Kestävän kehityksen tavoitteet

Tavoite 3: Terveyttä ja hyvinvointia

Teeman 3. Terveyttä ja hyvinvointia mukaisesti, jokaisessa Antellin ravintolassa:

  1. Tarjotaan maistuvaa, turvallista ja hyvinvointia tukevaa ruokaa
    • Lounasreseptit suunnitellaan ravintosuositusten mukaisesti
    • Ruoat valmistetaan omavalvontaohjeistuksen mukaisesti
    • Jokaista ruokaa maistetaan, ennen kuin se asetetaan tarjolle
    1. Asiakkaita opastetaan hyvinvointia tukeviin valintoihin
      • Asiakkaille näytetään tarjottavien ruokien ainesosaluettelot, ravintoarvotiedot ja hiilijalanjälkitiedot
      • Asiakkaille tarjotaan kotimaisista raaka-aineista valmistettua, itte tehtyä -ruokaa
      • Asiakkaiden vireystilan ylläpitämisestä huolehditaan mahdollistamalla ravintolassa koko päivän tarjooma
      1. Työntekijöiden terveydestä ja hyvinvoinnista huolehditaan
        • Antellille on laadittu tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelmaa ja tämän toteutumista ravintoloissa valvotaan.
        • Työntekijöillä on mahdollisuus hyödyntää lakisääteistä laajempia työterveyspalveluja
        • Työntekijöille tarjotaan mahdollisuus käydä säännöllisissä terveystarkastuksissa (ikätarkastukset)
        • Antell on savuton työpaikka