Antell Aino

  • Kalevantie 3, 20520 Turku
  • 020 770 2164
  • [email]
  • Open ma–pe 7.30–14.30
  • Lunch ma–pe 10.30–13.40

Ravintolapäällikkö: Kati Hyyryläinen p. 020 770 2064 Keittiömestari: Jenni Piilikangas p. 020 770 2165.

Lunch – week 52

(23.-29.12.2024)

We wish merry christmas to all our customers!

Monday 23.12.

  • Christmas Brunch from 7:30am to 12:00am (A)

Tuesday 24.12.

Closed

Wednesday 25.12.

Closed

Thursday 26.12.

Closed

Friday 27.12.

  • Brunch From 7:30am to 12:00am (A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Toivotamme kaikille asiakkaillemme hyvää joulua!

Maanantai 23.12.

  • Jouluinen brunssi klo 7:30-12:00 (A)

Tiistai 24.12.

Suljettu

Keskiviikko 25.12.

Suljettu

Torstai 26.12.

Suljettu

Perjantai 27.12.

  • Brunssi klo 7:30-12:00 (A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Restaurant manager

Kati  Hyyryläinen

Kati Hyyryläinen

Restaurant manager
0207702064

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Give us feedback