Vietämme Suomalaisen ruoan päivän (4.9.) jälkeen jälleen Hävikkiviikkoa, joka omalta osaltaan muistuttaa meitä raaka-aineiden ja ruuan arvostuksesta. Ruokahävikki synnyttää sekä turhia kustannuksia että ympäristöpäästöjä. Teemme päivittäin töitä Antellin ravintoloissa oman hiilijalanjälkemme pienentämiseksi. Hävikinhallinta osana vastuullista ravintolatoimintaa Luonnonvarakeskus Luken tutkimuksen mukaan suurin osa ruokahävikistä, noin 25 kg henkilöä kohti vuodessa, syntyy kotitalouksissa. Seuraavaksi eniten ruokahävikkiä syntyy … Jatka artikkelin Vähemmän hävikkiä, kiitos! lukemista
Kopioi ja liitä tämä koodi WordPress-sivustollesi luodaksesi upotteen
Kopioi ja liitä tämä koodi sivustollesi luodaksesi upotteen