Kestävän kehityksen tavoitteet
Tavoite 3: Terveyttä ja hyvinvointia
Teeman 3. Terveyttä ja hyvinvointia mukaisesti, jokaisessa Antellin ravintolassa:
- Tarjotaan maistuvaa, turvallista ja hyvinvointia tukevaa ruokaa
- Lounasreseptit suunnitellaan ravintosuositusten mukaisesti
- Ruoat valmistetaan omavalvontaohjeistuksen mukaisesti
- Jokaista ruokaa maistetaan, ennen kuin se asetetaan tarjolle
- Asiakkaita opastetaan hyvinvointia tukeviin valintoihin
- Asiakkaille näytetään tarjottavien ruokien ainesosaluettelot, ravintoarvotiedot ja hiilijalanjälkitiedot
- Asiakkaille tarjotaan kotimaisista raaka-aineista valmistettua, itte tehtyä -ruokaa
- Asiakkaiden vireystilan ylläpitämisestä huolehditaan mahdollistamalla ravintolassa koko päivän tarjooma
- Työntekijöiden terveydestä ja hyvinvoinnista huolehditaan
- Antellille on laadittu tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelmaa ja tämän toteutumista ravintoloissa valvotaan.
- Työntekijöillä on mahdollisuus hyödyntää lakisääteistä laajempia työterveyspalveluja
- Työntekijöille tarjotaan mahdollisuus käydä säännöllisissä terveystarkastuksissa (ikätarkastukset)
- Antell on savuton työpaikka