Ympäristön huomioiminen henkilöstöravintolassa
Ihmisten ajatusmaailmat ovat muuttuneet viimeisten vuosien aikana vihreämpään ja ekologisempaan suuntaan. Myös yrityksissä liiketoiminnan kestävyydestä ja yritysvastuullisuudesta on tullut osa lähes jokaisen yrityksen tavoitteita. Henkilöstöravintoloissakin toiminnan ekologisuuteen voidaan vaikuttaa monella eri tavalla. Tässä artikkelissa esittelemme joukon keinoja, joilla henkilöstöravintola voi viedä toimintaansa ympäristöystävällisempään suuntaan. Hävikin pienentäminen on ekoteko Ruokahävikki on merkittävä haitta ekologisesti kestävälle yhteiskunnalle. … Jatka artikkelin Ympäristön huomioiminen henkilöstöravintolassa lukemista
Kopioi ja liitä tämä koodi WordPress-sivustollesi luodaksesi upotteen
Kopioi ja liitä tämä koodi sivustollesi luodaksesi upotteen