Right now: Welcome to enjoy delicious lunch at Antell Alberga every weekday.

Antell Alberga

  • Bertel Jungin aukio 1, 02600 Espoo
  • 020 770 2090
  • [email]
  • Open Mon–Fri 8am–4pm
  • Lunch Mon–Fri 11am–2pm
  • Breakfast Mon–Fri 8am–10am

Takeaway

You can buy tasty home-made lunch also for takeaway from our restaurant daily. We also sell seasonal treats and coffee!

Lunch – week 9

(24.2.-2.3.2025)

Monday 24.2.

  • Beef meatloaf patties (D, L, G, A)
  • Wild mushroom sauce (L, G, A)
  • Turkey in devil's sauce (D, L, G, A)
  • Blue cheese potato bake (L, G, A)
  • Quinoa and rice with herbs (Veg, D, L, G)
  • Roasted carrot and zucchini bake (Veg, D, L, G)
  • Pureed vegetable soup (Veg, D, L, G, A)
  • Vegan eggplant curry (Veg, D, L, G, A)
  • Licorice quark (L, G, A)

Tuesday 25.2.

  • Pork neck in BBQ sauce (D, L, G, A)
  • Tempura-battered cod (D, L, A)
  • Creole tartar sauce (D, L, A)
  • Herb-roasted potatoes (Veg, D, L, G)
  • Onion rice (Veg, D, L, G)
  • Steamed cauliflower and green beans (Veg, D, L, G)
  • Spinach soup and boiled eggs (L, A)
  • Beetroot balls (Veg, D, L, G)
  • Boysenberry kissel (Veg, D, L, G)
  • Whipped cream (L, G, A)

Wednesday 26.2.

  • Peppered beef (L, G, A)
  • Cajun chicken - chicken in spicy sauce (D, L, G, A)
  • Chermoula-seasoned rice (Veg, D, L, G)
  • Turnip, sugar pea and onion roast (Veg, D, L, G)
  • Vegetable Borscht with smetana (L, G, A)
  • Jerusalem artichoke risotto (LL, G, A)
  • Whipped lingonberry semolina porridge (Veg, D, L, A)

Thursday 27.2.

  • Pork in spicy sauce (L, G, A)
  • Cod fillets coated with nuts (D, L, A)
  • Chili and lime yogurt (L, G, A)
  • Dauphinoise potatoes with garlic (L, G, A)
  • Honey-roasted beetroot (D, L, G)
  • French onion soup with croutons (Veg, D, L, A)
  • Shakshuka - vegetable stew with eggs (D, L, G, A)
  • Mango and yogurt mousse (L, G, A)

Friday 28.2.

  • Szechuan beef wok (D, L, G, A)
  • Chicken in caesar sauce (L, A)
  • Teriyaki noodles (D, L, A)
  • Herb seasoned quinoa and rice (Veg, D, L, G)
  • Broccoli (Veg, D, L, G)
  • Miso soup (Veg, D, L, G, A)
  • Potato and chickpea balls (Veg, D, L, G)
  • Beetroot hummus (D, L, G, A)
  • Antell´s homemade rhubarb andcurrant pie (D, L, A)
  • Vanilla custard

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Maanantai 24.2.

  • Häränmurekepihvejä (M, L, G, A)
  • Metsäsienikastiketta (L, G, A)
  • Kalkkunaa paholaisenkastikkeessa (M, L, G, A)
  • Aurajuustoperunoita (L, G, A)
  • Yrttistä kvinoaa ja riisiä (Veg, M, L, G)
  • Paahdettua porkkana-kesäkurpitsapaistosta (Veg, M, L, G)
  • Kasvissosekeittoa (Veg, M, L, G, A)
  • Vegaanista munakoisocurrya (Veg, M, L, G, A)
  • Lakritsirahkaa (L, G, A)

Tiistai 25.2.

  • Porsaanniskaa BBQ-kastikkeessa (M, L, G, A)
  • Tempuraleivitettyä turskaa (M, L, A)
  • Kreolilaista tartarkastiketta (M, L, A)
  • Paahdettuja yrttiperunoita (Veg, M, L, G)
  • Arroz con cebolla - Sipuliriisiä (Veg, M, L, G)
  • Kukkakaali-papulisäkettä (Veg, M, L, G)
  • Pinaattikeittoa ja kananmunia (L, A)
  • Punajuuripyöryköitä (Veg, M, L, G)
  • Boysenmarjakiisseliä (Veg, M, L, G)
  • Kermavaahtoa (L, G, A)

Keskiviikko 26.2.

  • Pippurihärkää (L, G, A)
  • Kanaa mausteisessa cajun-kastikkeessa (M, L, G, A)
  • Chermoula-maustettua riisiä (Veg, M, L, G)
  • Nauris-sokeriherne-sipulipaistosta (Veg, M, L, G)
  • Kasvisborssikeittoa ja smetanaa (L, G, A)
  • Maa-artisokkarisottoa (VL, G, A)
  • Puolukkavispipuuroa (Veg, M, L, A)

Torstai 27.2.

  • Lamminpään lumous - possua mausteisessa kastikkeessa (L, G, A)
  • Pähkinäkuorrutettuja turskaseläkkeitä (M, L, A)
  • Chili-limejugurttia (L, G, A)
  • Valkosipulikermaperunoita (L, G, A)
  • Hunajapaahdettua punajuurta (M, L, G)
  • Ranskalaista sipulikeittoa krutongeilla (Veg, M, L, A)
  • Shakshuka - tomaattista kasvispannua kananmunilla (M, L, G, A)
  • Jogurttimoussea ja mangoa (L, G, A)

Perjantai 28.2.

  • Härkää szechuan-kastikkeessa (M, L, G, A)
  • Kanaa caesar-kastikkeessa (L, A)
  • Teriyaki-nuudelia (M, L, A)
  • Yrttistä kvinoaa ja riisiä (Veg, M, L, G)
  • Parsakaalia (Veg, M, L, G)
  • Misokeittoa (Veg, M, L, G, A)
  • Peruna-kikhernepyöryköitä (Veg, M, L, G)
  • Punajuurihummusta (M, L, G, A)
  • Itte tehtyä raparperi-herukkapiirakkaa (M, L, A)
  • Vaahtoutuva vaniljakastike

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Restaurant manager

 Kalle  Kontu

Kalle Kontu

Restaurant manager
0207702090

Give us feedback

We would love to hear your opinion about us, our products and services. Please leave your comment by using the link below.

Give us feedback