Antell Aino

  • Kalevantie 3, 20520 Turku
  • 020 770 2164
  • [email]
  • Open ma–pe 7.30–14.30
  • Lunch ma–pe 10.30–13.40

Ravintolapäällikkö: Kati Hyyryläinen p. 020 770 2064 Keittiömestari: Jenni Piilikangas p. 020 770 2165.

Lunch – week 47

(18.-24.11.2024)

Thursday 21.11.

  • Pureed sweet potato soup (L, G*, A)
  • Tofu massaman curry (Veg, D, L, G*, A), Rice (Veg, D, L, G*)
  • (L, G*, A), Egg sauce (L, G*, A), Roasted root vegetables (Veg, D, L, G*)
  • Sausage mix (L, G*, A), Dijon fraiche (L, G*, A), Mashed potatoes (L, G*, A)
  • (L, G*, A)
  • Chicken caesar salad (L, G*, A)
  • American pancakes and mapple syrup (L, A)

Friday 22.11.

  • Vegetable Borscht (Veg, D, L, G*), Smetana (L, G*, A)
  • Neapolitan pizza (LL, A)
  • Smoked salmon and rucola pizza (L, A)
  • Slow-cooked pork Japanese style (D, L, A)
  • Wasabi mayonnaise (D, L, G*, A), Basmati rice (Veg, D, L, G*)
  • Vegetable Borscht (Veg, D, L, G*, A), Smetana (L, G*, A)
  • Blue cheece salad (L, G*, A)
  • Banoffee (L, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Torstai 21.11.

  • Bataattisosekeittoa (L, G*, A)
  • Massaman currya tofulla (Veg, M, L, G*, A), Riisiä (Veg, M, L, G*)
  • Itte tehtyjä lohimurekepihvejä (L, G*, A), Kananmunakastiketta (L, G*, A), Säräjuureksia (Veg, M, L, G*)
  • Makkaramix (L, G*, A), Dijonfraiche (L, G*, A), Perunamuusia (L, G*, A)
  • Bataattisosekeittoa (L, G*, A)
  • Kananpoika caesar-salaattia (L, G*, A)
  • Amerikkalaista pannukakkua ja vaahterasiirappia (L, A)

Perjantai 22.11.

  • Borssikeittoa (Veg, M, L, G*), Smetanaa (L, G*, A)
  • Napolin pizzaa (VL, A)
  • Savulohi-rucolapizzaa (L, A)
  • Ylikypsää possua japanilaisittain (M, L, A)
  • Wasabimajoneesia (M, L, G*, A), Basmatiriisiä (Veg, M, L, G*)
  • Borssikeittoa (Veg, M, L, G*, A), Smetanaa (L, G*, A)
  • Aurajuusto-salaattia (L, G*, A)
  • Banoffee (L, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Restaurant manager

Kati  Hyyryläinen

Kati Hyyryläinen

Restaurant manager
0207702064

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Give us feedback