Juuri nyt: Katso lounaslistat suoraan Antell-sovelluksesta. Lisää meidät ravintolalistalle koodilla 962402 Lue lisää

Antell Okmetic

  • Piitie 2, 01300 Vantaa
  • (09) 502 80457
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 8.00–15.00.
  • Lounas ma–pe 10.45–13.15.
  • Aamiainen ma–pe 8.00–9.15.

Lounas – viikko 17

(21.-27.4.2025)

Maanantai 21.4.

Suljettu

Tiistai 22.4.

  • Juustoinen uunimakkara (L, G, A)
  • Naudanlihastroganoff (L, G, A)
  • Kasvispyörykät (L, G, A), Yrttijogurtti (L, G, A)
  • Currypaahdettu kukkakaali (M, G, A)
  • Kermaperunat (L, G, A)
  • Riisi (M, G, A)
  • Naudan paahtopaisti, leipäjuusto, marinoitua latva-artisokkaa (L, G, A)
  • Hedelmä

Keskiviikko 23.4.

  • Paneroidut hietakampelafileet (M, A), Tartarkastike (L, G, A)
  • Kebabkiusaus (L, G, A)
  • Itte tehdyt pinaattiohukaiset (L, A), Puolukkasurvos (M, G, A)
  • Höyrytetty parsakaali (M, G, A)
  • Keitetyt perunat (M, G, A)
  • Ranskalainen sipulikeitto (Veg, M, G, A), Krutongit (M, A)
  • Porsaan savupaisti, Cheddarjuusto, Pistou quorn (VL, G, A)
  • Hedelmä

Torstai 24.4.

  • Kana kermaisessa valkosipulikastikkeessa (L, G, A)
  • Uuniperuna savulohitäytteellä (L, G, A)
  • Itte tehdyt kasvispihvit (M, G, A), Basilika-jogurttikastike (L, G, A)
  • Höyrytetty vihannessekoitus (M, G, A)
  • Basmatiriisi (M, G, A)
  • Härän kylmäsavupaisti, juusto, aurinkokuivattu tomaatti (L, G, A)
  • Hedelmä tai Suklaakiisseli (L, G, A)

Perjantai 25.4.

  • Kievin kana (L, A), Chili-limejogurttia (L, G, A)
  • Meksikolainen beef chili - lihapata (M, G, A)
  • Parsarisotto (L, G, A)
  • Valkosipulipavut (M, G, A)
  • Riisi (M, G, A)
  • Savulohi, kananmuna, salaattijuusto (L, G, A)
  • Hedelmä

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Monday 21.4.

Closed

Tuesday 22.4.

  • Juustoinen uunimakkara (L, G, A)
  • Beef Stroganoff (L, G, A)
  • Vegetable balls (L, G, A), Herb yogurt (L, G, A)
  • Curry Roasted Cauliflower (D, G, A)
  • Creamy potatoes (L, G, A)
  • Rice (D, G, A)
  • Cold-smoked roast beef, cottage cheese, wine leaf roll marinated artichoke (L, G, A)
  • Fruit

Wednesday 23.4.

  • Breaded flounder fillets (D, A), Tartar sauce (L, G, A)
  • Kebab casserole (L, G, A)
  • Homemade spinach pancakes (L, A), Lingonberry (D, G, A)
  • Steamed Broccoli (D, G, A)
  • Boiled potatoes (D, G, A)
  • French onion soup (Veg, D, G, A), Croutons (D, A)
  • Smoked pork roast, Cheddar cheese, Pistou quorn (LL, G, A)
  • Fruit

Thursday 24.4.

  • Chicken in creamy garlic sauce (L, G, A)
  • Baked potato with smoked salmon filling (L, G, A)
  • Homemade vegetable steaks (D, G, A), Basil yogurt sauce (L, G, A)
  • Steamed Vegetable Mix (D, G, A)
  • Basmati rice (D, G, A)
  • Cold-smoked roast beef, cheese, sun-dried tomato (L, G, A)
  • Fruit or Chocolate kisel (L, G, A)

Friday 25.4.

  • Chicken Kiev (L, A), Chili lime yogurt (L, G, A)
  • Mexican beef chili - meat stew (D, G, A)
  • Asparagus risotto (L, G, A)
  • Garlic beans (D, G, A)
  • Rice (D, G, A)
  • Warm smoked salmon, egg, salad cheese (L, G, A)
  • Fruit

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Minna  Keränen

Minna Keränen

Ravintolapäällikkö
(09) 502 80457

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta