Vastuullisuus

Ympäristöystävällinen ravintola

Ympäristöystävällinen ravintola

Kannamme omalta osaltamme vastuuta ympäristöstämme, emmekä halua aiheuttaa sille turhaa kuormitusta. Painopistealueemme ympäristövastuun osalta ovat

  • Hävikin vähentäminen
  • Vastuulliset hankinnat
  • Joutsenmerkki-sertifikaatti

Hävikin vähentäminen

Jokaisessa ravintolassamme tehdään päivittäistä, ruokalajikohtaista menekinseurantaa, jotta pystymme minimoimaan hävikin määrän, varmistaen kuitenkin, että ruokaa on aina riittävästi tarjolla. Hyvä tuotannonsuunnittelu ja datalla johtaminen ovat avainasemassa hävikinhallinnassa.

Vastuulliset hankinnat

Suosimme raaka-ainehankinnoissamme suomalaisia tuottajia, jolloin voimme olla varmoja käyttämiemme raaka-aineiden alkuperästä ja valmistustavasta. Meillä on vastuu paitsi ruoan laadusta, myös asiakkaistamme ja muista sidosryhmistämme.

Joutsenmerkki-sertifikaatti

Joutsenmerkki on pohjoismaiden tunnetuin ympäristömerkki ja yksi arvostetuimmista brändeistä. Ravintolalle myönnetty Joutsenmerkki on osoitus ympäristön kannalta hyvin hoidetusta palveluprosessista. Antellilla on kolme Joutsenmerkki-ravintolaa ja joutsenmerkittyjen ravintoloiden määrä kasvaa vuosittain.