Antell Aino

  • Kalevantie 3, 20520 Turku
  • 020 770 2164
  • [email]
  • Open Mon–Fri 7.00–15.00
  • Lunch Mon–Fri 10.30–13.40
  • Breakfast Mon–Fri 7.30–9.30

Lunch – week 6

(3.-9.2.2025)

Thursday 6.2.

  • Parsnip soup (Veg, D, L, G*, A)
  • Antell's homemade root vegetable patties (L, A), Yogurt sauce (L, G*, A)
  • Game meat loaf (L, G*, A), Creamy pepper sauce (L, G*, A), Oven-baked vegetables (Veg, D, L, G*, A), Spice-roasted potatoes (Veg, D, L, G*)
  • Citrus-seasoned curry chicken sauce (L, A), Blackcurrant jam (Veg, D, L, G*), Rice (Veg, D, L, G*)
  • Parsnip soup (Veg, D, L, G*, A)
  • Salmon caesar salad (L, G*, A)
  • Coffee pannacotta (L, G*, A)

Friday 7.2.

  • Cauliflower soup (L, G*, A)
  • Antell's homemade falafel patties (Veg, D, L, G*, A), Hummus (Veg, D, L, G*, A), Roasted carrot and broccoli (Veg, D, L, G*)
  • Grilled pork steaks (D, L, G*, A), Antell's homemade seasoned butter (L, G*, A), Loaded fries (L, G*, A)
  • BBQ chicken pizza (LL, A)
  • Cauliflower soup (L, G*, A)
  • Chicken salad (D, L, G*, A)
  • Antell´s homemade tosca cake (L, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Torstai 6.2.

  • Palsternakkakeittoa (Veg, M, L, G*, A)
  • Itte tehdyt juuresröstit (L, A), Kurkku-jogurttikastike (L, G*, A)
  • Itte tehtyä mureketta hirven jauhelihasta (L, G*, A), Kermaista pippurikastiketta (L, G*, A), Säräjuureksia (Veg, M, L, G*, A), Paahdetut perunat (Veg, M, L, G*)
  • Kanaviillokki (L, A), Mustaherukkahyytelöä (Veg, M, L, G*), Riisi (Veg, M, L, G*)
  • Palsternakkakeitto (Veg, M, L, G*, A)
  • Savulohi caesarsalaatti (L, G*, A)
  • Kahvipannacotta (L, G*, A)

Perjantai 7.2.

  • Kukkakaalikeitto (L, G*, A)
  • Shirinin falafelpyörykät (Veg, M, L, G*, A), Hernehummus (Veg, M, L, G*, A), Paahdettua porkkanaa ja parsakaalia (Veg, M, L, G*)
  • Porsaan grillipihvejä (M, L, G*, A), Maustevoita (L, G*, A), Loaded fries (L, G*, A)
  • BBQ-kananpoikapizza (VL, A)
  • Kukkakaalikeitto (L, G*, A)
  • Kananpoika maalais-salaatti (M, L, G*, A)
  • Itte tehty toscapiirakka (L, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Restaurant manager

Kati  Hyyryläinen

Kati Hyyryläinen

Restaurant manager
0207702064

Give us feedback

We would love to hear your opinion about us, our products and services. Please leave your comment by using the link below.

Give us feedback