Antell Aino

  • Kalevantie 3, 20520 Turku
  • 020 770 2164
  • [email]
  • Open ma–pe 7.30–14.30
  • Lunch ma–pe 10.30–13.40

Ravintolapäällikkö: Kati Hyyryläinen p. 020 770 2064 Keittiömestari: Jenni Piilikangas p. 020 770 2165.

Lunch – week 27

(30.6.-6.7.2025)

Wednesday 2.7.

  • Palak paneer - Indian spinach (L, G, A)
  • Game meatballs (D, L, A), Red wine sauce (D, L, G, A)
  • Crispy chicken fillets (D, L, A), Garlic butter (L, G, A), Rice (Veg, D, L, G)
  • Herb-roasted cauliflower (Veg, D, L, G)
  • Pear and parsnip soup (L, G, A)
  • Tunasalad (D, L, G, A)
  • Fruit mousse (L, G, A)

Thursday 3.7.

  • Bean and vegetable nacho bake (L, G, A)
  • Thai chicken soup (D, L, G, A)
  • Antell´s homemade pork patties (L, A), Creamy pink peppercorn sauce (L, G, A), Dauphinoise potatoes (L, G, A)
  • Creamy kale soup (L, G, A)
  • Ricottasalad (LL, G, A)
  • Berry pie (D, L, A)

Friday 4.7.

  • Antell`s homemade falafel (Veg, D, L, G, A), Tahini yogurt (L, G, A)
  • Corn-breaded chicken (D, L, G), Curry aioli (D, L, G, A), Grilled pineapple (Veg, D, L, G)
  • Whiskey bbq burger (D, L, A), Country style fries (Veg, D, L, G)
  • Roasted broccoli (Veg, D, L, G)
  • Roasted beetroot soup (Veg, D, L, G, A)
  • Ice cream and strawberry jam (L, G, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Keskiviikko 2.7.

  • Palak paneer - intialaista pinaatti-juustopataa (L, G, A)
  • Riistapyöryköitä (M, L, A), Punaviinikastiketta (M, L, G, A)
  • Rapeita kananfileitä (M, L, A), Valkosipulivoita (L, G, A), Riisiä (Veg, M, L, G)
  • Yrttipaahdettua kukkakaalia (Veg, M, L, G)
  • Päärynä-palsternakkakeittoa (L, G, A)
  • Tonnikalasalaatti (M, L, G, A)
  • Hedelmämoussea (L, G, A)

Torstai 3.7.

  • Papu-kasvis-nachopeltikimaraa (L, G, A)
  • Kanakeittoa thaimaalaisittain (M, L, G, A)
  • Itte tehtyjä kotletteja (L, A), Kermaista rosepippurikastiketta (L, G, A), Kermaperunoita (L, G, A)
  • Kermaista lehtikaalikeittoa (L, G, A)
  • Ricottasalaatti (VL, G, A)
  • Marjapiirakkaa (M, L, A)

Perjantai 4.7.

  • Itte tehtyjä falafelpyöryköitä (Veg, M, L, G, A), Tahini-jogurttia (L, G, A)
  • Maissipaneroituja kananfileitä (M, L, G), Curryaiolia (M, L, G, A), Grillattua ananasta (Veg, M, L, G)
  • Whiskey BBQ -maustettuja burgereita (M, L, A), Maalaisranskalaisia (Veg, M, L, G)
  • Paahdettua parsakaalia (Veg, M, L, G)
  • Paahdettua punajuurisosekeittoa (Veg, M, L, G, A)
  • Jäätelöä ja mansikkahilloa (L, G, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Restaurant manager

Kati  Hyyryläinen

Kati Hyyryläinen

Restaurant manager
0207702064

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Give us feedback