegetable and soy protein stuffed bell peppers (Veg, D, L, G*, A)
  • Vegan herb mayonnaise (Veg, D, L, G*, A)
  • Antell´s homemade rhubarb andcurrant pie (D, L, A)
  • Vanilla custard

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Tiistai 21.1.

  • Itte tehtyjä jauhelihapihvejä (M, L, G*, A)
  • Ruskeakastiketta (L, G*, A)
  • Butter chicken - kanaa intialaisittain (L, G*, A)
  • Riisiä (Veg, M, L, G*)
  • Paahdettuja yrttiperunoita (Veg, M, L, G*)
  • Herneitä (Veg, M, L, G*)
  • Myskikurpitsakeittoa (Veg, M, L, G*, A)
  • Australialaista kikherne-kasvispataa (Veg, M, L, G*)
  • Marjakiisseliä (Veg, M, L, G*)
  • Kermavaahtoa (L, G*, A)

Keskiviikko 22.1.

  • Rapeita seitipaloja (L, A)
  • Kapris-kermaviilikastiketta (L, G*, A)
  • Porsaan grillipihvejä (M, L, G*, A)
  • Chilimajoneesia (M, L, G*, A)
  • Bataatti-tomaattivuokaa (L, G*, A)
  • Timjamilla maustettuja viipaleperunoita (Veg, M, L, G*)
  • Paahdettua punajuurta (Veg, M, L, G*)
  • Ranskalaista sipulikeittoa krutongeilla (M, L, A)
  • Herkkusienirisottoa (L, G*, A)
  • Puolukkavispipuuroa (M, L, A)

Torstai 23.1.

  • Koskenlaskija-uunimakkaraa (L, G*, A)
  • Tikka masala -maustettua kalkkunaa (L, G*, A)
  • Perunoita (Veg, M, L, G*)
  • Basmatiriisiä (Veg, M, L, G*)
  • Neulapapu-punasipuli-herkkusienipaistosta (Veg, M, L, G*)
  • Maissikeittoa (L, G*, A)
  • Vegaanista lehtikaalimoussakaa (Veg, M, L, A)
  • Jogurttimoussea ja mangoa (L, G*, A)

Perjantai 24.1.

  • Savulohipastaa (L, A)
  • Pozole rojo - meksikolaista possupataa (M, L, G*)
  • Papas arrugadas - kanarialaisia ryppyperunoita (Veg, M, L, G*)
  • Paahdettua ruusukaalia (Veg, M, L, G*)
  • Mulligatawny - intialaista kasviskeittoa (L, G*, A)
  • Kasvis-soijarouhetäytteisiä paprikoita (Veg, M, L, G*, A)
  • Vegaanista yrttimajoneesia (Veg, M, L, G*, A)
  • Itte tehtyä raparperi-herukkapiirakkaa (M, L, A)
  • Vaniljakastike

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Restaurant manager

 Kalle  Kontu

Kalle Kontu

Restaurant manager
0207702090

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Give us feedback