Right now: Welcome to enjoy delicious lunch at Antell Alberga every weekday.

Antell Alberga

  • Bertel Jungin aukio 1, 02600 Espoo
  • 020 770 2090
  • [email]
  • Open Mon–Fri 8am–4pm
  • Lunch Mon–Fri 11am–2pm
  • Breakfast Mon–Fri 8am–10am

Takeaway

You can buy tasty home-made lunch also for takeaway from our restaurant daily. We also sell seasonal treats and coffee!

Lunch – week 14

(31.3.-6.4.2025)

Monday 31.3.

  • Durban style chicken (L, G, A)
  • Meatballs (D, L, A)
  • Creamy mustard sauce (L, G, A)
  • Wild rice (Veg, D, L, G)
  • Herb-roasted potatoes (Veg, D, L, G)
  • Steamed green beans (Veg, D, L, G)
  • Lentil soup with cheese (L, G, A)
  • Vegetarian cabbage rolls (D, L, A)
  • Lingonberry purée (Veg, D, L, G)
  • Lemon quark (L, G, A)

Tuesday 1.4.

  • Greek style beef stew with herbs (D, L, G)
  • Crispy fish fillets with chili (A)
  • Lemon and yogurt dressing (L, G, A)
  • Basmati rice (Veg, D, L, G)
  • Potato bake (L, G, A)
  • Grilled vegetables (Veg, D, L, G)
  • Creme ninon - pea soup (L, G, A)
  • Wild mushroom risotto (LL, G, A)
  • Rice pudding mousse with fruit (L, G, A)

Wednesday 2.4.

  • Limoncello chicken (L, G, A)
  • Wiener schnitzels (D, L, A)
  • Anchovys and capers seasoned butter (L, G, A)
  • Dauphinoise potatoes (L, G, A)
  • Tarragon-seasoned long grain rice (Veg, D, L, G)
  • Grilled zucchini (Veg, D, L, G)
  • Pureed leek and potato soup (L, G, A)
  • Eggplant and quorn curry (D, L, G, A)
  • Berry yogurt (L, G, A)

Thursday 3.4.

  • Slow-cooked pork with ginger and coconut (D, L, A)
  • Grilled salmon (D, L, G, A)
  • Chili and lime yogurt (L, G, A)
  • Dill potatoes (Veg, D, L, G)
  • Quinoa and rice with herbs (Veg, D, L, G)
  • Roasted broccoli (Veg, D, L, G)
  • Lentil and carrot soup (Veg, D, L, G, A)
  • Spring rolls (Veg, D, L, A)
  • Antell´s homemade sweet and sour sauce (Veg, D, L, G, A)
  • Antell´s homemade pancake (L, A)
  • Whipped cream (L, G, A)
  • Strawberry jam

Friday 4.4.

  • Turkey fillets in tomato and fennel sauce (D, L, G, A)
  • Bulgogi beef - Korean style beef (D, L, G, A)
  • Lime and vegetable rice (Veg, D, L, G, A)
  • Roasted brussels sprouts (Veg, D, L, G)
  • Fava bean and coconut soup (Veg, D, L, G, A)
  • Vegetarian koftas - Maroccan style vegetable patties (D, L, G, A)
  • Chili and lime yogurt (L, G, A)
  • Chokolate and chili pudding (L, G, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Maanantai 31.3.

  • Mausteista kanapataa Durbanin tapaan (L, G, A)
  • Lihapyöryköitä (M, L, A)
  • Kermaista sinappikastiketta (L, G, A)
  • Villiriisiä (Veg, M, L, G)
  • Paahdettuja yrttiperunoita (Veg, M, L, G)
  • Höyrytettyjä neulapapuja (Veg, M, L, G)
  • Juustoista linssikeittoa (L, G, A)
  • Kasviskaalikääryleitä (M, L, A)
  • Puolukkasurvosta (Veg, M, L, G)
  • Sitruunarahkaa (L, G, A)

Tiistai 1.4.

  • Yrttistä naudanlihapataa kreikkalaisittain (M, L, G)
  • Rapeita chilikalafileitä (A)
  • Sitruuna-jogurttikastiketta (L, G, A)
  • Basmatiriisiä (Veg, M, L, G)
  • Annanperunoita (L, G, A)
  • Puutarhurin grillattuja kasviksia (Veg, M, L, G)
  • Creme ninon - hernesosekeittoa (L, G, A)
  • Metsäsienirisottoa (VL, G, A)
  • Hedelmä-riisivaahtoa (L, G, A)

Keskiviikko 2.4.

  • Limoncello-kanaa (L, G, A)
  • Wieninleikkeitä (M, L, A)
  • Anjovis-kaprismaustevoita (L, G, A)
  • Kermaperunoita (L, G, A)
  • Rakuunalla maustettua pitkäjyväistä riisiä (Veg, M, L, G)
  • Grillattua kesäkurpitsaa (Veg, M, L, G)
  • Purjo-perunasosekeittoa (L, G, A)
  • Munakoiso-quorn -currya (M, L, G, A)
  • Marjajogurttia (L, G, A)

Torstai 3.4.

  • Ylikypsää inkivääri-kookospossua (M, L, A)
  • Grillilohta (M, L, G, A)
  • Chili-limejugurttia (L, G, A)
  • Tilliperunoita (Veg, M, L, G)
  • Yrttistä kvinoaa ja riisiä (Veg, M, L, G)
  • Paahdettua parsakaalia (Veg, M, L, G)
  • Linssi-porkkanakeittoa (Veg, M, L, G, A)
  • Kevätkääryleitä (Veg, M, L, A)
  • Itte tehtyä hapanimeläkastiketta (Veg, M, L, G, A)
  • Antellin pannukakkua (L, A)
  • Kermavaahtoa (L, G, A)
  • Mansikkahillo

Perjantai 4.4.

  • Kalkkunanleikkeitä tomaatti-fenkolikastikkeessa (M, L, G, A)
  • Bulgogi beef - naudanlihaa korealaisittain (M, L, G, A)
  • Lime-kasvisriisiä (Veg, M, L, G, A)
  • Paahdettua ruusukaalia (Veg, M, L, G)
  • Härkäpapu-kookoskeittoa (Veg, M, L, G, A)
  • Kasviskoftat - kasvispihvejä marokkolaisittain (M, L, G, A)
  • Chili-limejugurttia (L, G, A)
  • Chili-suklaavanukasta (L, G, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Restaurant manager

 Kalle  Kontu

Kalle Kontu

Restaurant manager
0207702090

Give us feedback

We would love to hear your opinion about us, our products and services. Please leave your comment by using the link below.

Give us feedback