Antell Aino

  • Kalevantie 3, 20520 Turku
  • 020 770 2164
  • [email]
  • Open ma–pe 7.30–14.30
  • Lunch ma–pe 10.30–13.40

Ravintolapäällikkö: Kati Hyyryläinen p. 020 770 2064 Keittiömestari: Jenni Piilikangas p. 020 770 2165.

Lunch – week 17

(21.-27.4.2025)

Monday 21.4.

Closed

Tuesday 22.4.

  • Pureed sweet potato soup (Veg, D, L, G, A)
  • Adobo - Filipino vegetable stew (Veg, D, L, G, A), Basmati rice (Veg, D, L, G)
  • Igor's chicken (L, G, A)
  • Ham and potato casserole (L, G, A), Roasted brussels sprouts (Veg, D, L, G)
  • Pureed sweet potato soup (Veg, D, L, G)
  • Cheddar cheece salad (L, G, A)
  • Berry quark (L, G, A)

Wednesday 23.4.

  • Pumpkin soup (Veg, D, L, G, A)
  • Antell´s homemade quinoa and sweet potato patties (Veg, D, L, G, A), Lime aioli (Veg, D, L, G, A)
  • Chorizo balls in tomato sauce (D, L, G), Grilled potatoes (Veg, D, L, G)
  • Pesto-coated rainbow trout (L, G, A), Skåne potatoes (L, G, A), Oven-roasted vegetables (Veg, D, L, G)
  • Pumpkin soup (Veg, D, L, G, A)
  • Chicken salad (D, L, G)
  • Coffee-flavored kissel L (L, G, A)

Thursday 24.4.

  • Curry-spiced pea soup (Veg, D, L, G, A)
  • Vegetarian burgers with cheddar cheese (L, A)
  • Pulled pork burgers (D, L, A), Potato wedges (Veg, D, L, G)
  • Blackened-seasoned chicken fillets (D, L, G, A), Chili mayonnaise (D, L, G, A), Steamed carrots (Veg, D, L, G)
  • Curry-spiced pea soup (Veg, D, L, G, A)
  • Tuna salad (D, L, G, A)
  • Rice pudding mousse with fruit (L, G, A)

Friday 25.4.

  • Blue cheese soup (L, G, A)
  • Tofu and vegetables in a sweetand-sour sauce (Veg, D, L, G, A), Noodles (D, L, A)
  • Antell's homemade minced meat patties (D, L, G, A), Onion and bacon fry (L, G, A)
  • Fish with dijon béarnaise sauce (LL, G, A), Mashed potatoes (L, G, A), Roasted carrots and onions (Veg, D, L, G)
  • Blue cheece soup (L, G, A)
  • Ricotta cheece salad (G, A)
  • Oat and apple bake & mascarbone mousse (L, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Maanantai 21.4.

Suljettu

Tiistai 22.4.

  • Bataattisosekeittoa (Veg, M, L, G, A)
  • Soija Adobo (Veg, M, L, G, A), Basmatiriisiä (Veg, M, L, G)
  • Igorin kananpoikaa (L, G, A)
  • Kinkkukiusausta (L, G, A), Paahdettuja ruusukaaleja (Veg, M, L, G)
  • Bataattisosekeittoa (Veg, M, L, G)
  • Cheddarjuusto-salaatti (L, G, A)
  • Marjarahkaa (L, G, A)

Keskiviikko 23.4.

  • Kurpitsakeittoa (Veg, M, L, G, A)
  • Itte tehtyjä kvinoa-bataattipihvejä (Veg, M, L, G, A), Lime aioli (Veg, M, L, G, A)
  • Chorizopyöryköitä tomaattikastikkeessa (M, L, G), Grilliperunat (Veg, M, L, G)
  • Pestokuorrutettua kirjolohta (L, G, A), Skånen perunat (L, G, A), Paahdettuja kaskijuureksia (Veg, M, L, G)
  • Kurpitsakeittoa (Veg, M, L, G, A)
  • Hedelmäinen kanasalaatti (M, L, G)
  • Suklainen kahvikiisseli (L, G, A)

Torstai 24.4.

  • Currylla maustettu hernesosekeitto (Veg, M, L, G, A)
  • Cheddar-kasvisburgereita (L, A)
  • Nyhtöpossuburgereita (M, L, A), Lohkoperunoita (Veg, M, L, G)
  • Blackened-maustettuja kananfileitä (M, L, G, A), Chilimajoneesia (M, L, G, A), Höyrytettyä porkkanaa (Veg, M, L, G)
  • Currylla maustettua hernesosekeittoa (Veg, M, L, G, A)
  • Tonnikala-salaattia (M, L, G, A)
  • Hedelmä-riisivaahtoa (L, G, A)

Perjantai 25.4.

  • Aurajuustokeittoa (L, G, A)
  • Tofua ja kasviksia hapanimeläkastikkeessa (Veg, M, L, G, A), Nuudeleita (M, L, A)
  • Itte tehtyjä jauhelihapihvejä (M, L, G, A), Sipuli-pekonipaistosta (L, G, A)
  • Dijon-bearnaisekalaa (VL, G, A), Perunamuusia (L, G, A), Paahdettua porkkanaa ja sipulia (Veg, M, L, G)
  • Aurajuustokeittoa (L, G, A)
  • Ricotta salaatti (G, A)
  • Vadelma-omenapaistos & mascarbonevaahto (L, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Restaurant manager

Kati  Hyyryläinen

Kati Hyyryläinen

Restaurant manager
0207702064

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Give us feedback