Vastuullisuus
Ympäristöystävällinen ravintola
Ympäristöystävällinen ravintola
Kannamme omalta osaltamme vastuuta ympäristöstämme, emmekä halua aiheuttaa sille turhaa kuormitusta. Painopistealueemme ympäristövastuun osalta ovat
- Hävikin vähentäminen
- Vastuulliset hankinnat
- Joutsenmerkki-sertifikaatti
Hävikin vähentäminen
Jokaisessa ravintolassamme tehdään päivittäistä, ruokalajikohtaista menekinseurantaa, jotta pystymme minimoimaan hävikin määrän, varmistaen kuitenkin, että ruokaa on aina riittävästi tarjolla. Hyvä tuotannonsuunnittelu ja datalla johtaminen ovat avainasemassa hävikinhallinnassa.
Vastuulliset hankinnat
Suosimme raaka-ainehankinnoissamme suomalaisia tuottajia, jolloin voimme olla varmoja käyttämiemme raaka-aineiden alkuperästä ja valmistustavasta. Meillä on vastuu paitsi ruoan laadusta, myös asiakkaistamme ja muista sidosryhmistämme.
Joutsenmerkki-sertifikaatti
Joutsenmerkki on pohjoismaiden tunnetuin ympäristömerkki ja yksi arvostetuimmista brändeistä. Ravintolalle myönnetty Joutsenmerkki on osoitus ympäristön kannalta hyvin hoidetusta palveluprosessista. Antellilla on kolme Joutsenmerkki-ravintolaa ja joutsenmerkittyjen ravintoloiden määrä kasvaa vuosittain.
Tutustu tarkemmin vastuullisuustyöhömme:
Blogitekstejä tekemästämme käytännön vastuullisuustyöstä, sitoumuksistamme ja vastuullisista innovaatioistamme.