Antell Thales

  • Myllynkivenkuja 4, 01620 Vantaa
  • 020 770 2219
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 8.00–17.00,  
  • Lounas ma–pe 10.00–13.00,  , Päivällinen 16.00–17.00,  

Lounas – viikko 23

(2.-8.6.2025)

Perjantai 6.6.

  • Porsaan grillipihvejä/Grilled pork steaks (L, G, A)
  • Kasvimpaa Tikka masala -kanapataa/Veggier tikka masala chicken stew (M, L, G, A)
  • Itte tehtyä maustevoita/Antell's homemade seasoned butter (L, G, A)
  • Melanzane - munakoiso-tomaattivuokaa/Melanzane - eggplant and tomato bake (VL, G, A)
  • Kermaperunoita/Dauphinoise potatoes (L, G, A)
  • Valkosipulipapuja/Garlic beans (Veg, M, L, G)
  • Aioli-katkaravut/Aioli shrimp
  • Itte tehtyä raparperipiirakkaa/Antell´s homemade rhubarb pie (L, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Ravintolapäällikkö

Merja  Ruone

Merja Ruone

Ravintolapäällikkö
020 770 2219

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta